Coduri de Bon

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de -ak47puma-, 10 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -ak47puma-

  -ak47puma- User

  Salutare!
  As vrea sa stiu mai multe despre aceste "Bonuri"!
  De unde fac rost de ele si ce primesc de la ele?
  Multumesc!
   
 2. ICHIGO

  ICHIGO S-Moderator Team Darkorbit

  Aceste coduri sunt trimise de BP, ele acorda diverse bonusuri pe contul de joc.
   
 3. bubuletz

  bubuletz User

  este vorba de codurile acelea de la achizitionarea de uridium?
   
 4. Nu,codurile care se folosesc la achizitionarea de uridium se numesc coduri promotionale in schimb codurile de bonuri le primesti din partea BP pe adresa de mail care este inregistrat contul de joc si acestea contin diverse cadouri :)
   
  bubuletz apreciază asta.
 5. bubuletz

  bubuletz User

  Multumesc.Pai...sa imi verific adresa ,poate poate :D
   
 6. Buna ziua!
  Vrea sa stiu si eu ce au dat si de data aceasta .... am dat la jurnal si nu-mi arata
   
 7. -ak47puma-

  -ak47puma- User

  scrie ceva de poarta Hades... da multi nu pot face poarta hades... adica pentru mine nu valoreaza nimic
   
 8. Hermes

  Hermes Guest

  Codul ofera un portal Hades. Pentru cine il are deja completat la momentul introducerii codului, se ofera un anumit numar de extra energii contravaloare. Codul este valabil pana in data de 11 ianuarie 2014.
  Asa cum multi il pot face si pentru care valoreaza ceva. La un moment dat vei putea si tu sa-l faci si ii vei intelege valoarea.
  Te rog sa modifici avatarul, chiar daca suntem in post, nu agreez aranjamentul acelor legume.
   
 9. bubuletz

  bubuletz User

  Am doua nelamuriri.Mailurile continand codul de bon pentru generarea Portii Hades,au fost trimise ? Eu personal nu am primit nimic inca.Am facut si o sesizare la Suport,dar m-am gandit sa intreb si pe forum ,raspunsul putand fi util si celorlalti.
  Da ,am folosit si functia de search a forumului,si am luat si manual topic-urile...mai ales anunturile oficiale.
  A doua nelamurire este ,in cazul in care de pe cont ,m-am inscris pe servere multiple,voi primi pe fiecare server bonusul ?
   
 10. Hermes

  Hermes Guest

  Bonusul se primeste o singura data, se trimite pe mail, nu pe cont, indiferent pe cate servere ai deschis jocul. Nu vor primi mail, cei care nu au confirmat mailul si cei care au diverse stagii de penalizare ca botuseri.
   
  bubuletz apreciază asta.
 11. bubuletz

  bubuletz User

  Multumesc.


  Hermes Edit : Discutiile cu suportul sunt confidentiale. Daca arunci ochii mai sus , acelasi lucru am spus si eu.
  L.E. : Da,nu o sa se mai repete.Ce nu stiam, era ca trebuie sa am activa si optiunea de a primi newsletter.Eu nu o aveam activa,si la celelalte doua conditii nu ma incadram.
   
  Modificat ultima dată: 12 Dec 2013
 12. Miruna

  Miruna User

  Interesanta si bine venita ideea cu neprimirea codului de catre cei ce au fost sanctionati ca bot-user. Dar acestia nu ar putea fi scosi si din clasamentele de la Titluri? Ca ii vad acolo cu cate 4,5,6, etc zile. N-ar fi echitabil?


  SUNT SUCCESE CARE TE INJOSESC SI INFRANGERI CARE TE INALTA.
   
 13. Crezi ca bot-userii nu au fost sanctionati destul de drastic ?

  Terminati cu ura si cu ,,rasismul" fata de cei care au folosit programe ilegale acum ceva timp. ,,Pacatele" lor au fost sanctionate si acum trebuie sa fie tratati la fel ca si noi ,cei care au muncit corect.... Sincer.. mi-a parut rau de cei care nu au primit poarta cadou.. Ei nu sunt tot playerii BigPoint-ului ? Ei nu trebuie sa sarbatoreasca aniversarea DarkOrbit ? Atunci de ce mai joaca ?


  Eu doar mi-am spus punctul de vedere.. nu vreau sa le iau apararea . O zi frumoasa in continuare
   
 14. RedStar

  RedStar User

  Sunt unul din cei "9000". Am intrebat suportul si au spus ca in urma greselii scriptului nu am fost etichetati de sistem drept buti. Si totusi nu am primit acel cod bonus. Cele 48 de ore au trecut.
   
 15. Narsil

  Narsil User

  Da dar acest cod nu l-a primit toata lumea, cei care au fost prinsi in trecut ca fiind utilizatori de tip bot nu vor primi acest cod, deci in continuare sunt tratati ca niste paria de catre BP cu toate ca au fost penalizati prin anularea punctelor de registru si a upgrade-uri-lor de pe lasere si scuturi, la data depistarii lor. Pe scurt playerii se impart in doua categorii: cei care au utilizat programe si cei care nu.
   
 16. Hermes

  Hermes Guest

  Cei care au folosit programe, au stiut ce risca folosindu-le. Sa le plangem acum de mila ca nu au primit un cadou din partea BP, nu isi are rostul. Ca orice infractiune , chiar si odata pedepsita , in continuare este in diverse moduri penalizata. Si da , jucatorii se impart in doua categorii : cinstiti si trisori, iar trisorii sa-si asume resposabilitatea faptelor si sa lase tupeul deoparte. Au beneficiat si mai beneficiaza , inca, de destule foloase obtinute de pe urma programelor interzise. Din punctul meu de vedere , sa zica multumesc ca mai au conturi .
   
 17. Miruna

  Miruna User
  Scrie la suport si vei primi raspuns. Pe forum nu ti se poate rezolva aceasta problema. dar daca dintr-o eroare nu ai fost identificat ca bot-user, asa cum afirmi, este posibil sa nu primesti codul bonus.


  SUNT SUCCESE CARE TE INJOSESC SI INFRANGERI CARE TE INALTA.  Nu este vorba de ura sau rasism. Pe cand unii jucatori se chinuiau sa faca uridium, npc-uri, altii stateau cu zilele pe `automat` si avansau intr-o zi cat altii cinstiti in 2-3 saptamani. Si nu era deloc convenabil sa fi distrus de un jucator care incepea sa traga in tine de la distanta sau sa te ia de pe invizibil. La cat uridium sau GG-uri (din paladium) au strans pe nedrept, isi pot permite sa deschida singuri o poarta .


  SUNT SUCCESE CARE TE INJOSESC SI INFRANGERI CARE TE INALTA.
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 16 Dec 2013
 18. **eagle1**

  **eagle1** User

  Domnul Hermes , eu nu am primit nimic , e-mailul este confirmat si nu ma aflu in nici-un stagiu de penalizare . Oare de ce nu primesc ?
   
 19. Miruna

  Miruna User  S-a postat si mai sus: adreseaza-te suportului si ei iti vor explica. Nu gasesti raspuns la aceasta intrebare pe forum.  SUNT SUCCESE CARE TE INJOSESC SI INFRANGERI CARE TE INALTA.
   
 20. Hermes

  Hermes Guest

  Singurele cazuri in care nu s-au primit mailurile sunt cele enuntate mai sus , in plus de acestia nu au mai primit cei care nu au avut logari in ultimele 30 de zile pe contul de joc si cei care au fost penalizati gresit la ultimul val de banari. Acestia din urma insa, vor primi mailul in zilele care urmeaza.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.