Cod bonus - sondaj

Discuție în 'Probleme generale' creată de RukiaChanNoEcchi, 23 Dec 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Salut,

Am primit mai devreme un mesaj cu un link ...Editat..(NU-L ACCESATI), care spune ca Bigpoint face un sondaj si daca participam primim o recompensa.

Cel mai probabil e fake (eu nu l-am accesat sau cel putin n-o fac pana nu-mi spune un admin) avand in vedere numele persoanei care l-a trimis, cate persoane au primit mesajul si pe forum nu apare niciun anunt de genul.

Aici puteti sa gasiti poza cu mesajul: https://imgur.com/AD67N29

Modificat ultima dată de către moderator: 23 Dec 2018
  2. Gaby29

Gaby29 User

E fake, nu intra, astfel de anunturi se fac prin email. Darkorbit detine domeniul .com si redirectionari pe cele regionale. acesta este .online, deci e fake.

RukiaChanNoEcchi apreciază asta.
  3. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Am șters din postarea ta link-ul respectiv pentru a evita orice problemă. >>Aici<< găsești informații referitoare la acest tip de mesaje. În astfel de cazuri este indicat să contactezi suportul și să comunici numele expeditorului, de preferat înainte de a șterge mesajul.

SABRINA apreciază asta.
  4. hαhαhα

hαhαhα User

Veneficus apreciază asta.