Ce nava PLUS imi recomandati?

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de kk12, 22 Dec 2025 la 21:09.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. kk12

kk12 User

Am revenit pe joc dupa o pauza de multi ani.Pe serverul pe care joc rar apare un roman pe chat.Ce nava plus imi recomandati( Goliath, Pusat, Solace sau Spectrum)Care ar fi cea mai puternica si care ar fi cea mai rapida in configuratie echipata full? Cum fac rost de ACI rapid diametrion mi am dat seama.Eventual daca imi recomandati cele mai bune lasere si cum gasesc resursele pentru ele. MS.

2. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Recomandarea mea este să ai în vedere în primul rând Solaris Plus, deoarece este una dintre cele mai echilibrate și eficiente nave Plus în configurație full, atât pentru PvE, cât și pentru progres general, inital trebuie obținută nava Solaris (care este diponibilă in anumite perioade la schimb cu cheile permis de bătlie așa numitele Battle Pass) .

Ca variantă de început, se poate merge fără probleme și pe Solace Plus. Solace Plus are avantajul unor module utile, care pot fi obținute relativ accesibil și care ajută direct la progres:
    - DMG-NPC01 – Daune NPC : +15%
    - SPC-NPC01 – Viteză: +7% și Probabiliate lovire Laser: +7%
    - SHD-SL01 - Scut: +10% - Hitpoints: -5%
    - HP-NPC01 - Hitpoints: +13%

Din punct de vedere al performanțelor:
    - Cea mai puternică navă Plus, per ansamblu, este Solaris Plus, datorită HP-ului ridicat, sloturilor laser (18) și abilității orientate pe damage (incinerare plus) plus bonusul de dmg oferit pe modulele echipate (+4% bonus dmg per modul echipat - 12% cu toate modulele echipate).
    - Cea mai rapidă navă rămâne Pusat Plus, însă aceasta are un nivel mai scăzut de rezistență și este mai greu de susținut în lupte prelungite.

În ceea ce privește resursele:
    - Diametrionul se obține în principal din expediții și ca șansă de recompensă din porțile galactice, expedițiile fiind metoda cea mai constantă.
    - IAC poate fi obținut ca bonus din calendarul lunar, poarta Eternal Blacklight, precum din anumite evenimente și unele npc-uri care il ofera ca recompensa.

La capitolul lasere, recomandarea de progres este:
    - inițial laserele Prometheus, obținute din misiuni (se pot obține 10 lasere din misiuni) restul pot fi asamblate;
    - ulterior laserele Odysseus, disponibile prin evenimente, Battle Pass și prin pachetele de plată;
    - în final LF-5 MF, obținute din Battle Pass, evenimente sau plată, acestea fiind cele mai puternice lasere disponibile.

Resursele necesare pentru nave, module și lasere se obțin în principal din evenimente, porți galactice, expediții și asamblare, progresul constant depinzând de participarea activă la aceste mecanici.

kk12, Astralhinge și MidNight_Striker apreciază asta.