Combustibil PET

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de Mrs-WQ-, 2 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vreti sa se adauge combustibil de pet cu credite ?

Sondaj închis pe 16 Aug 2014.
  1. Da

21 vot(uri)
    84,0%
  2. Nu

4 vot(uri)
    16,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Mrs-WQ-

Mrs-WQ- User

As dori sa va prezint o idee care ar putea fi benefica multor jucatori , aceasta idee consta in adaugarea unui combusibil de pet care sa se vanda pe credite , exemplu :
    1 (FUEL 200) = 250 credite , astfel un plin pentru pet ar duce la 250*50 000 = 12500000 credite .
    Nu v-ati saturat sa va duceti la palladium si sa bagati zeci de mi de uridium in combustibil cand il puteti lua direct pe credite ?
    Astept opinii.

Avantaje jucatori : Pentru cei care au multe credite si nevoie de uridium ar putea fi util acest combustibil .
    Dezavantaje jucatori : Poate pretul prea mare , deoarece ar trebui sa fie echivalent cu combustibilul cumparat pe uridium , alt dezavantaj nu vad .
    Avantaje DO: Mai multe pet-uri zburdalnice :)
    Dejavantaje DO : Nu cred ca exista.

2. O idee buna , dar pretul este cam exagerat pentru un plin , 100 credite pe bucata cred ca este destul de bun

3. rattyionut

rattyionut User

uni au miliarde pe cont si nu prea se cunoste la ei daca ar fi sa ia pe credite.
    :p:p:p

4. relax

relax User

O idee buna dar poate ar fi fost mai bine ca acest combustibil sa se consume mai repede, iar cel pe uridium sa ramana in continuare in magazin(raport pret/calitate :))

5. Nu-si are rostul, 0,25 uri pe unitate e chiar foarte avantajos.
    Eu unul stau la cutiute 10 minute si fac bani de combustibil daca imi trebuie, desi niciodata nu mi s-a intamplat sa raman fara.

6. munciti si voi daca vreti combustibil ca si creditele tot greu le faci ,daca un plin ar face vreo20-30 mil cum ar fi?iar cei ci mrd de credite crezi ca au putin uri?nu cred cai intereseaza aceasta skimbare.

7. **ДŘMДN

**ДŘMДN User

Ai Un da ,o idee stralucita ,mai ales pentu cei micuti ! As zice ca ar fi frumos ca pretul pentru fuell sa creasca odata si cu jucatorul ,cu cat lvl e mai mare si plinul sa fie mai scump..

Ciupyman apreciază asta.
  8. Silviu

Silviu User

Daca stau la kristalloni o ora fac in jur de 8k uridium singur folosind kamikaze desigur si omorand deasemenea multi kristalini cu el, iar credite fac in jur de 30 de milioane. Si ma duc regulat la kristalloni ca sa fac credite pentru boostere si camuflaje si petul isi face banii de gaz singur. Eu zic nu, imi pare rau.

9. torteto

torteto User

Ce are daca e pe uri 0,25x1000=250 uri nui scump ... deci NU

10. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.