Feedback Ce conţinut doriţi să ofere zona "Cross Server"?

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 14 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce conţinut doriţi să ofere zona "Cross Server"?

 1. Harta "cross-server" cu conţinut PvE şi PvP.

  35,0%
 2. Eventuri actuale convertite în "cross-server" (ex. TDM & Sector Control)

  65,0%
 1. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Salutare, Piloţi Spaţiali!

  Dorim să aflăm opiniile utilizatorilor cu privire la ce fel de conţinut îşi doresc să regăsească mai degrabă în zona "Cross Server".

  Prima opţiune ar fi aceea a unei hărţi normale, atât cu conţinut PvE cât şi PvP. NPC-urile dintr-o astfel de hartă pot varia prin rotaţie. De exemplu, într-o zi pot fi Cubikoni pe hartă iar în altă zi pot fi ceva de genul Icy.


  Mediul PvP va fi, de asemenea, disponibil pe această hartă deci va trebui să încercaţi să luptaţi pt. controlul asupra NPC-urilor. De asemenea, în aceste hărţi pot fi posibile evenimente centrate pe mediul PvP, posibil evenimente gen spaceball. Orice puncte câştigate în această hartă vor fi contorizate în clasamentul de pe server-ul vostru.


  A doua opţiune este o zonă "cross server" cu variaţiuni a eventurilor actuale, în principal TDM şi Sector Control să devină "cross-server". Aceste eventuri vor fi reprelucrate uşor pt. a le face un scenariu "roşu vs albastru" în loc de a fi împărţiţi pe companii şi vor permite utilizatorilor să se grupeze sub un acelaşi stindard pt. a intra în event sau, să intre de unii singuri şi să li se atribuie un grup.  Deci, analizaţi ambele opţiuni şi transmiteţi-ne pe care anume o doriţi mai degrabă în joc, iar dacă aveţi orice alte idei legate de aceste opţiuni să ni le transmiteţi de asemenea. Orice feedback este binevenit.


  Echipa voastră,
  DarkOrbit
   
  styv86, -pianoman- și Bismut apreciază asta.
 2. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  în condițiile existente la ora actuală pe aceste hărți care, apropo sunt tot mai puține, semn că interesul pentru ”zonă” a scăzut considerabil, este inutil să introduci npc-uri de genul cubikon ori ice meteoroid. o hartă unde toată lumea atacă pe toată lumea nu poate fi un ”x-6” cu npc-uri care-și refac hp-ul în 15-20 de secunde și dau o recompensă cît se poate de modestă pentru asemenea condiții. bp trebuie să găsească alte modalități pentru a ”extrage” muniția și resursele de pe conturile jucătorilor. eventuri cu misiuni de genul: distruge 6/12 npc-uri puternice ce dau recompensă puțină ca să obții numai resurse ”ciudate” cu valoare doar dacă ”ai șanse” nu pot fi deloc atractive într-o asemenea hartă în care ești atacat de orice navă chiar dacă nu ești ocupat cu distrugerea unui cub.

  ps: cam care ar trebui să fie strategia unui jucător care ar dori să dobîndească ”controlul” unui cub într-o ”zonă” unde nu poți crea grupuri, nu ai chat și nu poți controla nici măcar prezența ta în hartă alături de alți jucători prieteni ?
   
 3. Bismut

  Bismut User

  Am votat a doua optiune, ma numar printre cei "70%" jucatori care se afla pe servere unde cubikonii sunt free 18/24. Cum spune si wezara mai sus, nu vad rostul unei batalii intre jucatori de pe mai multe servere pentru npc-uri.
  Sper ca din cauza catorva servere populate cu jucatori incepatori unde nu se poate farma cum trebuie sa nu se ajunga la implementarea primei idei inaintea celei de-a doua.
   
  mobuto apreciază asta.
 4. CapoHrx

  CapoHrx User

  Cross Server ar trebui rezervat exclusiv Pvp , respectiv misiunilor cu nave, si introdus sistemul de grup pe aceste harti.
  Nu pot vota niciuna din variante.
   
  WIΖΛΓΔ apreciază asta.

Distribuie pagina asta