Cargo P.E.T !

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de špïη†εςα†⊕ruL, 15 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti ca atunci cand un P.E.T este distrus sa primiti CARGO?

Sondaj închis pe 25 Dec 2013.
  1. Da

7 vot(uri)
    22,6%
  2. Nu

24 vot(uri)
    77,4%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cum zice titlul , atunci cand un P.E.T este distrus de catre un jucator cu laser/rachete , sa apara cargo , ca si cum ai distruge un npc sau o alta nava.
    In acel cargo sa apara 10% din ce a cules petul pana in momentul distrugerii sau 10% din cargo-ul aluia care detine petul.
    De asemenea , cargo nu va aparea daca petul este distrus prin kamikaze.
    Avantaje Playeri:vor culege cargo cand vor distruge un pet ( mai ales petul inamicilor ..)
    Dezavantaje Playeri:daca se va baga chestia asta cu 10% din cargo-ul navei , ei vor pierde cargo..cam atat
    Avantaje bigpoint: ..hmm nu stiu
    Dezavantaje bigpoint: au de muncit.

2. -ak47puma-

-ak47puma- User

in mare parte sunt de acord dar nu prea ar avea rost mai ales ca e vorba doar de 10% ... daca ar fi 50% as fi total de acord :D

3. Asta ramane la decizia celor care vor face aceasta implementare ( daca o vor face ) ..Ei vor pune ce procent vor ei ..pot sa puna 20% , 30% sau cat vor ei..

4. INVICTUS

INVICTUS User

iti place sa distrugi petul la pala?:confused: in 2012 era un bug de acest fel si te astepta inamicu in 4-4 cand sareai portalu din 5-3,cred ca vrei sa omori peturi in loc sa culegi tu ,vrei pomana???:mad:votez NU

5. KliP-Done

KliP-Done User

Bineinteles ca initiatorul acestui topic a facut`o pentru palladium....pune`ti mana si munciti baieti nu asteptati pomana :))

Miruna apreciază asta.
  6. Miruna

Miruna User

Nu mi se pare corect sa primesti cargo daca distrugi un pet, deoarece acesta nu are magazie proprie. Si deja sunt jucatori care vor sa afle si cine le-a distrus pet-ul, pentru a gusta din dulceata razbunarii. Ar fi mai interesant daca s-ar modifica cantitatea de paladium schimbata pentru un GG ( de exemplu, 1 gg = 50 de paladium) ;)

SUNT SUCCESE CARE TE INJOSESC SI INFRANGERI CARE TE INALTA.

7. paria

paria User

în ce măsură ar fi mai interesant şi în ce direcţie ? poate ne argumentezi şi nouă ăstora care ne aflăm în plină criză de imaginaţie şi nici nu dorim să cheltuim bani pentru acest joc.

8. Consider ca ideea cu Cargo la PET nu este buna,un cost supimentar pentru jucatori care nu sunt premium (repararea petului 350 uridium)si nu cred ca din cargo-ul luat se vor "imbogati" alti jucatori.....ce ai putea sa primesti din cargo....mai nimic .
    Parerea mea

9. Nu asta e scopul ! Poate tu crezi ca eu am lvl 10 si nu pot sa fac palla..am pet care-mi face palla..dar ma refer ca ar fi mai altfel daca ar da pet-ul cargo..

Cat despre spusele Mirunei ..n-ai vrea sa fie 1 gg =300 palla ? cica 1 gg 50 palla..vrei sa culegem 6 ore ptr 50 gg-uri sau ce?

10. INVICTUS

INVICTUS User

daca ar da petu cargou10% din cat a cules jucatorul ,toti ar sta numai la omorat peturi. Nu cred ca tie ti-ar conveni sa-ti fure cineva munca tao_O

11. Nu se aplica si in cazul palladiumului..;)

12. Miruna

Miruna User

Din partea mea ar fi bine sa scoata paladiumul de pe harti deoarece adunatul acestuia mi se pare o pierdere de timp. Cu riscul de a ma repeta dintr-o alta postare, e mai avantajos sa culegi cutii in hartile pvp.
    La o nava goliat cu cargo de 3000, dupa 3-4 ore de cules, vei obtine 200 de gg-uri. In 3-4 ore de adunat cutii in pvp-uri, obtii dublu la gg din cutii ( o cutie da 2 gg-uri) plus uridium, ...., chiar daca nu ai dublu la cutii.
    Deci unde e avantajul da a sta la cules paladium?

13. paria

paria User

de acord, tu consideri că e mai avantajos în pvp la cutiuţe, cine te opreşte să faci asta ?! şi mai ales, cine te mînă în lupta împotriva culegătorilor de palladium ? cu ce te deranjează cei care deschid porţile cu ajutorul palladiumului ?

14. Fiecare alege ceea ce vrea sa faca pe joc. Faptul ca tu nu vezi rostul paladiumului nu inseamna ca altii nu il vad. Depinde de serverul pe care joci. Poate PvP-urile sunt prea ocupate pe anumite servere si jucatorii mici sunt distrusi continuu si nu pot colecta nimic si exemplele pot continua. Oricum, nu stiu de unde ai scos ideea cu 3000 de paladium in 3-4 ore. Un cargo de 3000 il faci in maxim doua ore(pet+nava). Intr-o ora poti face si 2000-2400 daca e "liniste", dar 1500 cargo e asigurata.

15. Avantajul este ca faci porti , munitie , etc..Daca tie nu-ti place sa stai la palla , nu sta..te impiedici cumva de 5-3 cand intri intr-o harta pvp ?:)

16. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Propunere respinsa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.