Ce urmeaza ?

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de HΛDΣS, 1 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. HΛDΣS

HΛDΣS User

Din cate am vazut , au mai fost ajutati si alti jucatori in teme similare asa ca vin si eu cu cu o nedumerire .
    Am momentan dronele la nivel 10 si 3 havocuri si am inima si diamantul
    Ma gandeam sa investesc uridium in gheara sau molie , sau sa fac dronele la nivel 16 sau sa fac rost de mai multe havocuri , dar nu stiu in ce sa investesc .
    Voi ce parere aveti ?
    Ce ar trebui sa fac , tin sa spun ca am toate navele si petul cu toate modulele . si pot face cubi :)

2. relax

relax User

Daca duci dronele la lvl 16 vei profita de un bonus considerabil al scutului(nu iei prea mult pe dmg), iti recomand sa faci zeta dar cu energii din palladium daca poti aduna(nu se prea merita sa bagi uridium- mai alse pt ca zeta o deschizi cu 1300-1500 energii). Formatii de drone poti cumpara oricand dispui de uridium, dar gandeste-te inainte daca acestea iti sunt de ajutor(molia e buna pentru vanatoare cat si in porti, gheara in schimb ar fi pt luptatori mai experimentati-la full havoc-bonus micut de daune). Nu iti recomand sa bagi uridium in porti, mai bine le iei din palladium, iar cu uridiumul ce se aduna- upgrade-uri si alte echipamente. Spor la joc.

3. HΛDΣS

HΛDΣS User

Ok , dar mie mi se pare ca este mai rentabil sa folosesc uridium decat paladium pentru a deschide o poarta .
    In sensul ca imi ia o ora sa fac cam 2k de paladium ceea ce vine undeva la 125 energi
    Dar in acea ora in Low sau la Battleray pot face mai mult si daca am si premium am si un mic rabat , si este mai profitabil ..cred eu
    Iar paladium si asa si il fac cu greutate
    Si cum deschizi tu zeta din 1300-1500 de energii ca sunt curios ca , eu nu am norocul tau de a deschide atat de usor , cum galaxezi ?

4. relax

relax User

5 sau 10 energii odata, multiplicator de fiecare data cand prind. Depinde de fiecare, si eu fac uridium repede cu premium, dar mi se pare mai util sa bag uri in upgradeuri si alte elemente(rsb, emp, chei pt lf4) iar portile sa le fac din palla, deoarece nu ma grabesc prea tare la deschiderea uneia.

5. HΛDΣS

HΛDΣS User

ok multumesc ,se poate inchide topicul.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.