conectare nereusita

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de Ragnaros, 20 Dec 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. LASER_1

LASER_1 User

Si ? care e spilul ? doar in 5-2 ma paot conecta /eu am nevoie in alta harta / deci concluzia ? jocul nu functioneaza /e de tot k ca de obicei

2. luci_halas

luci_halas User

Si asta numesti tu ...merge jocul ? ti se pare normal sa mearga asa ? pt ce premium pt ce duplicatoare ,rabat,bustere ?asa este normal sa mearga ???????

3. Ragnaros

Ragnaros User

o mie de vorbe, doi bani nu fac, concluzia este ca nu se mai vrea rezolvarea acestor probleme, cu ideea de a ne face sa migram voluntar pe serverul UNITY.asta e doar o parere, nu o certitudine, dar lipsa de reactie din partea celor in drept sa dea aici raspunsuri, ne face sa vehiculam diverse ipoteze.oare asa o fi?aa, si am mai observat o chestiune:ca sa suplineasca lipsa de jucatori ,prin plecarea multor ,care au renuntat , anumiti admini, au deschis mai multe conturi,(vezi clan SEAL , MX1, eg 2).acestea sunt crescute artificial, adica pe but, in diverse harti, ebl, 5-3, sau ,mai nou mindfire behemoth.banarile care au loc, sunt de ochii lumii, ei revin dupa 3 zile, cu uridiumul la fel cum l au lasat.onoare?ce e aia?nu mai exista, se reface din nou, prin aceeasi metoda:buting.

armageddon23 și dady77-7 apreciază asta.
  4. Dragonxx67

Dragonxx67 User

astazi ne mai conectam la joc sau e liber la toata lumea / e asa de greu de dat un raspuns...
    nu mai stati ca prosti la calculator reveniti maine dupa restart

dady77-7 și FRUMUSICA apreciază asta.
  5. dady77-7

dady77-7 User

Nici la mine nu merge sa ma conectez pe joc,este ceva de facut sau ne cautam alt joc ?

6. Ragnaros

Ragnaros User

mda, se pare ca, jocul se conecteaza doar in harti de pirati, am testat acum 2 min.sar portalul din 5-2, in 5-3, merge , dar din 5-3, in 4-4, se blocheaza in portal.rezolvarea?nici un raspuns din partea celor care ar trebui sa raspunda,oficial.

dady77-7 apreciază asta.
  7. dady77-7

dady77-7 User

La mine am sarit portalul in 5-3 si a ramas blocat acolo nu mai merge sa ma loghez pe nicio harta acum ?

8. FRUMUSICA

FRUMUSICA User

blocat de dimineata in labirint nu pot sa schimb nimic

9. amatorii de pirați pot juca in 5-2

10. admini dupa europa globala 2 ( GE2 ) favorizeaza clanu ωαʀ™ Wαя_Clan care are 100 de conturi puse pe bot in bl,uri la behe !!!!!!