coduri bonus

Discuție în 'Probleme generale' creată de DRAGOUN2017, 13 Dec 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. 27.11.2020 - 07:39[​IMG]Astronavă reparată.
  [​IMG]
  27.11.2020 - 07:37[​IMG]Ai fost distrus de o navă de alieni de tipul UberKristallin
  Datorita clientului de joc. bug sau lag sa blocat jocul timp de 2 minute si am pierdut viata in portalul blacklight etern la valul 248 vreau sa fiu recompensat sau sa primesc toate modulele de pe locul 1 recompensa de la event. nu se mai poate asa ceva jucam si tot laguri si buguri in pvp iara apar multi deadly batelray
   
 2. Aici se scriu coduri bonus nu nemultumiri .
  Sfat , nu mai intra in poarta pe client .
   
 3. 10 WIZ-X
  50 EXTRA ENERGY
  20 Turkey Diner Spray
  20 Eat Turkey Emote
  15 IAC
   
 4. bibicU[HQ]

  bibicU[HQ] User

  New Astral Ascension update!
  Greetings, bibicU[HQ]!
  The Astral rifts have awakened with relentless enemies awaiting your demise! Gear up in one of our ready-to-go ships, augment your ideal setup, and tear apart any enemy who comes in your way. The time to ascend is now! Take flight, earn stellar rewards and experience DarkOrbit’s brand-new Astral Ascension update.

  To celebrate this exciting new update, we’ve created an amazing voucher for you! Use the code below and you’ll receive 2x Indoctrine Oil, 3x Permit, 50x Extra Energy, 10,000x UCB-100, 2x PrimeCoupon, 2x Galaxy Gate Excursion Unit and 3x SHD-B01.
  DOASTRALITE *
  *Voucher valid until 6th July 2022
   
  Veneficus apreciază asta.
 5. Mi-ar fi rusine sa dau o astfel de recompensa la un cod bonus . Dar , multumim bibicU[HQ] ca ai nostri "stapani" nu au bunul simt sa ne informeze.
   
  Tibles și Veneficus apreciază asta.
 6. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit


  Salut,

  Te rog să fii mai atent la exprimare. Codul bonus a fost trimis prin newsletter și se presupune că toți jucătorii care sunt abonați l-au primit. Nu cred că mai era necesar un anunț.
   
 7. FRUMUSICA

  FRUMUSICA User

  am o nelamurire am avut 1milion trageri seprom si pe joc nu am folosit,in schimb am facut 2 portale unul pana la fisura 40 si unul l-am terminat si mai am 400k trageri seprom. intrebarea este sepromul s-a pus si in portal sau este un bug plusca se consuma si toate amplificatoarele fara sa se puna in portal alt bug! verificati si vedeti ca asa este cel putin pentru mine pe scandinavia!

  si mai am o nelamurire cu turcii ce facem cel putin pe eg1 sunt plini de programe tutucu si tot felul cu trenulete sesezarile sunt facute nu numai de mine cred ca sunt multi dar interesant este ca voi ca sa inchideti gura banati pe cei care reclama de exemplu am facut mai multe tichete cu bugul de la pet cu pet linkul care il dadea continuu si am fost banat o saptamana! pe joc voi asa rezolvati problemele? o sa va aduc aminte de cate ori e nevoie si o sa boicotez!

  si ca sa stiti am jucat si joc fara sa falosesc boot pe eg1 17 mii ore in 13 ani 2 ani continuu am stat numai cu mana pe maos si cred ca am un cuvant de spus in jocul asta ! stiu tot ce se intampla pe joc si stiu toti care folosesc programe pe eg1! toti stiu de ANGELINA -JOLIE!
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 7 Iul 2022
 8. Sepromul si amplificatoarele se consuma in portal , nu e bug .
   
 9. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salut,

  Eroarea a fost remediată:
  https://board-ro.darkorbit.com/threads/sync-patch.99215/page-7#post-870138
   
 10. FRUMUSICA

  FRUMUSICA User

  ce inseamna remediat pentru voi? ca pentru mine e pacaleala am pierdut 600 k seprom si amplificatoare! si va mai spun ceva jucatorii au intrat in portal pentru obiective ! cine mai intra in portalul ala de-l tineti!
   
  Veneficus apreciază asta.
 11. Veneficus

  Veneficus User

  Noul cod de bonus: 12k Urmăritori pe canalul nostru Instagram | DarkOrbit


  Sărbătorim 12.000 de urmăritori pe canalul nostru de Instagram! Datorită tuturor, canalul nostru de Instagram crește în mod constant. Spunem "Mulțumesc" cu un nou cod de bonus!

  Deschideți jocul și tastați: INSTAGRAM12K

  Veți primi: 50x Extra Energy, 10,000x UCB-100, 10x Booty Key
  Valid până pe 7 august 2022.


  credinta unora e in continuare ca nu e necesar...
   
  ĄMŮИ-ŖĄ și Timbaland[HQ] apreciază asta.
 12. Va simtiti lezati? Nu am jignit pe nimeni cu nimic
  Nu sunt abonat la ce spui dumneata si nici nu am sa o fac . Atata timp cat sunteti pusi in functie sa ne informati ,cred ca aveti obligatia sa anuntati si pe forum.
  Orice anunt este necesar (si binevenit) prin orice mijloc de comunicare,pentru jucatori dumneavoastra care mai mult sau mai putin contribuie la salariile unora.
  P.S. Daca nu este necesar sa anuntati si pe forum, inchideti forumul si lasati newsletter-ul .
   
  Modificat ultima dată: 1 Aug 2022
 13. bibicU[HQ]

  bibicU[HQ] User

  Take on the Trial of Terrors this Halloween

  Greetings, bibicU[HQ]!

  Challenge yourself in a battle of wits in the Trial of Terrors! Chase after the Frightful Curcubitor and snatch its shiny hoard of candies for some excellent rewards!

  But that’s not all! We’ve updated the standard R&B Boxes with new items so that the Polychromium, Permit, Salvage Core and Seprom are now available in the pool of possible rewards. Additionally, craft red and blue keys or buy keys in the shop for a chance to get your hands on the new Carbonite Diminisher P.E.T. Design this month!

  Use the voucher code below and you’ll receive 2,000x JOB-100, 5,000x UCB-100, 3x NPC-B01, 3x SHD-B01, 20x Booty Key, 1,000x Pet Fuel:

  SPOOKYBAT *
  *Voucher valid until 3rd November 2022
   
  styv86 apreciază asta.
 14. Ragnaros

  Ragnaros User

  bun, si farama atlas, unde se colecteaza?ca nu se specifica ,sau eu unul, nu am gasit informatii despre ea,
   
 15. bibicU[HQ]

  bibicU[HQ] User

  Modificat ultima dată: 21 Oct 2022
  Hyperionᅟ apreciază asta.
 16. Ragnaros

  Ragnaros User

  da, multumesc.asta era legatura cu evntul, daca poarta era inutilizabila ,capetele luminate s au gandit sa -i dea o intrebuintare, adica, ceva de genu,,vreti ,nu vreti, faceti mizeria astrala, ce v-o dam, nu va convine, pa.
   

Distribuie pagina asta