Consum xenomit

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de ø¤º°ĐÜĐÜ°º¤ø, 3 Mai 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. buna ziua... nu sunt incepator dar am o problema eu am avut aproximativ 200.000 xenomit si acum vad ca am doar 8 de ce nu mai am xenomit nu l-am vandut si nici nu stiu daca se poate vinde nu am facut nimic cu el si nu am rafinat atat de mult incat sa se termine tot era mult si mi-a disparut !!! ma puteti ajuta va rog? am nevoie de xenomit
   
 2. Corina-ro

  Corina-ro User

  Ai folosit cpu auxiliar de obiectiv mai mult ca sigur,consuma 10 unitati de xenomit per salva,am patit si eu asa ceva.
   
 3. aha da mersi mult il aveam in nava... hmm imi vine sa mor cat xenomit am pierdut dar macar ce facea ala dadeam mai tare sau ce?
   
 4. Îmbunătăţeşte ţintirea obiectivului navei şi reduce cu 50% rata de nereuşite a laserului. Pentru fiecare salvă se consumă 10 xenomit.
   
 5. Corina-ro

  Corina-ro User

  Nu ai tras ''mai tare'' doar laserul tau a dat mai putine rateuri,sunt 2 cpu de obiectiv,unul care imbunatateste sansa laserului de a lovi tinta cu 50%(AIM02),care costa 200.000 uridium sau....10.000 credite la targ,iar celalalt se numeste AIM01 si imbunatateste sansa laserului tau cu 25% si costa 20 milioane de credite,consumul de xenomit fiind acelasi(10 xenomit per salva).
   
 6. Intervenţii suficiente, mulţumesc!

  Temă închisă.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta