Cateva intrebari

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de DaNNuTT, 2 Mai 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. mobob

  mobob User

  sigur ca nici unui jucator full nu ii va conveni sa ii scada atacul...ii place sa fie ca un tigru printre gaini...DA CE O SA SE FACA CIND NU VOR MAI FI GAINI?

  oricum,jocul are particularitatile lui, treaba asta cu handicapurile e doar o presupunere de-a mea,deoarece se aplica si in alte jocuri.
   
 2. relax

  relax User

  Cand n-or mai fi gaini se vor bate tigrii.. o intrebare mai grea nu puteai gasi ?
  Oricum, Dark Orbit nu are nevoie sa copieze alte jocuri.. copiaza deja destule chestii.. eu unul m-am saturat de update-uri care modifica jocul radical.. in schimb mi-ar placea cat mai multe update-uri care sa priveasca performanta jocului... ceva care sa ne schimbe experienta de joc.. in bine.
   
 3. Corina-ro

  Corina-ro User

  Daca domnia ta crezi ca DarkOrbit plateste programatorii sa-ti imbunatateasca performanta jocului....te inseli.In momentul in care cheltuielile cu serverele vor fi mai mari decat incasarile se inchide si punct.Din fericire pt Dezvoltator o gramada de naivi in lumea asta au ceva bani,asa ca viitorul jocului e asigurat momentan.
   
 4. daca tu nu bagi bani in joc asta e...dc sa repar petul cu 350uri inloc sa-l repar gratuit pe o luna pt 9 lei?sau cat o fi un premiu fa un clalcul
  si de performanta jocului stai linistita ca se v-a modifica anul asta:)o sa vezi anunt cu asta dupa ce apar formatiile si trec 2-3 luni:):) sunt bine informat ce sa zic:)
   
 5. relax

  relax User

  Daca tu nu stii sa citesti, domnia mea nu este de vina.. scuze pentru interventie dar reciteste te rog mult ce am scris eu acolo si apoi daca mai ai ceva de zis discutam in continuare.
  P.S.: am spus ca mi-ar placea, nicidecum ca eu cred asta.. deci probabil sper la asa ceva. nu pot da eu ordine pe la BP si nici nu as vrea s-o fac, imi doar impartasesc impresiile pe aici.
   
 6. Corina-ro

  Corina-ro User

  Uite postarea domniei tale,pt ce sa se imbunatateasca performanta jocului daca 80% din utilizatori au sub 1 giga memorie de ram|?Eu nu stiu in ce lume traiti voi,dar lumea reala nu inseamna Darkorbit.Nu e rau sa mai inchideti calculatoarele alea pt.''gaming'' si sa mai iesiti in lumea reala.Lumea reala inca mai exista...Daca stati degeaba o sa inventati idei la infinit....Spor la joc
   
  Modificat ultima dată: 4 Iun 2015
 7. -.-AVATAR-.-

  -.-AVATAR-.- Guest

  Si cum discutia si in aceasta tema a luat-o "pe carari", fata de intentia initiala a initiatorului....

  Tema inchisa.
   
  Blade apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.