Clientul de joc

Discuție în 'Probleme generale' creată de TheTigerBlade, 30 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Salut! Mai oameni buni , aveti probleme foarte serioase la clientul de joc! De exemplu, daca intru pe joc, dau start, si apoi deschid ansamblare, pur si simplu se blocheaza paginile: atat pagina de joc, cat si pagina de control! Si atunci sunt obligat, sa ies si sa intru din nou daca vreau sa mai fac ceva! si inca ceva ! S-a mai intamplat o data, cand eram pe joc, faceam ceva npc-uri, cand de odata ma trezesc cu crash!!! Mi-a stat inima in loc vazand una ca asta! va rog rezolvati problema cat mai repede, intrucat eu am platit destul de mult catre B.P. si am pretentii sa ma pot bucura de investitia mea! Va multumesc anticipat!
  P.S. detin un pc de gaming foarte performant, deci nu ar putea fi problema la computerul meu!
  id 167590624​
   
  Veneficus, mihai. și luci_halas apreciază asta.
 2. Salut! Revin asupra acestei probleme! Acum la mine este ora 01:07 minute (ora Germaniei) si efectiv in decurs de 10 minute, clientul de joc, s-a blocat de 4 ori , in timp ce ma uitam la ceva designuri pentru pet si nu numai! Este incredibil nu raspunde nimeni, si pare ca nu ii pasa nimanui ca am postat aceasta problema aici! Nici un Admin nu a consemnat nimic! Sunt profund dezamagit! Pana nu se rezolva problema, nu mai bag nici un cent in joc! Noapte Buna!
  id 167590624
   
  Veneficus, mihai., HIVpozitiv și alți 2 apreciază asta.
 3. Exista deja o tema deschisa "Client Beta" - aici: https://board-ro.darkorbit.com/threads/client-beta.99653/
  iar problema ta poate fi usor rezolvata daca renunti la clientul de joc, fiind o varianta BETA, folosind un simplu' browser, cel putin pana pe 31 decembrie, data dupa care flash player nu mai este viabil pentru utilizare.

  my2cents
   
 4. nu este problema de la PC si eu am observat de la ultimul update al aplicatiei ma logez si intru in joc iar daca merg inapoi la prima pagina si deschid shop-ul aplicatia se blocheaza dar numai cand deschid shop-ul atat pot sa deschid Skylab , Galaxygate orice altceva dar cand deschid shop-ul totul ingheata . dar se pare ca pe nimeni nu intereseaza a trecut deja destul timp si pana acum nimeni din admini na observat ? Serios ?
   
  Veneficus apreciază asta.
 5. sorinell

  sorinell User

  bagati bani ca va da
  bp premii mari ca se descucrca ca dracu cu jocul> incompetenta?
   
  Veneficus apreciază asta.