Care este cantitatea maxima din cutiute ?

Discuție în 'Probleme generale' creată de ™»Żѕσтyσ«™, 6 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. salut !
    Am si eu o intrebare .Care este suma maxima de uridium/gg care se poate lua din bonus box , daca am 12 protocoale de recuperare lvl 3 ,si 8 puncte la registru atribuite la fascicul de tractor II (5puncte) respectiv noroc II (3puncte)
    fara dublu la cuti!
    si cu dublu !

Modificat ultima dată: 6 Ian 2015
  2. Miruna

Miruna User

Cele 12 protocoale de recuperare iti dau un plus de 36%, la care adaugi procentele de la fasciculul de tractor II ( parca 12%) si noroc II (aici tu stii procentul ).
    In hartile normale de joc, obtii un GG din fiecare cutiuta si suma maxima de uridium parca este de 100 (dar nu sunt sigura). In hartile pvp, toate cutiile sunt mai benefice cu 35% fata de hartile normale, iar o cutie are 2 GG-uri ( 3 daca ai dublu la cutii).

3. stopme001

stopme001 User

™»Żѕσтyσ«™ apreciază asta.
  4. MΣDΣΣA

MΣDΣΣA Guest

Pe pvp, cutiile bonus au un continut cu 50% mai mare ca si pe restul hartilor.

5. ms mult stopme001 momentan culeg 380uri si 4 gg :D se poate inchide tema

stopme001 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.