configuratie

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de plutoSS, 23 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. plutoSS

  plutoSS User

  Ce configuratie sa folosesc ca sa fac fata unui atac din partea unui adversar mai puternic?
  folosesc 2 configuratii.
  Am un goliath surgeon cu 9 drone : 8 iris si 1 apis lvl2 upgrd.
  Am 23 de puncte de cercetare alocate, mai precis aproape toata partea de sus este gata, mai am de bagat 1 pct.la diversiune II si termin partea de sus.
  -Pe o configuratie folosesc 9 LF-4 lvl.16, 5 LF-4 lvl.11, 1 LF-3 lvl.16, 12 generatoare G3N-7900, 4 generatoare de scut B02 lvl.16, dronele echipate cu LF-3 asta fiind configuratia de atac;
  -Pe o congiguratie folosesc 15 LF-3, 15 genteratoare de viteza G3N-7900, 1 generator de scut B02 lvl.6 si dronele echipate numai cu generatoare de scut B02 asta find configuratia de aparare.
  Am formatia inel pentru drone si totusi nu fac fata atacului unui adversar mai mare, unde gresesc sau ce-mi scapa ?
  Care ar fi configuratia ideala sa nu ma mai tem de adverari, sa nu mai fiu nevoit sa fug si sa-mi vad de joc ?
   
  �ĐΞŁTΛ_ŦØRCΞ� apreciază asta.
 2. mobob

  mobob User

  capacitatea ofensiva si defensiva a unui adversar "mai mare",care dispune de puncte la registru puse pe vinator de recompense,are toate dronele,este full echipat cu lf4 la 14,b02 la 16,full havoc si full hercules,cu techuri la discretie,smart bomb,ish,mai sta si aproape permanent dublu amplificat,depaseste cu mult posibilitatile "tehnice " ale echipamentului pe care il descrii ca il posezi.oricit de bune ar fi abilitatile tale de jucator,in orice lupta cu un astfel de player esti dezavantajat in mod sever.
  asa incit,in mod practic,nu prea ai ce configuratie sa ansambelzi ca sa te poti lupta cu el de la egal la egal.
  plus ca,e si o chestie de "cine trage primul"....
  de obicei,cel ce "isi vede de joc" fata de cel "aflat la vinatoare" are handicapul ca el practic e luat oarecum prin surprindere,trebuind sa se apere de un atac initial...de obicei,pina reuseste sa puna tinta pe agresor,deja a pierdut o parte semnificativa din scut si hp.bineinteles,vorbim aici de luptele curate ,in care nici unul din protagonisti nu e "ajutat" de diverse programele,care,bineinteles,"nu exista"....
  revenind la problema ta,configul de fuga (sau aparare,cum ii zici tu),e aproape ok.cu mentiunea ca de ce folosesti lf3-uri? de ce nu pui lf4 care le ai pe celalat config? pentru ca poti folosi acelasi echipament pe cele doua configuri ,ne e necesar sa folosesti seturi separate de echipament pentru fiecare config in parte.
  cel de atac in schimb, ne prea e practic. nu e nici "de lupta" ,nici "japca"
  configul "de lupta" confera maxim de putere de foc,combinat cu ceva protectie,dar cu viteza redusa.consta in lasere si scuturi pe nava,si lasere pe drone (fara motoare) .
  "japca" este ceva ce utilizezi cind te duci la vinatoare de inamici,pe principiul "da-i si fugi"...consta in lasere si motoare pe nava,si lasere pe drone.acesta iti confera maxim de putere de foc,maxim de viteza,dar fara protectie (scut) exista si varianta "mixta",in care pui si citeva scutri pe drone,ceea ce iti ofera si ceva scut.
  in nici un caz nu amesteci pe nava scuturi cu motoare....nu obtii nici un avantaj de aici.

  in concluzie,daca vrei sa te bati totusi cu cei "mai mari" ,parerea mea e sa cauti,in primul rind,unii dispusi sa te ajute sa o faci,respectiv sa lupte alaturi de tine contra lor. intra intr-un clan,si/sau aduna un grup in jurul tau.chiar daca nu sinteti perfect echipati,impreuna ii puteti "descuraja"


  si inca ceva...inainte de a mai cheltui uridium pe upgradarea laserelor si scuturilor,termina de upgradat toate dronele la level 16,precum si un lansator de rachete .
   
  Modificat ultima dată: 23 Noi 2016
  �ĐΞŁTΛ_ŦØRCΞ� și plutoSS apreciază asta.
 3. plutoSS

  plutoSS User

  lansatorul de rachete e lvl 16, o sa termin dronele de upgradat, eu nu vreau sa ma pun cu cei mai bine echipati, eu vreau doar sa nu mai fiu victima sigura atunci cand intalnesc adversari iesiti la vanatoarevanatoare.
   
 4. mobob

  mobob User

  ::))
  e o vorba....fuga-i rusinoasa,dar sanatoasa.....
  ideea e,trebuie sa maximalizezi sansele de a putea SUPRAVIETUI cit mai mult atunci cind esti atacat.suficient de mult cit sa poti ajunge la un portal sau in baza.
  si asta,depinde foarte mult de ceea ce faci pe harta .sint mai multe tactici pe care le poti adopta,in functie de activitatile din momentul respectiv...de genul,daca faci npc-ri ,sau daca culegi cutii,sau minereuri.
  la npc-uri,in general utilizezi un config lupta si unul fuga...trebuie sa tii insa cont de trei lucruri.unul e hp-ul...nu trebuie sa il lasi sa coboare cu mai mult de o treime atunci cind te bati cu npc-urile...apoi,ai grija ca,tot timpul,scutul de pe configul 2 (cel de fuga)sa fie la maxim,pentru a-l avea la dispozitie in orice moment...si 3,in general,cauta sa te mentii cit mai aproape de portal sau baza cu putinta,pentru a scurta timpul in care te poti pune la adapost.de asemeni,e bine sa ai citeva emp-uri,care sa iti permita sa "iei " tinta adversarului de pe tine.
  la cutii,e ceva mai simplu...acolo utilizezi doua configuratii de fuga,obligatoriu camuflaj (pentru a ingreuna inamicului punerea tintei pe tine),de asemeni,emp-uri ,si ,foarte util,cpu de salt jp01 sau jp02(dupa caz),amplasat pe comanda rapida,care iti permite sa "decolezi" instant in baza din x1 in momentul in care ai vazut ca un inamic "sondeaza" terenul in jurul tau.e util mai ales in pvp-uri,unde orice punct rosu pe miniharta e un inamic si nu il poti confunda cu npc-urile.
   
  plutoSS și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 5. Veneficus

  Veneficus User

  surgeon e o nava ofensiva...incearca cu aceasi configuratie folosirea abilitatii de la spectrum,care dupa parerea mea e cea mai defensiva nava...daca nu o ai sa stii ca merita sa investesti in ea...
  succes.
   
 6. mobob

  mobob User

  asa este, veneficus are dreptate.abilitatea de la spectrum practic injumatateste puterea ofensiva a atacatorului.
   
  �ĐΞŁTΛ_ŦØRCΞ� și plutoSS apreciază asta.
 7. plutoSS

  plutoSS User

  Am spectrum, citadel elite, diminiher, sentinel, solace , cu care credeti ca o sa ma descurc mai bine?
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 24 Noi 2016
 8. mobob

  mobob User

  cu spectrum.
   
 9. plutoSS

  plutoSS User

  ok ms
   
 10. Pune lf 4 pe drone... o sa-ti mai cresca dmg-ul
   
  plutoSS apreciază asta.
 11. plutoSS

  plutoSS User

  cu timpul o sa fiu echipat numai cu lf4
   
 12. mobob

  mobob User

  tora bora voia sa spuna ca laserele echipate pe drone dau mai mult damage decit aceleasi lasere echipate pe nava.acelasi lucru este valabil si pentru scuturi.de aceea,cind echipezi si pe nava si pe drone lasere,le pui pe cele mai bune intii pe drone,si apoi completezi si pe nava cu ce mai ai la dispozitie.
   
  ***Tora_Bora*** apreciază asta.
 13. ms de completare.... din lipsa de timp nu am detaliat raspunsul:rolleyes:
   
  plutoSS apreciază asta.
 14. plutoSS

  plutoSS User

  multumesc pentru raspunsuri
   
 15. Dupa parerea mea o sa iti zic 2 configurati de bataie daca te ajuta de exemplu:pe configuratia Bataie pune pe nava Full LF4 si full Generatoare Scut si pe drone pune full LF-4 ........Pe configuratia de Fuga pune Full LF-4 pe nava,full G3N-7900 ,si pe Drone pune doar 4 LF-4 restu scuturi ......Sper ca te-am ajutat,Succes mai departe.
   
  plutoSS apreciază asta.
 16. plutoSS

  plutoSS User

  multumesc, bafta!
   
 17. de unde atatea lf4? omul spune destul de clar ca el are de toate 14 ....el intreaba cum se poate descurca cu ce are in fata unui atac
  oricum prima configuratie pe care i-o dai tu exemplu,e configuratie standard de lupta,dar pe a doua de fuga de ce sa bage 4 lasere? eu zic ca acele lasere nu ajuta asa mult cum ar ajuta 4 scuturi...
   
 18. MegaDeath

  MegaDeath User

  iti zic sa pui pe prima configuratie full bo2 full lasere pe nava si drone si pe a doua configuratie full lasere pe nava si motoare si pe drone full bo2
   
 19. plutoSS

  plutoSS User

  multumesc
   

Distribuie pagina asta