Coduri de Bon

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de -ak47puma-, 10 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. bubuletz

  bubuletz User

  As avea si eu ceva de adaugat,referitor la utilizatorii de boti.Eu am folosit,demult ,pe un alt cont.Contul mi-a fost banat.Okay,nu mi-a convenit,dar asta e.Acum vorba lui
  Daca ar fi sa ma justific,as spune ca toti foloseau,deci de ce nu si eu ..dar in fine.Nici eu nu am primit Poarta Hades,deoarece nu aveam optiunea de a primi newsletter activa,si nici nu s-a anuntat ca ar fi o cerinta.Cand am aflat asta,faptul era deja consumat.Asta e..mergem mai departe..daca ne cramponam de fiecare detaliu/piedica..nu mai ajungem la destinatie.Care este ,in primul rand , sa ne simtim bine in joc,cel putin asa consider eu.
   
 2. **eagle1**

  **eagle1** User

  Deci nici in aceste cazuri nu ma regasesc ... adica , sunt jucator activ (zilnic pe joc) si nici nu am fost penalizat in nici-un fel la ultimul val de banari si nici alta data. Cu toate astea nu primesc .
  PS:Miruna intrebam un administrator nu o atoatestiutoare , asa ca lasa oameni care pot da un raspuns in cunostinta de cauza sa raspunda .
   
 3. Hermes

  Hermes Guest

  O sa te rog sa te adresezi suportului pentru investigatii suplimentare, mai mult noi , aici, nu te putem ajuta.
   
 4. **eagle1**

  **eagle1** User

  OK , asta o sa fac ...
   
 5. am vazut akm pe mail un cod de la bp si nu unde ar trb sa il introduc. se poate sa ma lamureasca si pe mn cnv cu trb asta????STIMA!!!!!
   
 6. -.-AVATAR-.-

  -.-AVATAR-.- Guest


  Uridium/ Coduri de Bon
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.