Ce se intampla?

Discuție în 'Probleme generale' creată de **Just4fun**, 31 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. buna ziua,, pana acum 5 zile jocul imi mergea foarte bine. Acum imi merge in poze, joc cu setarile la minim si cu toate astea cand ajung langa un portal nu pot sa sar( cica nu ma aflu langa el), Pun clikul cu greu si cand reusesc nu trage nava, imi apare mesajul: "nu ai nici un tun la bord" desi pe configuratii exista lasere. Numai la mine merge asa greu...pana acum ceva timp mergea bine, acum Nu?( sa numi ziceti ca din cauza pc-ului, ca nu cred). Rog un admin sa-mi zica si mie ce sa fac sa pot juca si eu normal, sau cand se vor termina cu "lagurile" astea si cu toate defectele???

Am uitat sa zic.... la fps-uri imi arata ca am 60 :)) :)) . cand ma plimb pe harta, nu dau de nici un npc, dupa cateva secunde imi apar o gramada dupa mine. Sau trec pe langa o nava inamica da ea dispare si apare( ca si cum se face invizibil si apare iar) .. Cum as putea sa mai joc intalnind toate aceste dificultati?? ca imi piere si cheful de DO asa

Modificat ultima dată de către moderator: 2 Feb 2015
  2. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Această problemă o am și eu și o întâmpin zilnic . Este foarte enervant , cu nava echipata îmi zice ca nu am nici un laser echipat , iar cand vine seara ...mai bine iau o pauză din a mai juca DO . Și nu poate fi sigur din cauza pc-ului meu . Am 60 fps mereu.

3. Dar curios.... am intalnit nave inamice care puneau foarte repede clikul pe mine fara nici o problema. Sa inteleg ca aceasta problema e intalnita numa la anumiti playeri??

4. **eagle1**

**eagle1** User

Ultimele 2 nave si 20 de kloni din misiunea de ieri le-am facut aseara fara minimap . Daca la kloni m-a ajutat locatorul petului la nave ... Incercati sa inchideti minimap si sa jucati asa doar 1 min . Sa vedeti ce funny e sa nu stii unde e portalul , ce e pe langa tine , etc. Din ce in ce spre ...,,mai bine ,,.

LASERSMART apreciază asta.
  5. LASERSMART

LASERSMART User

problema cu "Nu există spaţiu suficient în magazie" descrisă în această temă (închisă din păcate) a apărut şi la mine.
    rezolvarea a fost dată de iniţiatorul temei: se trimite o unitate din oricare dintre resursele existente în skylab. cînd aceasta ajunge pe navă dvin vizibile şi celelalte resurse ascunse / invizibile care ocupă din spaţiul afişat ca liber în hangar.

6. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Am scris și eu că întâmpin problema da degeaba.

7. La problema cu " nu ai nici un laser la bord...." mi sa raspuns ca se cunoaste si se va rezolva, dar cand, nu se stie.
    trag vreo 2 . 3 focuri apoi pauza. Cum as putea sa fac misiunile de la event :((

8. relax

relax User

Intr-adevar se intampla sa imi apara mesajul.. dar atacul nu este intrerupt o_O

9. Salt imposibil! Nu te afli în apropierea unui portal de teleportare.
    Salt imposibil! Nu te afli în apropierea unui portal de teleportare.
    Deconectare imposibilă
    alta problema pe care n-o inteleg.... fug de un inamic, nava imi ajunge pe mijlocul portalului dar primesc mesajul de mai sus. Prima data sa zici, lag, de aia nu sare portalu. Cand in sfarsit arata ca ar vrea sa sara portalu, apare si inimicu si mai da o salva, imi apare mesajul" deconectare imposibila" si nu mai pot sari deloc. de ce? ma puteti ajuta cu un raspuns

10. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

păi e simplu, chiar ai avut lag şi deşi tu te vedeai lîngă portal, nu erai de fapt acolo. cînd în sfîşit ai ajuns în zona de salt te-au ajuns şi laserele urmăritorului şi cum probabil că erai în pvp, nu ai mai putut părăsi lupta sărind prin portal.

11. eram in harta 2-6.... dar de ce apare mesajul "deconectare imposibila"??

12. pentru ca erai urmarit de cine(nu) trebuie..chiar daca ajungi in non atac,si,teoretic,ar trebui sa poti sari portalul,o sa primesti mesaj,ba ca nu esti linga portal,ba ca deconectarea e imposibila,orice,doar sa faci pok.
    De biciclete ai auzit?Ala e una dintre variante

13. am auzit de "biciclete", dar se tot spune ca scriptul isi face datoria..... oare vom scapa vreodata de cei ce folosesc??? Ma gandeam ca poate exista o alta explicatie logica si mai plauziblila.

daca se poate, as dorii un raspuns si de la domnii admini. ce as putea sa fac pentru a nu mai intampina astfel de probleme? sa pot juca si eu linistit. Va multumesc

Modificat ultima dată de către moderator: 2 Feb 2015
  14. Hai să fim obiectivi: ai dezlegare de la mine să publici numele "bicicletei" folosite, care nu-ţi permite saltul / deconectarea!

15. Domnul ©ØrrØsivΞ imi puteti da si mie un raspuns, ce mi-ati sugera sa fac pentru a putea juca si eu normal si a nu mai intampina asfel de probleme?

16. AICI găsești o temă în care, în urma răspunsurilor pe care le vei da, putem transmite dezvoltatorului jocului cu ce anume probleme te confrunți.

17. Multumesc. din cate am citit eu in anuntul acesta ar trebuii sa scriu o intreaga poveste| descriere, pentru a primi un raspuns credibil si folositor. Oricum multumesc, se poate inchide tema

Wunderbar apreciază asta.
  18. Hermes

Hermes Guest

Cand mergi la doctor ii spui doar ca te doare si-l lasi sa ghiceasca ce anume, cum, etc ? Sau ii povestesti cu lux de amanunte toate simptomele ca sa stie omul ce "doftorie" sa-ti dea !? :confused: Daca nu ai chef de acea "poveste" inseamna ca suferinta nu e chiar asa mare.:p

Tema inchisa.

-M4fyotu- apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.