ce se intampla?

Discuție în 'Probleme generale' creată de motanu_19901, 8 Aug 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. de 2 zile nu merge jocul si apare ca se lucreaza la servare.pot sa aflu ce se intampla si cand mai incerc sa revin pe joc?fostul eg5 e vorba

2. Cehn

Cehn User

Hello fellow spacepilots! The next stage of the serve merge project will kick in a few hours. The servers that will get merged are: • Great Britain 1 > Europe Global 5 • Russia 2 > Russia 1 • Russia 4 > Russia 5 The server merge will last approximately 48 hours so the servers will be unavailable on 07.08 and 08.08.2018

Veneficus apreciază asta.
  3. mersi de informatii

4. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Același anunț se află și >>aici<<.

@Cehn , te rog să-ți schimbi mesajul de la semnătură. Mulțumesc!

5. sa inteleg ca pe langa gb2 ne unim si cu gb1?joc pe eg5

6. Tornado

Tornado User

exact

7. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

unirea serverelor :))) mai putin si o sa mearga biciclistii pe acelasi traseu ;)) doamne dar mare este gradina lui Dumnezeu :)))

8. xRober4You

xRober4You User

Aceasi problema o am si eu pe eg7 cand dau sa ma loghez nu-mi merge se da refresh la pagina atat tot :mad:

9. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Te rog să contactezi suportul, acolo poți primi ajutor.
    Probabil că ai încercat să te conectezi pe parcursul procesului de unire și ai rămas blocat.

10. .Talibanu.

.Talibanu. User

pe eg5 nu merge chat-ul de mai multe zile si apare mesajul "conexiune la server intrerupta", de mai multe ori la aceeasi logare.

11. aceeasi problema si pe ag1 chatul de 4 zile dar nu la toate conturile,,,,,,,,,

12. CE E CU LAGUL ASTA PE GLOBALA 7 , ADMINILOR FACETI-VA TREABA

13. True5.1

True5.1 Guest

Am transmis mai departe problemele ce le intampinati.

Va multumim !

Din pacate noi nu avem acces pe ag1. Aceasta problema va trebui sa le comunici pe forumul lor de care apartii.

14. imi place si am vazut ca te-au banat 30 de zile, asa rezolva astia din DO problemele :)) astia sunt mai rai decat psd,-ul :)))