Citadel cu 150-180 k lovitură

Discuție în 'Restul Arhivelor' creată de Ando, 16 Feb 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Ando

  Ando User

  Imi poate explica cineva cum poate un Citadel, chiar si plus fiind sa dea lovituri de la 150.000 pana la 180.000? există vreo muniție de care eu nu stiu? Mulțumesc!
   
 2. FRUMUSICA

  FRUMUSICA User

  CE SE INTAMPLA IN JOC SI ESTE GRAV E CA SUNT MULTI JUCATORI CU PROGRAME DE JOC ! DE EXEMPLU TRENULETUL UN JUCATOR LIDER MOD SI RESTUL DIN GRUP PRIMESTE COMENZI ! ASTIA DE LA DARK NU INTELEG CA SUNTEM IN COSMOS SI NU GARA DE TRENURI ! SI DISCRIMINAREA CEA MAI MARE E CA LA TRENULET NU AFECTEAZA LAGUL DIN JOC CARE E PRODUS DE PROGRAMELE LOR ! INCA O DATA RUSINE DARK ORBIT!
   
 3. _basty13_

  _basty13_ User

  bine punctat dar pe ei nui mai intereseaza acest joc acum profita de navele noi care le scot si jucatori baga bani sa le faca

  bani ii interesul
   
 4. bibicU[HQ]

  bibicU[HQ] User

  Tip laser RCB-140.
  Daune de baza multiplicate x7 .
  Fratele mai mare a lui RSB-75.
  Combinat cu x4 sau RB-214 plus amplificatoare DMG si tot ce poate avea o nava sa fie '' FULL '' este posibil , daca mai da si petul peste 30 k poti sa de duci de buna voie in baza :).
   
 5. hiperion42

  hiperion42 User

  ati inceput cu plangerile,eu zic sa taiem si la citadel vieza si sa reducem efectu abilitatilor ci 0,25 %asa multumim unii jucatori , dar vom avea in hangar o noua nava citadel costisitoare si incet incet o facem si inutila ,vom asista si la distrugerea ei cun asistam la distrugerea orcusului( acea nava exclusivista care mult timp a trebuit sa o cumperi cu banuti reali daca voiai sa o ai ,la event nu prea mai aparea la asamblare)am un sfat pentru plangaciosi luati si munciti ,asamblati ,cheltuiti resurse si asteptati sa vina cineva sa va distruga munca si eforturile.
   
 6. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  pentru cultura ta generala !
  asa cum au fost distruse si facute inutile navele :tartarus ,cyborg asa o sa fie distrus si orcusul impreuna cu alte nave. Distrugerea lor nu este influentata de "plangaciosi" !!!!!!Do-ul este acela care a distrus,defapt tot jocul,ce sa mai vorbim, pe mine nu ma mai mira chiar nimic.
   
 7. dark_relic

  dark_relic User

  Problema este ca nu-i reclama nimeni, apropo sa-l ajute cineva pe GaGa(Amon)EIC in portalul 1BL cu 2BL pe EG2 ca sare saracul de doua zile incontinuu..)
   
 8. bibicU[HQ]

  bibicU[HQ] User

  Trimis in baza , da. :)
  Din pacate nu ma joc pe 2 , iar in problema reclamatiilor de ce crezi tu ca sa inventat instabilele ?
  Sti tu ce viteza , hp si dmg are de la instabile ? :)
   
  BROSCOIUL apreciază asta.
 9. FRUMUSICA

  FRUMUSICA User

  IN SEMN DE SOLIDARITATE PENTRU POPORUL UCRAINIAN ... CER BLOCAREA CONTURURILOR RUSESTI TEMPORARAR CAT TINE RAZBOIUL !!!
   
  -ego11- apreciază asta.
 10. bibicU[HQ]

  bibicU[HQ] User

  Vezi de jocul tau si lasa razboiul si politica in grija altora .
  Daca erai militar in termen si obligat sa te duci la razboi?
  Chiar crezi ca mai sunt rusi care se joaca dark , minte de copil ce ai .:)))
   
  §σɣɛrɛίġη apreciază asta.
 11. ArtOfWar

  ArtOfWar User

  Asta numesti tu dmg?? :)))) intra pe ge5 sa vezi jocu plin de trenuri numai cu citadel+ care iti da prin abilitatea ta de citadel/ spctrum +500k :))
   
 12. Mai sa-mi pierd vederea conform regulamentului. Mai FRUSTUMICA daca tot solidarizezi pentru razboi ia taicuta prastia si mergi si ajuta-i.
  100% sunt stai tu linistit. Sunt si Ucraineeni care joaca
   
 13. Dar ce ai cu el ? Face antrenament la saritura in Largime
   
 14. =)))))))))))
   
 15. Va dau un pont , vreti sa distrugeti un trenulet usor , folositi un spearhead pentru a anula abilitatile citadeleleor si ii ucideti pe rand lejer , prima data dati in sef care duce trenuletzu , cu 2 nave ucizi lejer trenuletzu . Daca nu sunt mai multi on .
   
  _basty13_ apreciază asta.