Feedback Consum energii / uridium generare porți

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Bismut, 15 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Bismut

Bismut User

330k uridium pentru 2 kappa **** a mai patito cineva ?

2. relax

relax User

4400 de energii pentru 2 kappa? Am deschis eu una din peste 3000... nu te poti plange.

3. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

la kappa n-am ținut evidența dar la ultimele trei delta am cosumat așa:
    1. 2284 extra energii
    2. 2345 extra energii
    3. 2639 extra energii

deci consolează-te, te-am cam ”bătut” :)

Veneficus apreciază asta.
  4. E o eroare daca nu se poate rezolva de ce consuma asa mult la poarta kappa?

5. cel mai mult am bagat in kappa 280 k uri dar am primit LF 4 si mi-a trecut supararea :D

6. Nu prea cred.

7. Bismut

Bismut User

De 280k uridium cumparai 466 chei de prada la discount, la helix primeai cel putin 5 lf4.
    La ultimul helix am primit 17 lf4 din 750 chei +8 desinguri ( 80k uridium)

Din astea 2 kappa am primit 2 hercules si multi booster, dar tot sunt frustat, de uridiumul asta ar fi trebuit sa deschid 3-4 kappa.

8. Veneficus

Veneficus User

conform informatiilor de aici avea 25% sanse la lf4...de ce nu prea crezi?

9. relax

relax User

Ca a bagat 280k uri pt o kappa, asta nu prea crede.

10. Daca e 100% nu primeste nimic nicio sansa LF-4 si HERCULES deci e ,,moca''.

Modificat ultima dată: 16 Oct 2016
  11. CapoHrx

CapoHrx User

Din experienta mea conclud ca, daca ai platiti 100 uri/gg e foarte bine sa o deschizi din 1650 GG. Daca ai platit 70 uri/GG e foarte mult 2357 total GG (cu 707 GG mai mult). Eu cam la medie de 1900 GG ma invart pentru o kappa.

12. Veneficus

Veneficus User

ups...nu ai ghicit...nu ai citit bine in stele,moaste sau pe unde te-ai mai informat tu ce gandeste 文ж`Я~Λ~Đ~Ų`ж文 ...
    inutil...ca de obicei...

ti-am pus un link mai sus ...citeste ce scrie pe acolo...

13. Te rog sa calculezi cati % pica orice uite 25% LF-4 , 25% Hercules , 25% Bostere Amplificator = 75% si plus 25% = 100% nu primeste nimic.
    Ori ai inteles ori nu ai inteles te rog sa dai pe cautare si vezi tu.

IS-TIMMY-TIME apreciază asta.
  14. Veneficus

Veneficus User

nop Radule...imagineaza-ti ca dupa ce termini kappa sunt 4 premii puse in 4 cutii ...
    cutia 1 lf4 25% sansa
    cutia 2 Hercules 25% sansa
    cutia 3 bostere 25% sansa
    cutia 4 nimic! 25% sansa
    total =100% sanse de castig...
    eh acu un spiridus( sistemul)alege la intamplare,fara sa stie cineva ce contine fiecare cutie,una dintre cutii pentru tine...asta însemnând ca ai 25% sansa sa castigi oricare dintre premii...
    bafta!

ohohooo...abia acum am vazut asta...Raducule ,Raducule...
    greu cu tine...

WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  15. CapoHrx

CapoHrx User

Tocmai am ''bagat-o pe maneca'' cum zice expresia. Pot sa-ti confirm ca tocmai am deschis o Kappa extremde scumpa. E clar ca cineva a umblat la butoane, sau dropul pieselor este acordat invers proportional cu cererea pe server la momentul respectiv. Aceasta Kappa ma costat 180.000 Uri, respectiv 2567 GG uri. Acest fapt ma convins ca sa schimbat ceva la porti. Este totusi o diferenta de 30% in plus!

16. relax

relax User

Nu este tocmai normal dar fenomenul se poate produce doar in anumite circumstante, posibil sa fie ceva intentionat sau nu.
    Alta anomalie ar fi si aparitia unui Battleray in harta 4-4 odata cu anuntul specific pentru Deadly Battleray.