CHAT/FORUM/SUPORT

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de GENIUS19822, 3 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut am si eu o mare problema cei de la chat ridicare ban ei nu stiu cum sa rezolve problema cu chatul meu imi apare asa pe chat:
    Sistem: Authorization failed!
    si am crezut ca am ban pe ip am schimbat windowsul mai intai na mers dupa calculatorul tot nu merge am trimis la suport de o luna si niciun raspuns va rog frumos ma ajutati si pe mine ca o sa ma las de joc daca nu imi rezolva si mie cineva problema ,Europa global 6,[​IMG]96630540

2. MΣDΣΣA

MΣDΣΣA Guest

Reinstalarea sistemului de operare nu schimba neaparat adresa IP. Incearca sa te loghezi pe contul tau din alta locatie decat de pe pc-ul tau si vezi daca mai apare asa.

3. am schimbat deja sistemul de operare si nu merge dar mi-am luat alt calculator si tot nu merge pe vechiul ts am avut windows xp pe asta windows7 si tot asa apare

Am incercat sa intru dupa contul meu in alta locatie si tot na mers nu stiu ce sa mai fac astept opini si raspunsuri

Modificat ultima dată de către moderator: 4 Iun 2014
  4. MΣDΣΣA

MΣDΣΣA Guest

IP-ul tau aparea in lista de suspendari. Pe viitor daca intrebam un lucru incearca sa nu ne minti. Daca te-ai fi logat de la alta locatie nu avea de ce sa iti apara acea interdictie. La urmatoarea abatere sanctiunea va ramane permanent.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.