ce se intampla?

Discuție în 'Probleme generale' creată de motanu_1990, 17 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. va rog un admin sa imi zica si mie ce se intampla ?in harta low dupa ce fac falconu la iesire imi scrie:deoarece esti la un nivel inalt nu mai primesti nicio recompensa pe aceasta harta. de ce sa nu primesc?

2. rattyionut

rattyionut User

o fi un bug :p

3. Că scrie e una, dar nu ne-ai menţionat dacă chiar aşa s-a întâmplat. Ce server? Ora aprox. când zici că s-a întâmplat minunea?

4. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

să vezi acum aglomeraţie pe 5-3 şi răzbunări împotriva celor care-şi "culegeau" din low recolta de uridium şi vînau nave la grămadă în 5-3.
    curios totuşi, cît are să ţină ?!

5. scuze.asa sa intamplat.fara recompensa.eg5 ora 17.30.la registru am npc omorati dar fara recompense.

esti cam pricinos ca tu nu faci sau nu stii sa faci low.

Modificat ultima dată de către moderator: 18 Sep 2014
  6. Suportul jocului îmi sugerează să îţi cer să îţi verifici secţiunea "Uridium / Bilanţ" şi să ne comunici ce sume apar înscrise în dreptul datei de 17.09.2014, ora 17:18 şi 17:41 şi, cam ce crezi tu că ar reprezenta acele sume.

Dacă doreşti mai multe detalii, poţi contacta suportul jocului.

Testat şi LoW, nu-i niciun bai legat de nivelul navei şi recompensa primita!

7. ok
    am inteles.nu mai merge sa primesti recompensa dupa npc-uri facute cu kamikaze in mijloc.multumesc de lamuriri.se poate inchide tema.

8. Ala era un bug si dupa cum spune in regulament este interzis sa te folostesti de el

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.