Citadel abilitatea Travel

Discuție în 'Probleme generale' creată de *RUNNER*, 9 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *RUNNER*

*RUNNER* User

Spuneti-mi si mie :s-a schimbat ceva la aceasta abilitate , sau e de forma, ca cel putin la mine nu are efect . L-am incercat de mai multe ori cu un alt goli langa mine,dar parca goliatul prindea mai multa viteza .(lag sa fie 1 data de 2 ori dar de 4-5 ori deja e prea de tot)
    A doua chestie :eram in lupta cu un goli si cand am vazut ca nu am sanse cu el am activat abilitatea , am dat si o mina de incetinire ,iar goli era in - "xxxxx "- navei mele,parca era lipit acolo.
    Intrebarea este :are rost aceea abilitate sau e de forma ?(cel putin la mine)

[​IMG]37536094 Europa globala 2 .
    Cine are dreptul sa intre si sa incerce poate la el se vede diferenta . astept raspuns.

2. Nu s-a schimbat nimic. Viteza unui Citadel este cu 12 mai mică decât viteza unui Goliath.

Atâta timp cât plecaţi cam din aceleaşi poziţii de start, avantajul conferit de abilitatea "Travel" este infim, aproape inexistent.

De altfel, în descrierea abilităţii se face precizarea cum că "...poţi parcurge distanţe lungi într-un timp mai scurt." şi nu
    că face din tine o maşină de F1.

O discuţie similară a mai avut loc aici, comparaţia fiind făcută atunci cu abilitatea "Afterburner".

3. *RUNNER*

*RUNNER* User

Tousi acel 12 mai mic nu se obsearva cand megi pe langa un goli ,
    Deci concluzia este : abilitatea travel aproape inexistent . :), nu are rost sa-l folosesti daca vrei sa fugi de cineva care este peste masura ta.
    La Afterburner acolo sunt lamurit , acela e functional si ca efect si vizual.
    Oricum multumesc de lamuriri .

4. Fie n-am scris suficient de româneşte, fie aveţi o problemă în a aprecia ordinele de mărimi.

Pe scurt, un Goliath zboară mai repede decât un Citadel! Ce ar trebui să se observe, cu ochiul liber, în cele 5 secunde de utilizare a abilităţii "Travel"? Poate că doar reuşeşte să egaleze cel mult viteza Goliath-ului...

Pe de altă parte, repet: "...poţi parcurge distanţe lungi într-un timp mai scurt." Zice cineva ceva de fugă?! ;)

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.