conectare nereusita

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de Ragnaros, 20 Dec 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Ragnaros

Ragnaros User

nu stiu daca mai intampina cineva problema, dar nu mai reusesc conectarea pe pagina de joc. de cateva minute,pagina de joc este inaccesibila.server eg 2

**ÁЙúßÌŜ** apreciază asta.
  2. la fel si eg 4

3. Da toate . Nu se conecteaza pe nici un servar.

4. Nimic nou...ne-am obisnuit..

5. EG 3 ACEIASI PROBLEMA

6. ______★

______★ User

mda, eram in poarta de event, in log imi arata ca am fost deja distrus...:(

7. Ragnaros

Ragnaros User

mda, incepe weekend ul, echipa tehnica intra in concediu, poate dupa restart, maine dimineata.divide et impera, spunea ,candva cineva .

8. eg4 ...prob logare...........
    dap anubis si ,ceilalti players...acum ,,30 minute eram cu pusat lava..pana sa fac config cu alta nava,,,?
    [1] 2 3 4 5 Următoarea ...41
    Dată
    Acţiune
    20.12.2024 - 19:39 Ai fost distrus de utilizatorul [xXx]LightSide[xXx] (MMO).
    20.12.2024 - 19:39 Astronavă reparată.
    20.12.2024 - 19:39 Printr-un atac, camuflajul ţi-a fost inactivat.
    20.12.2024 - 19:37 Ţi-ai reparat nava la portalul de salt.
    20.12.2024 - 19:37 Ai fost distrus de utilizatorul [xXx]LightSide[xXx] (MMO).
    20.12.2024 - 19:37 Ai distrus o navă de alieni de tipul Protegit.
    20.12.2024 - 19:37 Ai primit 37 puncte de onoare.

Modificat ultima dată: 20 Dec 2024
  9. Revin cu o veste pentru toata lumea
    Am reusit sa ma conectez . Golire memorie chache si folosit CCLEANER pentru curatare calculator . Bafta .

Nu stiu daca are legatura sau e doar o coincidenta . Astept raspunsuri din partea voastra .

10. Timbaland[HQ] bro.. incerc ,am ccleaner

dap,bro ...
    eu am versiunea pro merge logarea

11. Ma bucur . Instalati CCLEANER . Bafta . ( stergeti si registri ).

Modificat ultima dată: 20 Dec 2024
  12. ______★

______★ User

mda, s-a reconectat si iar am murit in poarta de event, resurse pierdute, nu mai pot incerca pt inca o poarta, bravo operatorilor...

13. Da, asa este, apoi urmeaza Craciunul si Anul Nou, deci concediul DO se va prelungi ;);) ... pân' la anu' si la multi ani !! :D:D

14. luci_halas

luci_halas User

Cand aveti de gand sa rezolvati skylab....pana cand va mai bateti joc de cei care inca mai joaca?

oviovi70 apreciază asta.
  15. [winnetou]

[winnetou] User

Nu ma pot conecta iar aceiasi probleme serios mai rezolvati problemele la joc sau bateti joc de noi si numai bani vreti de la noi nu vii rusine un pic asta la conducere as vrea sa trimiteti mai departe daca se poate multumesc.

21enforcer apreciază asta.
  16. Ragnaros

Ragnaros User

conexiunea cu harta de joc s a pierdut din nou.asta se intampla, frecvent, doar noua, cei fara programe, oare pana cand?serverul unity este si el invadat de boti,mai aveti de gand sa transferati conturile?sau joaca fiecare CUM si cu CE poate

17. Dragonxx67

Dragonxx67 User

nu se mai conecteaza /ca de obicei duminica cand au liber toti

EBOLA-GAY_MCPK apreciază asta.
  18. Ai maaaare dreptate, dar cred si mai mult de atât: si-au luat un concediu foarte lung, adica duminica lor se prelungeste inca sase zile ;);) poate sase Luni :D:D

Ca sa te conectezi trebuie sa dai "clear cache" frecvent iar pentru clan si skylab trebuia alt browser: sa trimiti seprom cu, (spre exemplu) cu BRAVE.

.

19. ~moniq~

~moniq~ User

nu pot sa mi trimit din skylab ce se intampla,am intrat dupa foarte multe luni si vad ca e acelasi lucru,adica e praf acest joc,iar cei care rapund de buna functionare a ,acestui asa zis joc ii doare in kur sa va ia dracu kakatilor.

...mo..., sasha_die_katze și 21enforcer apreciază asta.
  20. De doua luni, nici skylab si nici clanul nu mai functioneaza, iar incompetentii din echipa tehnica nu mai vor/pot sau chiar refuza sa repare.

.

armageddon23 și ~moniq~ apreciază asta.