combinate

Discuție în 'Probleme generale' creată de -razvan-.!, 8 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -razvan-.!

-razvan-.! User

Salut!Imi puteti spune si mie cum sa fac sa combin munitia?(x4 si rsb)

2. Corina-ro

Corina-ro User

Pai e simplu,setezi respectiva munitie pe 2 taste pe care iti este cel mai usor sa le accesezi(eu de exemplu prefer tastele 4-5),daca te intrebi cum fac cei care o mixeaza perfect nu te mai obosi,acei jucatori folosesc un program ilegal care le mixeaza munitia in mod automat.Spor la joc.

Cehn apreciază asta.
  3. Cehn

Cehn User

@Corina- Asa fac si eu.Bv!
    @Razvan- Nu te lasa aburit! Eu le-am pus pe 1-2. Tzacani (tastezi in draci) pe ele si nu trebuie sa-ti bati capul cu timpul de "racire" al RSB-ului. Nu e mare lucru.

4. -razvan-.!

-razvan-.! User

ok,deci apas pe ele simultan ca sa le combin sa dau peste 130 k cum am mai luat de la unii,sau doar le schimb atunci cand cooldownu la rsb s a dus?

5. relax

relax User

Ai aflat cum se combina si deja vrei sa dai peste 130k ? Bv tata. Eu unul nu le apas simultan, dupa ce trag cu x4 apas pe tasta pe care am rsb, apoi revin, dupa ce vad efectul grafic al acestui tip de munitie. Daca tu zici ca ai inteles poti incepe sa dai peste 130k.. sfatul meu, antreneaza-te pe streuneri ;))

WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  6. -razvan-.!

-razvan-.! User

nu la asta am vrut sa ma refer,dar vad acum ca asta reiese din ce am scris:))stiu ca nu poti sa ajungi la un dmg asa mare decat cu un cont foarte bun,am vrut doar sa dau un exemplu care sa reflecte dmg ul sporit pe care il ai atunci cand combini,nicidecum ca daca afli cum se combina ajungi sa dai peste:))

7. Intervenţii suficiente.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.