cine...

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de zefira97, 25 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. zefira97

zefira97 User

au admin face 1 calcul de dmg sa vad ce dmg e maxim cu x4 ca am vazut ca unii jucatori dau 210 245 k cu x4 fara rsb x4 doar si in tabelul de dmg scrie undeva de 80 k dmg doarr:mad::mad::mad::mad::cool:

2. 210 254k e dmg cumulat...adica x4+ubr100+plt 3030...cand trage cineva in tine vezi un dmg cumulat,adica toate cele trei adunate,cand tragi tu le vezi separat....

3. zefira97

zefira97 User

tora bora era vb de test dmg doar x4 au facut 2 persoane si 1 dintre ei a dat cu 210 k si celalalt a dat cu 245 k in el

4. johny25812

johny25812 User

o fi cumulat dar nu fiecare salva e cumulat ... pana incarca napoi rsb mai dureaza 3 secunde, reincarcarea lansatorului de rachete dureaza si ala ... deci nu poti spune ca e cumulat la fiecare salva. eu i 3 secunde am pierdut 800 k scut si 404 htp ,numai ce am apucat sa vad ca sunt lovit si sa schimb configuratia ...

5. zefira97

zefira97 User

pai si eu am facut test dmg cu cineva si eu am tras 75 k pe el dublu amplificat,seprom pe lasere,30 lf4,burghiu si am tras 68 k 70 k cu x4 si celalalt jucator a dat cu 135 k cu x4

6. depinde si de punctele la registru cat damage dai cu lasare si rachete ,plus design de nava,statie,formatie de drone si designu de drone, asta in conditiile cand aveti amandoi acelasi numar de lasare

7. mobob

mobob User

::))
    cu un pic de lag ( care e aproape omniprezent in anumite circumstante) aia 135k devin foarte usor 270...deoarece tu vezi de fapt cumulat doua salve consecutive.

8. zefira97

zefira97 User

motanu e diferenta de 2 lf4 full havok full havok eu am 37 de puncte el tot atatatea eu dronele la 16 toate el inca nu si tot da mai bine ca mine design de nave enforcer amandoi
    si mobob nu am lag

9. dar aveti puncte la fel puse la registru?si esti sigur ca el are ce spune?aveti amandoi amplifuri de damage?sau el are duble?

10. zefira97

zefira97 User

la fel sunt punctele puse dar da mai mult ca mine cu x4 dar o sa fac de acuma videoclipuri sau printscreenuri ca multi au vazut te bati cu 1 da doar cu x4 si iti da peste 140 k doar cu x4

11. relax

relax User

Daca nu s-au mai discutat problemele legate de DMG de zeci de ori, dar unii din voi chiar nu vreti sa pricepeti. Nu inteleg de ce mai intrebati daca oricum nu aveti de gand sa intelegeti ceea ce vi se explica. Cat despre aia ai vostrii cu 500k DMG... programe pt asa ceva nu prea exista.. sau, cel putin atat pot garanta, nu au longevitate in joc(foarte usor detectabile- numai daca-ti trece prin gand sa le testezi), pentru ca nu functioneaza ca un >>>MOD EDIT: încă o referire la genul/numele programului şi veţi spune la revedere forumului<<<-bot.

Modificat ultima dată de către moderator: 26 Apr 2016
  12. zefira97

zefira97 User

relax 1 jucator a recunoscut pe ts ca foloseste programele de dmg si scut insa acum cateva saptamani bune dar inca nu a patit nimik
    cum explici tu faptul ca tragi 5 insi pe 1 jucator fiecare dand dmg de 75 cu x4 si la ala nu ii scade deloc hp-ul fiind pe burghiu cu scut de 600 k ,si pe cei 5 ii omoara si el e tot full la viata el find pe surgeon si noi alte designuri cu abilitate??? explica-mi faza asta

13. relax

relax User

Hai ma lasa-ma, deja povesti d'astea sunt satul cate am auzit. Da, si eu folosesc absolut toate programele care exista pentru jocul asta si uite ca nu-s banat, de 2-3 ani le tot folosesc. Afirmatii de genul poate face oricine. Cand chiar e cineva de banat, atunci va fi banat. Programele de genul, chiar am spus adineaori, cu siguranta nu au longevitate.. nu functioneaza ca >>>MOD EDIT: încă o referire la genul/numele programului şi veţi spune la revedere forumului<<<-BOT!!

Mos-Craciun apreciază asta.
  14. :))Te pot interba de cand joci?

15. relax imi pare rau sa te contrazic si pe tema asta.programe de genu sunt si inca multe(chiar se si folosesc pe aici)ca tu nu vrei sa recunosti ca exista e treaba ta.eu iti doresc sa nu dai peste acei jucatori care folosesc ,ca sa te convingi....ca vor fi banati candva asta e alta problema.

16. relax

relax User

Daca iti pare rau, nu ma mai contrazice, te rog. Nu numai ca imi incurci toate socotelile, dar ma si contrazici prost. Nu ma face sa cred ca stii mai putine despre jocul asta decat m-ai convins pana acum. Vad ca oricum degeaba scrii aici, ca argumentele de la tine trebuie sa le visez eu nu?(sau noi, in speranta ca nu sunt singurul prost de aici care nu-ti observa superioriteatea). Mai bine abtine-te, ca stii cum e aia, decat sa incurci pe cineva mai bine nu intentiona sa-l ajuti, vezi-ti de drum.

17. Astept sa transmiteti pe adresa suportului numele programelor (funcţionale şi utilizate în prezent în joc) de măresc daunele/scutul/hp-ul etc. şi link-ul(-rile) de unde aş putea să le download-ez. Solicitaţi suportului să redirecţioneze mesajul dvs. către mine, făcând referire la această intervenţie a mea. Mulţumesc!

Mos-Craciun și relax apreciază asta.
  18. domnule orosive daca as folosi acele programe sau daca m-ar interesa sa stiu care sunt as face cu placere acest lucru.am auzit pe la colturi ca ar fi un program gen >>>Mod Edit: Am specificat "funcţional" şi am cerut să trimiteţi prin suport numele, nu să le menţionaţi aici<<< ( dar nu stiu eu sigur ca asa se numeste).eu vad practic ce se intampla pe eg5 si cum sa dai nume nu este corect v-as ruga sa jucati o perioada pe acest servar si o sa vedeti si dumneavoastra despre ce vorbesc(cand dau 3-4 insi intr-un jucator cu minim 100k damage si vezi ca jucatorul respectiv refuza sa pocneasca nus ce ar putea fi..sau cand are hp la jumate si schimba configuratia si vezi ca are hp max).
    P.S dar o sa incerc sa aflu ce programe sunt pentru asa ceva si daca aflu sa stiti ca o sa scriu si aici si la suport

eu nu ma dau superior si doar vad ca tu nu vrei sa recunosti ceva evident si o dai ca sunt povesti.deci cine doarme si viseaza?ca iti incurc socotelile (nu stiu ce socoteli ai tu aici) imi pare rau si imi cer scuze.dar eu zic ca atunci cand te-am contrazis am facuto deoarece tu chiar crezi ce zic unii si le dai dreptate.eu nu am asa multe postari ca tine dar atunci cand am postat am incercat sa ajut nu sa ma dau superior
    P.S o sa incerc sa nu te mai contrazic sau sa iti incurc socotelile

Modificat ultima dată de către moderator: 27 Apr 2016
  19. relax

relax User

Ia uite, cunoscatorule... atunci de ce te bati in basme pe aici? Dai dovada ca te intereseaza si, implicit, deranjeaza existenta lor. Hmm.. dubios? Poate doar pentru mine. Eu, ca dovada ca stiu despre ce vorbesc, cunosc persoane care "pedaleaza" in 5-3.. oho, de o gramada de tim(prezenti si acum pe joc). In schimb pot sa-ti dau nenumarate exemple de personaze pe care le-am cunoscut(indirect) si care mi-au si demonstrat ca folosesc programe(denumiri nu stiu, cum functionau, da).. in schimb niciunul dintre aceia nu mai e astazi pe serverul pe care eu joc, sa ma poata incurca/ajuta. Si nici mult nu a durat de cand s-au gandit ei sa puna in functiune acele programe si pana au disparut. Ma retrag acum, succes.

20. adica acum recunosti ca sunt programe?chiar dubios.daca tot stii de ele si cum functioneaza te rog frumos sa le dai la suport sa ajunga catre orosive.eu nu am asa prieteni pe joc sa pot afla