Conexiune

Discuție în 'Probleme generale' creată de TheStranger111, 18 Oct 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Fratilor deja sunt 2 ore de cand vad asta :mad::eek: ... https://img.plici.ro/image/hh5 si mai stresant e faptul ca am murit in poarta teroare pe la ultimu val ...-_- din cauza acestei probleme

Giany și Veneficus apreciază asta.
  2. joc de ***** bre :))

Veneficus apreciază asta.
  3. INVICTUS

INVICTUS User

La fel ,probleme la reconectare,si duplicatorul de cutii se duceee:(EG2

4. BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FACETI O DATA CEVA CU SERVERELE CARE NU MERG.......VA BATETI JOC DE NOI PE BANII NOSTRI??????????????????????? :( :( :( :( :(

Giany și Veneficus apreciază asta.
  5. faceti bre ceva cu jocul asta.am sarit in tunel dar mi-au disparut npc-urile,iar acum pe pagina de start vad ca nava e inca in 1-4:(( cum vine asta(3 vieti pierdute si uri stricat pe boostere si unitie) chinezarie de joc a ajuns,nu mai e ce era prin anii 2009-2014

mobob, Veneficus și Giany apreciază asta.
  6. MegaRo

MegaRo User

Ba dar chiar nu va e rusine datimi dracu bani inapoi care iam investit in joc ca oricum nu pot face nimica nici macar sa ma conectez nu mai pot mai bine lasativa dracu de lucru inchideti jocu si iesiti la plimbare ca alta solutie nu aveti. Cu STIMA SI RESPEECT INCHIDETI JOCUL CA NU SUNTETI IN STARE DE NIMIC

Veneficus și ritm_00 apreciază asta.
  7. mobob

mobob User

conexiunea cu serverul a fost intrerupta.....punct si de la capat...da' miine,ca in seara asta se pare ca nu...

8. MegaRo

MegaRo User

stai lin ca nu poti juca nici maine eu ma chinui sa intru pe server sa joc dar degeaba stau de 3 ore sa ma conectez si nimic

9. sa va iau jocul la ****, dupa ce ca merge ca dracu si nu poti schimba configu te chinui sa faci uber sibe cu kmk si cand ii ai pe toti in colt primesti reconect si iao bossule de la capat ca ai toata noaptea la dispozitie

10. MegaRo

MegaRo User

este multumit BP asa se fura cu stil si cu putina rusine cine ne mai da ce am pierdut pe joc nimeni

11. _basty13_

_basty13_ User

globa5 nu merge sa te conectezi pe pagina de joc
    si voi ziceti ca este usor lag daca sunt 10 nave in poartal se face poza ca nu mai merge si voi usor lag
    faceti ceva la joc ca lagul asta ii din cauza voastra ca lasati atatia buti pe joc
    ma chinui la o mis sa fac 2000 se sainoni si nu pot cai plin de buti pe toate hartile

12. _-activ-_

_-activ-_ User

vai de ei :)))

13. _basty13_

_basty13_ User

poti sa sti ca acum am sters toate crache si toate parole si am dat restart di nou si tot asa ma conecteaza si pe urma ma deconecteaza

14. _basty13_

_basty13_ User

ma din 2 in 2 min deconectat fa porti ca suportul ti le da inapoi cand va zbura porcu

15. Nu merge jocul pentru ca face bug la baze si se blocheaza serverul

16. Fratilor faceti ceva cu jocul asta... bagam atatia bani in el si nici macar nu merge??? da se poate asa ceva ??? faceti ceva cu el macar sa ne putem juca omeneste

17. Nici macar nu au bunul simt sa raspunda la topicurile ce se creaza de atata timp....ata nu e altceva decat NESIMTIRE CURATA

18. Cine sa mai raspunda bre? si forumul s-a dus pe **** :))

™»Żѕσтyσ«™ apreciază asta.