Ce inseamna asta???

Discuție în 'Probleme generale' creată de dkot2m, 28 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. dkot2m

dkot2m User

Intram in UBA cu goliath ,aegis si picam sa joc numai cu majori ,colonei ...asa ca am incercat sa intru cu nave mai mici (piranha) si la fel tot cu majori colonei pic ...de ce??? Daca il bubui pe unul la fel ca mine sau putin mai bun primesc doar 1 punct ,iar daca ei ma bubuie primesc +10 ...cum vine asta??

2. relax

relax User

In functie de punctajul pe care il detineti tu si cei care lupta cu tine, asa primesti tu si primesc si ei puncte. Ce legatura are rangul cu UBA sau cu echipamentul navei?
    Daca nu participa nimeni de nivelul tau la UBA in momentele respective, lupti cu cine vrea sa participe.
    S-a mai discutat despre toate aceste lucruri.

Modificat ultima dată: 28 Iul 2016
  3. dkot2m

dkot2m User

fie cum zici..dar totusi nu e in regula sa pici contra unui veng sau goli full elite mai mereu

4. Eu am o sugestie la asamblare , daca se poate adauga laserul lf-4 , havok si hercules , doar odata . Asamblarea sa aibe parte numai din hardware . Si daca se poate chiar si asamblarea elementelor de drone apis si zeus (adica nu cer drona intreaga dar cel putin cate 1 component , aceasta asambalare sa fie permaneta sau ocazional)
    Va multumesc si imi pare rau ca nu stiu cum se face o sugestie .

5. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Salut!

Te rog sa citesti Reguli de postare în secțiunea "Actualizări și Idei", acolo iti este explicat pas cu pas ce si cum trebuie sa faci pentru a publica o idee in scopul votului comunitatii.

Spor la joc!

Referitor la tema de fata, asa cum a spus si relax, exista deja destule discutii si lamuriri pe forum, asadar, pentru a evita spamul,
    tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.