Compensari

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Veneficus, 26 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Veneficus

Veneficus User

...aici BP transmite oficial :

”...Detalii în legătură cu compensare(-ările) vor fi anunţate săptămâna viitoare...”

...probabil si pentru aceasta dovada de dezinteres manifestata fata de utilizatori/clienti BP se va gandi ca un ”ne cerem scuze” va fi suficient...:(

LASERSMART și Fllorrenn03 apreciază asta.
  2. ai rabdare ca subiectu acesta trebuie discutat la masa rotunda e foarte delicat si trebuie tratat ca atare:))exact cum sa intamplat saptamana trecuta cu recompensele de la porti au zis sa tinem degetele incrucisate ca o sa primim diferenta asa si cu astea tine degetele de la maini incrucisate si pentru mai multe sperante si pe cele de la picioare poate in loc de scuze o sa primim ceva:))

3. kk12

kk12 User

Au trecut mai bine de 10 zile referitor la anuntul privind compensarile si nu a aparut nimic desi initial se anuntase o saptamana.Sa inteleg ca inca se lucreaza sau nu vor mai fi introduse?

În prezent, am creionat un prim proiect de pachete de recompense individuale şi generale.

Echipa noastră va crea o listă cu utilizatorii afectaţi de probleme individuale şi va începe recompensarea acestora în prima tranşă. După aceea vom organiza un event special de sfârşit de săptămână de care se vor bucura toţi utilizatorii, ajutându-i să recupereze o parte din ceea ce au pierdut pe perioada în care jocul a fost afectat de probleme.
    Detalii în legătură cu compensare(-ările) vor fi anunţate săptămâna viitoare.

Ne cerem scuze că a durat până să putem avea această reacţie publică dar, complexitatea problemelor cu care ne-am confruntat a fost mult mai mare decât am anticipat. De aceea a durat atât să găsim o soluţie care să fie acceptabilă tuturor.

4. Anunţul menţionează că se vor oferi detalii cu privire la compensări nu că vor fi oferite compensările.

Chiar dacă respectivele detalii întârzie să apară, cu siguranţă compensările de care se face vorbire se vor oferi însă, deocamdată, nu ni s-a comunicat şi un orizont de timp în care acestea se vor oferi.

5. zefira97

zefira97 User

compensari se dau si la cine a faqcut 4 kuipere si la toate tot acelasi design mi sa dat desi il aveam designul si in anunt zicea ca daca il ai designul va da altceva domnule corosive?

6. Ce anume nu reuşiţi să înţelegeţi din:

7. Veneficus

Veneficus User

aici BP avertizeaza oficial exploatatorii unui bug ca mai au putin timp pana când vor fi banati 7 zile si le vor disparea toate creditele de pe cont...
    ...cu alte cuvinte domnilor care va folositi de bugul cu promerium/credite despre care se vorbeste in anunt faceti bine si licitati la targ repede la tot ce aveti nevoie pana nu ramaneti fara creditele agonisite...

ce naiba BP ??? chiar ne vezi asa de ”inapoiati”(sa nu zic altfel)??? sau sa inteleg ca asta trebuia sa fie o dovada de incredere???

ps
    pentru forumisti...preferabil ar fi sa se ramana la subiectul temei...CREDIBILITATEA BP...

de ”acord” cu tine insa orizontul de timp in care ar fi trebuit sa apara detaliile privind compensarile despre care se discuta aici sa comunicat in tema citata de mine mai sus...sa nu facem confuzii...sfarsitul saptamanii trecute a reprezentat pentru BP ”curcubeul”unor anunturi care sa angajat singur singurel sa le comunice,lucru care nu sa intamplat.
    am observat ca ai mutat postarile mele in aceasta tema...intreb si eu...am voie sa deschid o tema in care sa-mi exprim (eu si alti utilizatori)neîncrederea justificata pe care o am fata de BP?

Modificat ultima dată de către moderator: 16 Sep 2016
    kαмєłłєση și Seth[RO] apreciază asta.
  8. "Orizontul de timp" menţionat de mine face referire la un nou orizont, fiind evident că celălalt a fost depăşit.

Vă referiţi la titlu sau la conţinut. Dacă este vorba de conţinut, acesta nu reflecta titlu iar aici avem:

9. Veneficus

Veneficus User

ambele postari mutate in aceasta tema detaliaza actiuni ale BP care deterioreaza increderea utilizatorilor fata de dezvoltatorul acestui joc.
    titlul temei sursa a fost ”CREDIBILITATE BP...ZERO”...eu vad reflexia continutului postarilor in titlu,dar cine stie? probabil avem un spectru vizual diferit...sau...faptul ca eu nu am incredere in BP din anumite motive(expuse si mutate acum in alta tema)nu e un subiect suficient de relevant pentru acest forum...

Modificat ultima dată: 29 Iun 2016
    kαмєłłєση apreciază asta.
  10. Buna ziua! Nu am inteles prea bine... Cand o sa fim recompensati pentru numeroasele probleme si pierderi cauzate de evenimentul "Asamblarea"? Sau se considera ca week-end ul cu recompensele duble la porti a fost recompensa pentru toate problemele create de acel event? Nu prea cred pentru ca nu toti au avut in aceas masura de pierdut datorita problemelor de atunci. Am citit un anunt din data de 17 a luni in curs ca ne veti spune mai multe cu privire la asta in cursul saptamanii urmatoare. Nu gasesc eu anuntul sau nu a fost publicat vreun anunt?

11. mobob

mobob User

::))
    cindva.....precizarile urmeaza...tot cindva...

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  12. QUALYQULA

QUALYQULA User

timpul tace si trece si urmarea va fii cum se zice a fost o data ca niciodata si vom traii si vom vedea.............

Giany_Flo apreciază asta.
  13. blinckd

blinckd User

nu e nimic altceva decat lipsa de seriozitate din partea bp

14. cand o sa zoare porcu atunci o sa fim recompensati,exac cum au facut cu acel weekend cand a fos ziua dubla la porti au dar si restul de experienta si onoare care trebuia dat dar nu sa tinut ca uni au dat bani si pe acel amplificator de 50%onoare care a fost in ziua respectiva deci inca o dat bb 1 player 0,trebuia sa se tina cont si de amplificatoare ca nu dam bani degeaba

15. Eu am fost absent o perioada, de compensarile acelea se mai stie ceva? :))

16. Da, se ştie! AICI aveţi detalii!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.