Centurion

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de monika73, 7 Mar 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Tags:
 1. monika73

  monika73 User

  Salut. Am tot cautat pe forum dar din pacate nu am gasit nimic descrieri despre nava Centurion.
  Daca cineve ma poate ajuta sa stiu cate lasere ,generatoare , abilitati etc . Multumesc anticipat.
   
 2. monika73

  monika73 User

  Nava Centurion
  AtributValoareSe obține în urma finalizării rețetei la Asamblare.
  Laser16Resurse necesare:
  • 200 x Chei de pradă
  • 750.000.000 credite
  • 75.000 x UCB-100
  • 15.000 x RSB-75
  • 15.000 x Black Light Trace
  Lansatoare de rachetă1
  Generatoare16
  HP265.000
  Nano Cocă265.000
  Viteză300
  În mod implicit, nava Centurion nu include bonusuri pasive sau abilități. Totuși, are 50 de design-uri Unstable și fiecare dintre acestea oferă un set diferit de modificări ale atributului sau, în unele cazuri rare, abilități.  am reusit sa gasesc....... O alta Nava doar pentru cei care Investesc sute de euro 15.000 x Black Light Trace in cat timp se poate strange fratilor? Si sa il faci este greu materialele necesare cad greu chiar si la eventuri. Chiar nu va mai saturati de bani.............
   
  Modificat ultima dată: 7 Mar 2021
 3. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  nava centurion, chiar garnisită cu oricare dintre cele 50 de design-uri nu are nici o valoare, singurul design care conferă ”valabilitate” navei este tyranosul dar acesta nu se găsește printre cele 50 de design-uri, el poate fi doar craftat sau obținut la unele eventuri.
  cele 50 de design-uri nu sunt altceva decît țeapa oferită de bp celor naivi și neinformați.
   
  Giany, monika73, ĄMŮИ-ŖĄ şi o altă persoană apreciază asta.
 4. Nu este greu nimic aici ....Daca vrei ..poti " Numai cei ce se plang fara rost isi pierd timpul util intr-un mod neconstructiv si mai ales cei ca tine .M-am plictisit sa tot dau peste ineptiile tale aici. Eu personal am facut nava + modelul Tyrannos fara " programe " sau alte tertipuri de ajutor si mai ales bani . Mi-am propus un plan si astfel in fiecare zi am perseverat SINGUR , uneori in grup cu alti playeri la Behemoth ... Acum obiectivul meu este sa fac cat mai multe lasere prometheus + upgradarea lor ...Deci totul este posibil si aici , dar mai ales in viata reala , fapt pentru care consider ca ai un caracter slab si nu prea ti-ai atins anumite scopuri in viata...Succes la urmatoarele esecuri plangaretzule , chiar iti meriti nick name-ul de "Monica " ...Fara cuvinte !
   
  Timbaland[HQ] apreciază asta.
 5. monika73

  monika73 User

  Multumesc frumos de ajutor.
   
 6. monika73 este desingul UC-DMG2-EVASP care are 12% dmg si 10%speed , deci fata de 10% e mai mult , nu?
   
  monika73 apreciază asta.
 7. cradu78

  cradu78 User

  Nu este asa: ai 12/100 dmg dar viteza si evaziunea iti sunt REDUSE, nu crescute... Tyrannos are un laser in minus dar ajunge la 615 viteza deci il folosesc la pvp pe cand designurile de 12 la suta si 16 lasere/dar nava are 598 viteza le folosesc in porti, eventuri, etc ... am avut si noroc de module xt10 perfecte:din 3 module: 8/100 viteza, 17 dmg, 17 scut, 15 penetrare, 5 onoare dar le pot schimba cum vreau, deci, teoretic, totul tine de noroc si bani insa practic tine de PILOTUL AUTOMAT :)))
   
  •»мєтнα«• apreciază asta.
 8. la un 1vs 1 - 2% dmg plus laserul face diferrenta , nu vorbim de module, butaci etc
   
  Supreem*RO apreciază asta.
 9. [ARΣS]

  [ARΣS] User

  dizignul tyranos se aplica si la solace la fel ca si la centurion?
   
 10. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  nu.
   
 11. ms mam grabit ca am dat chei degeaba atunci)
   
  liberalul13 apreciază asta.
 12. Daca te referi la aparitia numarului de inamici distrusi, da este la fel ca la Centurion
   
 13. Da se aplica la fel intre toate deisgnurile din seria Tyranos, numarul de nave distruse fiind acelasi indiferent de nava utilizata.
   
 14. Supreem*RO

  Supreem*RO User

  Pe activarea PILOTULUI AUTOMAT se bazeaza 98 la suta din primii 100 de jucatori, altfel nu pot mentine rangul... trist... un joc plin de nave fara piloti !!!!