configuratii

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de LOVE#STAR, 1 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. LOVE#STAR

  LOVE#STAR User

  Bwna ziua imi puteti spune si mie cam cu ar trebui sa fie o confihuratie de batalie;una de NPC si una pt palladium Ps: scuzati deranjul
   
 2. LostAngel

  LostAngel User

  1. Configuratie "de fuga": Pentru colectat respectiv deplasare normal pe harta (fuga de dusmani, etc) va trebui ca pe nava sa ai puse toate motoarele (lasere doar cele care incap pe nava) iar in sloturile dronelor sa pui scuturi.
  2.Configuratie "de forta": Pentru npc-uri respectiv lupta cu adversari vei pune pe nava scuturi in locul motoarelor, iar in drone cele mai bune lasere (desigur vei avea lasere si pe nava). In cazul in care nu faci fata schimbi pe configuratia de fuga, si incerci sa ajungi la un portal pentru a scapa de atac in cazul luptei cu npc-urile, (eventual sari portalul in cazul in care inamicul este un alt jucator!
  P.S. Nu uita sa pui materiile cele mai bune pe scuturi, lasere si rachete in speta seprom (Sepromul mareste puterea de foc a laserelor si rachetelor cu 60% si puterea scuturilor cu 40%) ..........iar pe motoare sa pui Promerium (Promerium creste puterea de foc cu 30% iar performanta motoarelor in speta viteza creste cu 20%)! Succes!
   
  -RaZoR-99 apreciază asta.
 3. LOVE#STAR

  LOVE#STAR User

  Multumesc de raspuns .Succes !
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta