Comandă nedorită

Discuție în 'Probleme generale' creată de Samariteanul, 10 Apr 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. VA ROG SA MA AJUTATI,CINEVA A DAT O COMANDA DE PE CONTUL MEU,INSA EU NU MAI JOC DE APROAPE UN AN,ACUM MI-A VENIT DE PE MAIL...CUM POT SA O ANULEZ,A FOST DATA CHIAR AZI...

Salut Samariteanul,
    Îți mulțumim pentru comanda 1243236859 din DarkOrbit înregistrată la data de 04.10.2018 și sperăm să te bucuri din plin de ceea ce ai cumpărat.

Iată detaliile comenzii tale:
    DataNr. tranzacțieArticoleModalitate de platăSuma
    10.04.201812432368595 chei de pradă albastrăCard de credit3,79 €

Articolul comandat va fi disponibil în contul tău în câteva minute.
    Dacă ai întrebări legate de această plată, te rugăm să contactezi serviciul nostru de asistenţă: Suport

Te rugăm să nu răspunzi la acest e-mail, care este generat automat.
    Achiziţia/comanda ta se supune Condiţiilor Comerciale Generale.
    Mențiune importantă: Prin livrarea de servicii imediat înainte de expirarea termenului legal de revocare, dreptul de revocare încetează.
    Echipa DarkOrbit

SERVR EUROPA GLOBALA 1,[​IMG]167937314

Modificat ultima dată de către moderator: 11 Apr 2018
  2. Vorbeste cu suportul ,ei te pot ajuta

3. Omul acela umbla in continuare pe contul meu ,a folosit cheile prada pentru desing de PET.... va rog cum pot sa scap de el,AJUTATI-MA!

Am scris si suportului ce ar trebui sa mi fac?E vreun admin pe aici?Va rog sa ma ajutati chiar n-am vrut sa fac aceasta comanda,daca e cazul o sa dau si contul sau il inchi nu stiu cum sa dovedesc ca n-am facut-o eu...

Chair nu e nimeni care sa vorbeasca cu mine...suportul nu raspunde...un admin,va rog,oricine

Modificat ultima dată de către moderator: 11 Apr 2018
  4. Bismut

Bismut User

Schimba parola contului de joc si adressei pe care ai contul respectiv, fii atent ca nu cumva sa fie conectat la un cont de facebook. Daca cineva a cumparat ceva pe contul tau este pierderea lui, mai ales ca a platit cu un Card de credit, nu cred ca o sa se duca la banca sa isi recupereze acei 3,8 euro ca dupa aceea tu sa apari cu datorii la Bigpoint. Daca persoana respectiva inca mai are acces la cont dupa ce ai schimbat parola, posibil ca acel cont sa fie conectat la un cont bigpoint care nu iti apartine, in cazul acesta doar un admin te poate ajuta.
    Scrie adresa de e-mail pe care ai contul de joc AICI si vezi daca primesti ceva pe e-mail, de obicei conturile de bigpoint se afla pe aceiasi adresa cu contul de joc, daca ai contul de darkorbit legat la un cont bigpoint de acolo se poate conecta oricine si oricand chiar daca tu ai schimbat parola sau e-mailul la contul de joc.

Modificat ultima dată: 10 Apr 2018
    dark~ro și Sтєρнαη apreciază asta.
  5. Deocamdata am schimbat parola pe cont si am schimbat si parola la e-mail(ca sa fiu sigur),nu cred ca o sa mai intre.Contul nu era conectat cu facebook,deci ar trebui sa stau relaxat.Mai eu n-am stiut prima data ca el a platit cu cardul,muream de frica ca ma gandeam ca o sa cumpere ceva mai scump:)))+ca nu stiam ca a platit cu cardul lui.Multumesc pt ajutor,am sa astept sa vad daca o sa mai apar ceva activitate pe cont.Sa nu inchizi tema,app sa mai postezi pe YT. Anul trecut cand ma jucam ma uitam la tine pt experienta:))

6. True5.1

True5.1 Guest

Te adresezi suportului oferind toate detaliile posibile.

Si iti mai recomand sa citesti:

Fiecare jucător are responsabilitatea de a păstra confidenţialitatea asupra datelor de autentificare (username, parolă, etc). Este interzisă transmiterea acestor date către terţe persoane. Jucătorul poartă întreaga responsabilitate pentru utilizarea şi siguranţa propriului cont de joc. Niciun angajat sau membru autorizat al Bigpoint nu va solicita vreodată datele complete de acces ale unui jucător. Bigpoint nu răspunde de daunele cauzate de neglijenţă. Acest lucru include accesul la contul de joc, un cont de portal creat prin intermediul http://bigpoint.com, precum şi adresa de e-mail specificată pentru cont, la care transmitem, dacă este necesar, datele de acces.
    Alte informaţii despre securitatea contului pot fi consultate la secţiunea Întrebări Frecvente a jocului cât şi în informările de securitate afişate în fiecare joc.

7. Chiar dacă ar fi fost un admin pe aici, cel mult vă putea închide contul de joc indicat de dvs., până la rezolvarea situaţie şi asta, doar dacă aţi fi oferit suficiente dovezi că sunteţi şi utilizatorul de drept al contului respectiv. Astfel de dovezi (pe care doar cei de la suportul jocului vi le pot solicita) nu pot fi făcute publice în cadrul unui forum.

Tocmai de aceea vi s-a recomandat să vă adresaţi suportului jocului.

În cazul în care consideraţi că securitatea contului de joc este în continuare sub semnul întrebării, vă rog să vă adresaţi exclusiv suportului jocului!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.