Ce trebuie sa fac ca sa traga nava cu lasere groase

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de Astralhinge, 21 Dec 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salutare,

Am registru pilot facut pe partea de lasere iar ca lasere cu care este echipata nava am din toate amestecate.Ce se poate face ca sa traga nava cu lasere groase?

multumesc

2. BATELSTAR

BATELSTAR User

Dă pe google și vezi cum trebuie aranjate punctele .(minim 21 puncte la registru).

3. am 42 de puncte din 50 puse

Mentionez ca am 42 puncte la registru puse,urmeaza si restul pana la 50 ,ultima abilitate fiind completa si anume electro optica care reduce rateurile pe lasere .Lasere pe nava am prometeus,magmadril,hiperplasmoid lf 4 si partidril,nava e full de lasere.Daca configurez speahead elite nava trage cu lasere subtiri si mov,daca configurez cyborg nava trage doar cu lasere subtiri.Ce e de facut ,cine stie?

4. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salut,
    Pentru a avea "lasere groase" după cum a spus @BATELSTAR trebuie sa completezi la registru pilot vanator de recompense 1 si 2 , pe care le poti completa cu minim 21 puncte de cercetare.

2 pct. Coca Navala I
    1 pct. Inginer
    2 pct. Energie Scut
    2 pct. Vanator de Recompense I
    3 pct. Coca Navala II
    5 pct. Soliditate Scut
    3 pct. Calibrator
    3 pct. Vanator de Recompense II
    =21 pct.

Dacă le ai distribuite diferit nu va fi efectul vizual, restul punctelor le poți distribui pe alte abilități.

Efectul de "lasere mov" se obține atunci când ai navă echipata complet cu lasere Prometheus, dacă ai 5 lasere Prometheus pe nava Spearhead vei obține efectul de "lasere mov" iar dacă ai 5 lasere Prometheus și 11 LF4 pe nava Cyborg vei avea efectul standard "lasere rosii".

Astralhinge apreciază asta.
  5. multumesc frumos de info ,m-am gandit si eu ca trebuie la vanator de recompense am doar 2 pcte puse ,maine imi pun si celelalte 3 puncte ,am 50 de puncte disponibile dar nu am seprom momentan.

6. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Mulţumesc pentru intervenţii! Cum problema a fost clarificată.

Tema închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.