Cautare Forum - Nu Functioneaza Corect

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de MidNight_Striker, 5 Feb 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Am cautat cod compensator pentru perioada in care server-ele DO nu au functionat corespunzator insa se pare ca

motorul de cautare de pe forum nu functioneaza corect

am folosit cuvantul de cautare "Cod" si nu am primit niciun rezultat

desi titlul temei este "Cod bonus compensatoriu pentru problemele de Conexiune"

link catre tema existenta mai jos:

https://board-ro.darkorbit.com/thre...atoriu-pentru-problemele-de-conexiune.100553/

Modificat ultima dată: 5 Feb 2025
  2. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Căutarea funcționează dacă se respectă criteriile de căutare.
    De exemplu pentru cuvântul ''cod'' se oferă și o explicație de ce nu funcționează:

upload_2025-2-5_7-34-23.png

Codurile bonus sunt postate în general, în secțiunea ''Anunțuri Oficiale'', nu este neapărat nevoie să folosești funcția de căutare. De asemenea, dacă vei urmări forumul respectiv vei primi întotdeauna notificări cu privire la ultima activitate desfășurată acolo (de exemplu postări noi pe care nu le-ai văzut). În ferestra care se deschide poți alege ce notificări vrei să primești.
    upload_2025-2-5_7-48-52.png