cine...

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de zefira97, 25 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. relax

relax User

Uite BA ce am spus eu, nu mai fa pe >>>MOD EDIT: păstrează decenţa discuţiei<<< ca nu mi se face mila.
    Nu mie mi-au fost cerute programele, pentru ca eu am dat destule mesaje la suport in legatura cu ce se intampla in joc, privind PROGRAMELE FOARTE GREU DE DETECTAT, nu ceva ce rezista maxim o saptamana(cand le-o rula lor scriptu', ca nu am de unde sa stiu).. vad sens in toate afirmatiile mele, in schimb, ceea ce tot incerci tu sa exprimi aici este patetic. Aplici o anumita regula... dupa ce m-am bagat si am stricat tot, lasa sa repare altu'.

Modificat ultima dată de către moderator: 27 Apr 2016
  2. zefira97

zefira97 User

nu stiu pe ce server joci tu relax dar pe eg-7 e plin de ei si in pvp ii gasesti culeg cutiute ii poti pokni pana cand ii lasi fara drone in pala nu am mai fost demult ca eu fac cubi si cand stau la cutiute culeg manual,dar cand merg sa frac hunting si faci pe 1 persoane de 3-4 ori pana isi baga programutele pe ei si apoi vezi ca dai emp si ei tot dau pe tine dai ish si el tot da pe tine dmg si nu ratat cum dau eu pe el cand isi da ish si el imi distruge 2 configuri pe care am scut de 1 mil 400 pe ambele si el pe 1 config are 1 mil 200 si da tot asa de tare ca pe configu unde are 600 700 k hp poti explica cum este posibil ??eu joc cu 14 bo-2uri pe mine la 16 si sunt dublat mereu pe scut pe 1 config am 750 k scu si pe 1 am 720 k cate scuturi iti trebuie ca sa faci mai exact 1mil 240 k scut ...poti face 1 calcul si imi zici si mie ca tu ai zis ca faci socoteli relax

3. Bismut

Bismut User

De ceva timp s-au introdus niste formatii noi, de "Inel" ai auzit ?

4. relax

relax User

Nu stii pe ce server joc, ca si cand nu ar fi in semnatura :rolleyes:... Vezi ca am mai scris, acele programe care stau in pvp sunt foarte greu de detectat.. dar usor usor, vor fi banati si aia. Nu-s eu in masura sa spun cand, cum nu o poate face nimeni, de fapt. Dar cum am spus despre programele "de lupta", apar, probabil ca ai intalnit cazuri, nu am de ce sa te contrazic.. am si dat exemplu, sunt constient.. dar nu rezista mult pe harti. Nu stiu daca ai observat, dar atunci acnd si tu vezi ca nu e cinstit.. vede si scriptul.. si dispare.
    Cat despre dmg dupa emp, prin ish... am primit zeci de acuzatii ca as folosii programe.. chiar si de la romani, chiar si de la aia pe care ii mai cunosteam cat de cat si ei pe mine. N-am ce zice.. dupa ce bagi emp, la foarte putin timp, petul adversarului va trage in tine. Daca bagi ish, tot vei fi lovit de rachetele care deja sunt pe drum spre nava ta. Deci daca efectuezi una dintre aceste 2 actiuni in situatii critice.. poti sfarsii distrusi prin ish sau imediat dupa emp, pana sa puna tinta pe tine.
    EMP-ul poate nici nu are 100% sansa de deselectare.. mai stii, ca "sansa" este ceva vital pentru jocul asta.

5. auzi BA ca sa inveti sa vorbesti frumos ar trebui sa le zic la profesorilor tai de la scoala (acasa vad ca nu ai invatat).cum poti tu sa vorbesti aiurea ca sunt banati dupa o saptamana?tii socoteala?si ma faci sa cred ca ai folosit acele programe pentru ca prea le stii ce fac si prea sustii ca nu exista

si ca sa termin cu tine ca nu are rost.pe >>>MOD EDIT: păstrează decenţa discuţiei<<< faci tu cand te dai mare stiutor pe aici si aprobi toate spusele altora doar de dragu de a te face auzit

Modificat ultima dată de către moderator: 27 Apr 2016
  6. zefira97

zefira97 User

era vorba de scut pe formati vechi sau nu noi si stiu de formatia inel bismut pentru ca si eu o am si nu o prea folosesc ca iti scade daunele laser viteza si crs et ceva pentru rachete . am vazut jucatori care dau 80 85 k x4 cu inelu dar nu despre asta era vorba era vorba de cei care dau daunde foarte mari cu x4

7. zefira97

zefira97 User

si cand dai ish relax parca e vorba de 3 sec ca da ratat dar acei jucatori care folosesc programele nu dau ratat cand ai dat ish si trga daune normal si nu are nimik daca rachetele au apucat sa plece pentru ca aseara am facut 1 proba cu 1 coleg cu ish adika am tras cu lansatoru si la cateva miimi de secunda colegul sia dat ish rachetele mele ne facand daune si scriind ratat deci ceea ce ai zis tu nu este asa cum crezi

8. Bismut

Bismut User

80-85k daune folosind formatia Inel nu sunt imposibile deoarece nu sunt numai de la x4 ci se combina si rachetele.
    Iar treaba cu ISH si eu am patito dar foarte rar, cred si ca tu la fel dar exagerezi.

9. zefira97

zefira97 User

eu cred ca tu nu joci foarte multe ore acest joc eram acum 2 seri 2 jucatori in portal si era 1 din clan cu razboi si ala statea pe inel a dat pe mine 85 k x4 si 45 ubr si inca 1 dmg de 13 k cred ca de racheta si m-am batut cu el si el statea pe in el si imi dadea dmg de 80 85 de mii cu x4 si am folosit ish si emp si 1 vs 1 am facut multi jucatori dar cand sunt 2 jucatori sau mai multi trasgi in ei cate 2-3 min siu ei tot cu acelasi hp sunt ceea ce le scade e scutu

10. relax

relax User

Este exact asa cum spun, nu cum cred :rolleyes:. Cand vei face 100 de teste si vei vedea ca de mai multe ori rachetele isi vor atinge tinta imediat dupa ce a fost utilizat ish, decat datile cand prietenul/dusmanul nu va primii daune.. sa revii.
    Indiferent cui te adresezi.. ai profilele noastre- al lui Bismut si al meu, in semnaturi. Daca niciunul dintre noi nu jucam mult, avand in vedere orele alea trecute acolo.. atunci ai dreptate. Daca nu, da, chiar exista astfel de jucatori care se descurca in situatii de 4-5vs1.. experienta. Poate tine putin si de norocul de a fi ratat foarte mult de laserele dusmanilor.. dar sa fim seriosi, de cele mai multe ori cei care vor sa se bata cu ei.. nici macar nu trag cu x4, de duble nu mai pomenesc, sau sepromul este ceva ce cu siguranta le lipseste.. normal ca ii este si foarte usor sa scape(sa mai zic de rsb? ca unii isi incurca degetele pe tastatura asa ca uita sa mai "mixeze").

11. *N!NO*

*N!NO* User

Eu unul stiu demult ca "scripturile ruleaza" pt. identificarea jucatorilor care folosesc fel de fel de ajutatoare...
    Am totusi impresia ca in ultimul timp dau peste tot mai multi playeri dubiosi... bati la el cate o zi intreaga sau 2, iar cand se aude ca sunt bicicletele online ti-o da fara drept de apel. Si nu-i vad disparand din joc... Poate ajunge scriptul mai greu la ei? ;) O fi in ordine alfabetica? :D
    Am dat ieri peste unu' care dupa ce l-am bubuit (undeva langa portal ca incerca sa scape) si-a dat in portal si era ful hp si scut!!! Bineinteles ca m-a pocnit, ca nu apucasem sa iau non-atac ( mai apoi m-am gandit ca se ducea spre portal nu ca sa sara, ci ca sa fiu eu aproape cand apare el acolo ful reparat). Am verificat si profilul, era 1 si acelasi jucator, nu 2 cu nume asemanatoare...

In schimb ma consolez cu alta idee: ca li se permite utilizarea tocmai pt. a se generaliza fenomenul (vazand ca nu-i "prinde" nimeni), pt. ca apoi sa le dea la radacina cum a fost acum cativa ani cand li s-au luat punctele de la registru si upgrade-urile.

Spor la joaca!

12. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

problema este ca : programe au fost decad sa anfintat jocul si mai persista si acuma, la ce trebuie sa ne asteptam in viitor ?
    tot la magarii :)

13. zefira97

zefira97 User

relax cred ca in ultimele zile am facut teste de dmg cu toata alianta dar de fiecare data cand colegul de test sia dat ish rachetele mele mergeau ratat nefacand daune si ale lui tot asa insa am facut cateva in decursul zilei de ieri cu 1 enemy adika jucator din clan cu razboi si ale lui a trecut prin ish facand daunde incontinuare atat cu rachetele si cu x4 in cele 3 sec cum am scris nu stiu pe ce server joci dar pe eg-7 inca unii jucatori se bat si folosesc programe interzise

14. mobob

mobob User

hmm....inteleg,nu era alt jucator,da esti sigur ca era aceeasi nava?poate s-a dus spre portal stiind ca acolo avea una "proaspata" in alt hangar....

15. relax

relax User

Sau s-a reparat omul linistit.. avea scut pe o configuratie(din 2).. si-a dat reparare cu petul.. daca era pusat.. nu dureaza mult sa se repare.. eventual un robotel de "urgenta". Multe variante.

16. *N!NO*

*N!NO* User

Era acelasi jucator, v-am spus ca am verificat profilul. Si avea acelasi enforcer... Si nu a avut cand sa se repare, ca eu l-am distrus la o secunda de portal (de aceea nici n-am avut cand sa primesc non-atac de la portal) si el a aparut acolo ful scut si dmg. Eram cu cursorul pe portal, ca ma asteptam sa incerce...
    L-am distrus, a durat 2 secunde si a apurat reparat complet. A murit pe gheara si enforcer, a aparut imediat in portal pe gheara si enforcer dar si complet reparat. Inca a avut si efectul ala vizual si sonor de reparare la portal :confused:

17. Am aflat secretul cand este distrus se teleporteaza la portal si repara cu petu am vazut cum se repara nava cu petu!

18. *N!NO*

*N!NO* User

bv, medalia...