Ce este ...

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de ._Devin_., 29 Sep 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ._Devin_.

._Devin_. User

Salutare !
    As vrea sa stiu ce este acea bula din jurul la nava goly surgeon ?
    Precizez ca am mai vazut acea bula de scut si la alte nave cu diferite designuri.
    Imaginea e uploadata in linkul de mai jos.
    http://imgur.com/cmfZz5i
    Multumesc anticipat !

2. Nume: Transfer de energie
    Transferul de energie transformă 10% din daunele cauzate de laser în HP şi le transferă pe nava ta.
    acea bula este un tec folosit de acel jucator in timpul unei lupte il poti gasi si produce la skylab sectiunea thec factory
    sper ca ti-am fost de ajutor :):):):)

._Devin_. apreciază asta.
  3. ._Devin_.

._Devin_. User

Aha, eram cu gandul ca e un tech, dar nu credeam de Transfer de Energie sa fie. Mereu ma gandeam ca e ceva vizual la laser sau chiar deloc , in nici un caz o bula de scut colorata :)). Eram cu impresia ca e ceva defensiv nou despre ce nu stiu ...
    Multumes mult de raspuns. Trebuie sa incerc si eu sa vad care e treaba cu tech-ul ala, dar cred ca ar trebui sa fiu pre sau UFE sa faca ceva xD, 100k dmg nu prind sa am macar un bonus de 10k hp la nava.
    O zi buna in continuare !
    Cu aleasa consideratie,
    Devin

4. relax

relax User

Nu te obosi in cazul in care ai doar o hala si aceasta ocupata cu teleghid de rachete :)
    Nici unui jucator ufe acel tech nu ii va distribui 10k hp.. pentru ca dmg-ul laserelor ajunge undeva la 75-80k(cu burghiu) iar rachetele nu se iau in considerare..(munitie x4)

5. ._Devin_.

._Devin_. User

Mda, asa e cum zici. Eu am si eu o hala si aia mai fac cate un robotel de reparare la 12 ore. Mi se pare un tech bun, dar cam neglijabil cand vine un pusat pe tine cu 115k dmg :)) nu mai vorbesc de surgeon... dar imi place sa ii fac sa simta ca nu-s o roca, ca atunci cand se bat cu mine fara A/Z, sa se mire dc ii mai pocnesc din greseala.
    Una din putinele motive pt care mai continui sa joc jocul acesta e din cauza momentelor cand pocnesc jucatori de la x2-x7 ore mai multe ca mine, atunci cand sunt atacat nu sa stau pe invizibil si cand sunt scazuti sa trag pe ei, ma face sa ma simt "bun".

6. ._Devin_.

._Devin_. User

Ah ! Bine ca mi-am amintit ...
    Vreau sa-mi fac Zeus si am o teorie cum as putea sa il fac mai rapid.
    Am adunat toate piesele de la Apis , dar nu l-am construit. Astept sa vina zeus day sa deschid vreo 500 cutii de prada.
    Voi ce ziceti ? Ar fi un procentaj mai ridicat de parti zeus, din cauza ca nu mai cad apis, evident ca e plin la tech de ele, si sa fac mai usor drona Zeus ?

7. relax

relax User

Procentajul ramane acelasi, normal, din cutia in care ar fi "trebuit" sa iei parte de apis nu iti va spune ca ai primit "nimic".. dar procentul sigur va creste pe munitie si celelate iteme deoarece este prea nesemnificativ ca sa se observe la partile de zeus.. poate ai noroc, bafta.

._Devin_. apreciază asta.
  8. ._Devin_.

._Devin_. User

Cam la fel mi-am imaginat si eu :) la fel si cu full nanococa la nava... daca ai 100% nanococa nu iti va mai cadea la galaxy gate asa ceva, in schimb ti se vor mari putin sansele (cu cat era nanococa) la toate celelalte, toate adunate sa dea 100%; tot asa fac si acolo :D
    Efectul psihologic conteaza si el, ca pana la urma omul-si face norocul.
    Multumesc de raspunsuri , am aflat tot ce aveam nevoie !
    Topic closed.

9. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.