Feedback Client Beta

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Ícaro_, 11 Iun 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. TROLL-ule, te pomenesti ca ai experienta si-n programare... (pe langa cele 50 de ore jucate pe contul asta creat specific sa fie folosit pentru a ataca putinii utilizatori din forum care-si mai dau interesul cu ce se intampla in joc).
  Acuzatii din acestea nefondate ar trebui sa-ti atraga si-o penalizare pe forum, pentru ca e evidenta interventia ta in temele unde eu incerc sa fiu constructiv.
  Iar clientul de joc, presupun ca da eroarea, cand un jucator sta mai mult de 10-15 ore / joc, ceea ce am facut eu in ultimele 2-3 saptamani din moment ce am avut concediu de odihna si mi-am permis sa nu fac altceva decat sa ma joc.
  Dar ce scriu eu aici... tu inafara de cele 5 min. pe forum unde vanezi postarile mele, ai 50 ore jucate pe contul tau de pe EG5.
  Ia zi TROLL-ule, ti-am banat contul in urma cu 10 ani si-acum te gandesti tu sa mi-o "servesti" inapoi?

  my2cents

  STATISTICI JUCĂTOR
  RANG PILOT:Astronaut
  POZIŢIA ÎN CLASAMENT:7.672
  NIVEL JUCĂTOR:11
  COMPANIE:VRU
  MEMBRU DIN:17-07-2012
  TIMP JUCAT:50 ore
  ACHIEVEMENT-URI:32
  PUNCTE DE CERCETARE ACORDATE:0
   
  _ΞNOLΛ-GΛY_, WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
 2. babanebuna

  babanebuna User

  A fost o parere personala, daca printr-o parere personala asta duce la o penalizare...atunci de ce ne mai spunem parerea in acest forum sau sa incercam sa-i ajutam pe altii.Dar am uitat ca voi "Renegatii" sunteti atotstiutori.

  Sa speram ca nu am dreptate cu eroarea si sa-si revina clientul tau de joc, mai incearca o reformatare a PC-ului si sa ai doar clientul de DO deschis, poate se rezolva.

  Un admin poate sa ne ajute cu aceasta problema?Sa incercam sa o rezolvam.

  Hmm cred ca daca imi banai contul acum 10 ani, cum poate ai facut tu colegilor tai din clan sau de pe TS, acum nu cred ca imi mai bateam capul pe DO si pe forum pe aici.
   
 3. Hmm cred ca daca imi banai contul acum 10 ani, cum poate ai facut tu colegilor tai din clan sau de pe TS, acum nu cred ca imi mai bateam capul pe DO si pe forum pe aici.

  babanebuna aici ma pui pe ganduri, am avut si eu un cont si intr-o zi poc inchis.......:(
   
  Veneficus apreciază asta.
 4. Prin 2010/2011 mihalcea?
  Reflecta putin mai mult la aberatiile expuse de TROLL-ul asta...
   
  Veneficus apreciază asta.
 5. Sau poate sunt atat de dezamagit de clientul de joc, incat imi iau recompensa "utilizarii lui" si apoi ma joc pe Opera, unde imi functioneaza bara premium corespunzator...
  Cat despre PC-ul meu, nu-ti face griji.. nu are sens sa discutam ca te fac de rusine...
   
  ĄMŮИ-ŖĄ, WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
 6. Dark.Teo

  Dark.Teo User

  cum putem beneficia de calendarul nou daca nici macar nu se deschide in clientul nou?
   
 7. -edos78-

  -edos78- User

  eu nu pot revendica recompensa zilnica pentru ca este totul gri cand deschid fereastra si nu merege nici asamblarea? sper sa rezolvati si sa prelungiti perioada pentru a putea revendica toate recompensele!!!
   
 8. Tibles

  Tibles User

  Nu pot sa-mi revendic nimic la Calendarul Aniversar , de pe client. E mort!
   
 9. e mort tot jocul nu pot schimba formațiuni de dronă nu pot folosi muniție rsb și x4 aduceți crucea și eu cumpăr coroana e mort!
   

Distribuie pagina asta