Feedback Clanurile Multi-Companii: ce e de făcut? - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 13 Noi 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. kk12

  kk12 User

  O solutie buna ar fi un cool-down intrare respectiv iesire din clan , sa zicem de minim 10-15 zile si sa vedeti cum v a scadea numarul zmeilor.
   
 2. SELF

  SELF User

  Corect,e un avantaj si un dezavantaj cu clanurile multi-companii,desi inainte fiecare membru al unei companii avea o siguranta de 50% ca este ajutat de ceilalti membri,pe cand acum se decamufleaza 75% sigur macar 2 din compania lui pe el.Pe vremuri ca si acum erai liber sa alegi cum si cu cine sa joci si cand vrei(nu vad diferenta si atunci se faceau aliante)(>>>MOD EDIT: Opiniile / simpatiile politice vi le exprimaţi în cercul dvs. de prieteni / simpatizanţi şi nu în cadrul jocului / forumului<<< )
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 11 Dec 2017
 3. din acest motiv acum fix un an am renuntat sa mai joc, deoarece nu mi se pare corect atunci cand ataci un inamic din alta companie sa fii distrus culmea de unul din compania ta deoarece au alinta! sau stateau si faceau misiunile in harti cele cu distrugere inamici, si atunci nu se mai pedepsea, dar vad ca nu s-a schimabat nimik mai am 2 sapatamani de premium si adio DO!
   
  Gyny apreciază asta.
 4. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  Aspectul asta cu multi-companii nu trebuie sa te sperie, problema este ca nu esti in clanul adecvat !!! daca esti intr-un clan de npc-isti atunci ai sa pierzi daca esti intrun clan de batalie atunci ai castigat.
  Strategia jocului se schimba si trebuie sa stiti sa va acomodati cu ea, nu trebuie acuzati cei care si-au gast o strategie de joc cu clanuri multiple ci trebuie sa ne acuzam pe (noi ) sau cei care nu au gasit antidotul !!!!
   
  ==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
 5. pai antidotul era simplu : daca do nu a facut nimic in legatura cu asta nici noi nu am facut!
  Nu e un lucru imposibil sa iti schimbi compania(eu personal nu am schimbat-o de ohoooo timp) Dar cand il intrebi pe unu sau intrebi playerii din orice clan in modul urmator: ''haideti ma si noi sa fim o companie'' sau '' haideti ma sa ajutam si noi flaxatii astia hai sa vb cu totii si mergem toti la o companie poate vor face asa si ceilalti in semn de respect'' la chestiile astea absolut primesti cateva din urmatoarele raspunsuri '' indiferent ce companie sunt , eu trag in x)'' ''ma,daca toti isi schimba compania ,o schimb si eu) ''faceti ma ce vreti'' ''nu schimb eu ma compania ,esti nebun?vrei sa pierd atata onoare?faci tu onoarea aia?'' ''nu''

  Respect celor din roma care au facut acest lucru si rusine celorlalti!
   
 6. Vladut

  Vladut User

  Esti un mister...sau o ceata. N-am crezut...dar pana si ignoranta lasa de dorit in cazul tau. Sarbatori cu voie buna!
   
  *^*NEMESIS*^*RO*^*!, WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
 7. Damyen17

  Damyen17 User

  as avea si eu o mica nelamurire,am infintat propiul clan si am fost solicitat de catre un altul sa ma alatur lor.Cum as putea face acest lucru?
   
 8. desfintezi/abandonezi clanu si te alaturi celuilalt clan
   
 9. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  Depinde cum sa te alaturi !! sa intrii la ei in clan sau sa faci alianta cu ei, daca vrei sa intrii la ei in clan atunci urmezi sfatul lui™»Żѕσтyσ«™
  iar daca vrei sa faci alianta atunci te duci la clan diplomatie si faci cere de alianta sau iti trimit ei cererea si tu accepti
   
  ==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
 10. SELF

  SELF User

  (>>>MOD EDIT: Opiniile / simpatiile politice vi le exprimaţi în cercul dvs. de prieteni / simpatizanţi şi nu în cadrul jocului / forumului<<< ) Se pare ca am atins punctul sensibil si aici :)
   
 11. parerea mea personala este sa sa nu poata intra vru sau mmo la clanuri din eic adica fiecare companie sa nu poata intra la alta companie in clan si in rest sa ramana la fel cu reducere de onoare si fiecare sa ramana in compania in care sia aleso de la bun inceput de cand a inceput sa joace asta ar fi cea mai buna varianta si daca se schimba compania sa fie obligat sa paraseasca si clanul si sa se mute in alt clan la compania care se transfera
   
  Empty75 apreciază asta.
 12. Empty75

  Empty75 User

  0-Corect.
  1-Mie mi se pare neoriginal sistemul CMC, originali au fost politicienii cind au inventat traseismul politic.
  2-Sys. cmc, din pacate la fel de mizerabil si fara onoare ca cel politic.
  3-Spor la joc.
   
  �ĐΞŁTΛ_ŦØRCΞ� apreciază asta.
 13. mobob

  mobob User

  Suna frumos...si ..onorabil.
  DAR ... clanurile multi companie nu erau ceva comun inainte..ele au aparut ca raspuns la o anumita realitate a jocului.Si anume,la faptul ca ,daca nu ai "spate",nu poti culege paladium...
  Introducerea paladiumului si a hartilor 5.1,5.2 si 5.3, a modificat radical modul cum era echilibrat jocul. jucatorii s-au adaptat la noua realitate,si adevarul este ca ,fara sistemul acesta de clanuri multicompanie, nap-uri si aliante intre clanurile din companii diferite, intr-un timp relativ scurt,una din companii ar fi preluat controlul in 5.3,si apoi,game over pentru ceilalti,care nu ar fi avut alta solutie decit sa migreze la respectiva companie...de fapt asta s-a si intimplat ,la un momentdat pe unul din servere.
  Din acest motiv au aparut si au evoluat aceste clanuri multicompanie...ca ele au avut si anumite efecte secundare pentru multi playeri,asta e alta problema...si de aici si dilema bp...daca ar desfiinta pur si simplu clanurile multicompanie,si psosibilitatea de a efectua aliante si nap-uri intre companii,s-ar produce relativ repede depopularea a doua dintre companii...daca s-ar bloca si posibilitatea de a schimba compania,nivelul de nemultumire al majoritatii jucatorilor ar fi mult prea mare. cum o dai,cum o sucesti,nu e bine...
  de aia zic,parerea mea e sa se lase sistemul asa cum e,dar sa atenueze cumva efectele secundare care creeaza nemultumirile,si mai precis ,acea problema in care jucatori din propria companie pot trage unii in altii nepenalizati si in afara razboaielor.
  Bineinteles,ar mai si fi si solutia eliminarii paladiumului,asta ar elimina si necesitatea cmc...dar complexitatea actuala a jocului si multitudinea de iteme necesare o face imposibila...Sau,sa se schimbe radical modalitatea de a obtine respectivul paladium,ca el sa nu mai fie inghesuit in acea cutiuta din 5.3...
  Am mai spus asta,mai la debutul temei...dar m-am gindit sa reiau si sa detaliez...
   
  WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
 14. Emy

  Emy User

  sunteți disperați de paladium .. aceste alianțe au fost mai de mult nu doar de când a aparut paladiumul.
   
  �ĐΞŁTΛ_ŦØRCΞ� apreciază asta.
 15. Veneficus

  Veneficus User

  el vorbeste de:
  si tu o dai inainte cu aliante la paladium...

  de ce nu ganditi inainte de a asterne ceva in forum?
   
  WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 16. mobob

  mobob User

  "inainte"
  NU am spus ca nu existau,ci doar ca nu erau ceva comun...asa cum sint acum.

  In ce priveste partea cu "disperati de paladium"...daca tu ai cardul gros si nu ai nevoie,nu generaliza te rog... asta e valabil si pentru remarca lui Veneficus...
   
 17. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  aici este vorba despre clanurile multicompanii nu despe alianţele între clanuri ale diferitelor companii !
  aceste clanuri au apărut atunci cînd bp, din nevoia unor cîştiguri mai mari, a schimbat structural regulile de bază ale jocului introducînd "registrul pilot", pet-ul, formaţiile de drone, eventuri aiuritoare etc, etc... odată cu apariţia acestor "îmbunătăţiri" jocul a devenit extrem costisitor şi asta a generat necesitatea lansării hărţilorpiraţilor, apariţia programelor ajutătoare şi a nenumăratelor bug-uri iar toate astea au dus la naşterea super dotaţilor, a şmecherilor care au de toate pe cont şi a căror unic ţel este să creeze animozităţi, frustrări şi tot ce mai vedeţi voi pe joc, determinîndu-vă să utilizaţi cît mai intens plasticul. în fapt, tot ceea ce se întîmplă în do este o abilă manipulare care conduce jucătorii spre cheltuieli cît mai mari ! de aceea eu cred că soluţia care ar mulţumi jucătorii ar fi cea propusă de vreo doi utilizatori în această tema şi anume: descurajarea atacurilor între navele aceleiaşi companii (dacă nu există război) şi pedepsirea drastică a "recidiviştilor" care utilizează această "tehnică".
  desigur, această soluţie ar limita oarecum posibilităţile de manevră ale şmecherilor şi de aceea nu cred că bp va introduce interdicţia respectivă.
  so, dacă se va schimba ceva în joc nu va fi în interesul jucătorilor iar dacă aceştia vor dori să le meargă mai bine vor trebui să plătească suplimentar.
   
  SELF apreciază asta.
 18. Emy

  Emy User

  de ce sa elimine? playeri au ales . sunt clanuri care sunt din toate companiile pt interese de a domina ceva iar altele care majoritatea sunt din aceeasi companie sau chiar toți dar liderii acelor clanuri nu primesc din alte compani . Playeri au ales nu e venit BP cu ideea faceti clanuri de x, y z .
  daca playeri nu fugeau de războaie când a inceput " problema" asta azi nu mai era tema asta dar ati acceptat si voi asta pt ca va adus anumite avantaje in joc! acum va dati " loviti" ..
   
 19. vam spus ce este de facut si asa ar fi cea mai buna varianta si cea mai buna decizie de luat
   
 20. cea mai buna solutie este sa stergem toate companiile si sa facem numai una :)) cu 3 generali si restul triplu :) nu ne mai trebuie eic mmo sau vru facem comunitatea europeana :))
   
  Empty75 apreciază asta.

Distribuie pagina asta