Chei Prada si Cutii Pirat

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de MidNight_Striker, 26 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ati dori ca LF3 sa fie eliminat din cadrul Cutiilor Prada

Sondaj închis pe 5 Aug 2015.
  1. Da.LF3 ar trebui eliminat din cutiile prada.

48,8%
  2. Nu.LF3 nu ar trebui eliminat din cutiile prada.

41,5%
  3. Indiferent.

2,4%
  4. Ideea ar avea nevoie de modificari.

7,3%
  1. Presupun ca jucatorii care sunt deja full LF3 s-au intalnit cu frustrarea in cautarea LF4.La colectare primesc LF3 si asta e ridicol.Sansa de a obtine un item de echipare a navei include LF4 LF3 generatoare scuturi si generatoare viteza si este de in jur de 1-2%.Cutiile prada(indiferent de culoare) ar trebui sa contina cel mai performant echipament si nu item-uri care pot fi cumparate/licitate.Asa ca propun eliminarea LF3 din cheile prada.

Avantaje Jucator:Cutiile prada vor avea un sens mai general si nu random item indiferent de performanta;LF4 mai accesibil si aduce jucatorii la acelasi nivel de joc intr-un timp scurt

Dezavantaje Jucator:Jucatorii noi nu vor mai putea obtine LF3 decat cumparandu-l cu urdium(adica 10000 uridium in 2 ore de joc) sau la licitatie(aproximativ 50 milioane credite prin transporturi SkyLab),jucatorii care sunt deja full LF4 s-ar putea opune

Avantaje Dezvoltator:Navele se dezvolta mai repede si participa la Jackpot Arena fara a se teme de cei full LF4;Cutiile prada capata un sens al dezoltarii;Aducerea jucatorilor DO la acelasi nivel de joc;chiar daca jucatorii au full LF4,mai exista upgrade-urile care sunt incredibil de costisitoare

Dezavantaje Dezvoltator:LF4 mai accesibil prin urmare programele bot inca nedetectabile vor exploata relativ acest lucru;Intrucat LF4 nu poate fi obtinut decat jucand,nu mai exista alte dezavantaje

**SaSa** apreciază asta.
  2. 1) si cei care nu sunt full lf3?
    2) dezvoltatorul nu o sa faca nimic in privinta asta.

3. Chiar daca s-ar elimina LF3 din cutiile prada,LF4 tot nu o sa fie mai accesibil probabil ca o sa fie mai multa munitie....dezvoltatorul a gandit jocul in asa fel incat sa scoata profit cat mai mare...si pana la urma de ce sa le scoata? Daca ai mai multe nave i-ti sunt de folos ... de ex. astazi am mai facut o nava full LF3 si nu am investit nici uridium si nici credite,cheile au fost primite din portale....

Categoric NU de la mine

PS: lasati jocul asa cum este....abia ce ne acomodam cu el si vreti sa-l schimbati....

crod apreciază asta.
  4. Ensw

Ensw User

Azi(sansa tripla lf4) am cheltuit recompensa(~30k uri) din lambda si am gasit item-e in valoare de peste 50k(2lf3, 2B02, 10 ore DMG etc).
    Daca ai fi venit cu propunerea sa-l upgradam cu credite ti-as fi dat DA ;)

5. Nici degeaba nu se poate,LF4 este item ultra-elite si punct.Poate fi obtinut din chei prada,portale,eventuri si o misiune.Sa upgradam lf3 cu credite la lf4 sau sa facem lf4 disponibil la achizitionare e o propunere cam trasa de par,zic eu.La eventul cu sansa tripla lf4 am cheltuit 50k uri + 9 chei prada.Ghinion 0 lf4,4 lf3 si 2 scuturi.

6. Procentul este calculat de tine? Atâta timp cât nu există nicio informare oficială din partea dezvoltatorului cu privire la un astfel de procent, tare mi-s curios cum ai dedus / calculat procentul....evident, fiind vorba de cifre, accept doar un calcul matematic riguros! :rolleyes:

În cheile de pradă nu vei găsi decât...chei de pradă!

Eu aş propune eliminarea căpşunilor din iaurtul cu căpşuni dar, iaurtul să rămână cu căpşuni. Astfel, cei alergici la căpşuni ar putea savura cu poftă un iaurt cu căpşuni. :rolleyes:

7. :(

8. Tocmai ca capsuna nu este LF3 ci LF4

***nikolai*** apreciază asta.
  9. Tocmai ce ai priceput cum stă treaba! ;) ...eu mi-s mulţumit!

10. styv86

styv86 User

Depinde de harta si cutie, treaba cu procentele( numai dezvoltatorul stie) este nestiuta...Jucati ca de asta ati ales sa jucati DARKORBIT, asa am crezut si eu la inceput ca sansa la LF-4 este nula, dar nu este asa...Asa ca eu am incredere ca voi avea toate LF-4-urile, eu nu ma plang ca am deschis si eu cutii prada si am luat LF-4 destul de binisor, fratilor nu totul este gratis, jocul este gratis dar nu si continutul.

11. Hey nu am spus nimic de free LF4,pentru asta e eventul hitac la care oricum nu am acces fiindca as fi doborat imediat,tine de clan si diplomatie iar playerii slab dezvoltati sunt rapid penalizati.Si nu am pomenit nimic de lf4,topica este eliminarea lf3 din cutiile prada fiindca este laser care se poate obtine usor.Oricum faci o nava full lf3 mai repede decat lf4

Modificat ultima dată: 27 Iul 2015
  12. styv86

styv86 User

Am inteles, dar sunt cei mici care se multumesc si cu LF-3-urile ca nu au incotro, dar te inteleg si pe tine ca esti full LF-3 si vrei sa fi full LF-4.....Eu cunosc un jucator care are abia 25 de LF-4 in numai 2 ani jucati....de ce: Pentru ca nu a cumparat nimic niciodata de la shop(oferte cutii etc...), eu am cumparat oferte cu chei prada sau uridium si am luat cheite cu, care am luat 15 LF-4( binenteles si LF-3 cat incape)....nu ma intelege gresit, dar forteaza intuitia si vei gasi..:) Spor la joc.

crod apreciază asta.
  13. mobob

mobob User

eu am votat nu....

scoaterea lf3 din cutii nu ar creste notabil sansele de a primi lf4....asa incit,mai bine sa ramina acolo...multi jucatori sint chiar bucurosi cind gasesc unul,in loc de munitie si iar munitie....

::))
    oricum,fii multumit,pina acu ceva vreme in urma,in cutii gaseai si o gramada de lf2 si bo1....

***nikolai*** apreciază asta.
  14. Hermes

Hermes Guest

Ce-ar fi sa incepi un cont de la 0 (ca si cand ai fi un nou venit in joc) , sa te intalnesti cu niste lordakia si streuneri pe harti si sa ai in dotare lasere LF-1 (sau orice alte arme sub LF-3). Cu siguranta ca ti s-ar parea niste NPC-uri feroce , ceva in genul Uberilor. Cu siguranta, gasirea unor LF-3 ar fi nu numai benefica, dar si necesara supravietuirii. Cand postezi un sondaj, o idee, etc, trebuie sa te gandesti la binele intregii comunitati, de la cel mai slab, pana la cel mai puternic, precum si la avantajele Dezvoltatorului. Tu te gandesti doar la tine si la starea ta actuala. Sa inteleg ca ai 10 hangare, cu 10 nave , toate full LF-3 si deja ai inceput sa le faci full LF-4 ?

15. Vladut

Vladut User

Nu,nu doresc scoaterea lor,lasa-i si pe cei mici sa se bucure,personal n-am avut ocazia,nu exista asa ceva la vremea respectiva,iar ca sa ajung full lf3 o fost nevoie de multe ore de joc...

16. Sincer sa fiu lordakia este ultima mea grija,un singur scut de SGN-Bo2 si practic ajung sa fie mai mult enervanti decat periculosi.Si daca vrei sa stii contul meu nu a avut dezvoltari bruste,am parcurs fiecare nava de credite(mai putin big boy) pana le-am avut full lf3 full SGN-BO2,inclusiv Yamato si Defcom.Si in fond de asta exista rachete PLT-2021

17. ce-i care nu sunt full,pot achizitiona lf3-urile din shop sau licitatie,lf4 nu le gasesti acolo

Si sa te faci full lf4 nu este nevoie de mult mai multe ore de joc?ce sansa ai sa iei un lf 3 din shop,si ce sansa ai sa iei un lf 4 din cufar?Avand nava mai mica sa fac 10 mii uri este mai usor(si cu skylb merege),pt ca pot fi ajutat de alti membrii,dar sa iau un lf 4 din cufar este mult mai greu...

Modificat ultima dată de către moderator: 30 Iul 2015
  18. Vladut

Vladut User

De foarte multe ore de joc si pentru lf4. Nu doar cufarul te ajuta la primirea unui lf4...
    Avand nava mai mica...la ce te astepti...un bigboy full lf4,asta vrei?

19. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

@ ™أفضل™ & MidNight_Striker daca va imaginati ca absenta laserelor lf3 va face sa creasca incidenta descoperirii de lf4 in cufere va inselati. amintiti-va ca nu hazardul e cel ce distribuie lf4 in joc ci coderii do !

DORYAN13 apreciază asta.
  20. Ensw

Ensw User

S-a inventat leonovul... :)
    Si rachetele 2021 nu-s 2026 ;)
    Cheitele din cele 61 de zeta facute mi-au adus Lf3-uri multe, insa putine pentru cate nave am in hangar.
    Daca tu crezi ca in locul lui se va baga inca un lf4 in cutie si nu iar munitie... te inseli.
    Upradarea pe credite a lf3-lui nu face trecerea lf4-lui in shop.
    Poate dezvoltatorul isi doreste ca noi sa upgradam Lf3-le cu uridum, insa sunt putini inconstienti care o si fac.
    Upgradarea pe credite mai inclina balanta intre jucatorul de baza si jucatorul UFE, nu vad de ce sa fie trasa de par...
    2 ore la cutiute te costa sa-l iei cu urii jos si 146 de cloni pentru 60 milioane de credite nu prea vad sa-i faci in 2 ore.
    In mai putin de 10 minute faci 1500 uri si daca te alegi si cu LF3 la cutie... chiar te bucuri ;)