Feedback Caracteristica inter-servere ("cross server) / Fuzionare servere de joc - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Cehn, 10 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Cehn

  Cehn User

  Pana se va trece la varianta (disperata -fie vorba intre noi) de unificare, ne putem da oleaca cu parerea?

  Nu de alta dar v-ați consultat deja cu alții și acum ne comunicați ca e greu tare.
  Dar BP nu se lasă.
  Pe bune?
  Personal chiar nu-mi pasa.
  Joc pe EG2 si va trebui sa fac fata in plus si trișorilor majori si protejați din EG1.
  Parca nu ar fi destui pe acest server.
  Si asta In condițiile in care nimeni nu se mai înscrie pe primele servere...văzui ca sunt disperati care ar intra si pe ASIA1...alea alea
  -----------
  Normal ca vor fi întrebări retorice si ca nu ma aștept la răspunsuri directe din partea staff-ului romanesc.
   
  Modificat ultima dată: 10 Oct 2016
 2. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Este doar o opinie, respectiv a dvs. Asta nu înseamnă că este singura (atât pro cât şi contra)!

  În afară de forum / chat, există o serie de alte medii prin care se colectează şi se transmit către BP opinii şi ale altor utilizatori (Facebook, Twitter, Twitch, Discord, rapoartele săptămânale transmise de administratorii de forum / chat).

  Bineînţeles, pe lângă doleanţa exprimată de un anumit număr de utilizator în vederea unificării server-elor de joc, este posibil (supoziţie) să existe şi raţiuni economice.

  Cine v-a povestit sau unde aţi citit că EG2 va fuziona cu EG1, când va veni vremea?! Încă nu s-a pus în vreo discuţie că un server de joc X va fuziona, specific, cu un server de joc Y!

  Puteţi specula, dar asta e o cu totul altă poveste. Mai mult decât atât, cine e interesat ar putea face chiar şi recomandări în acest sens, bineînţeles susţinute de nişte argumente.

  P.S. "şi protejaţi" ...doriţi să-mi oferiţi şi nişte dovezi concrete în acest sens, sau va trebui să faceţi dvs. faţă unei penalizări pt. afirmaţii nefondate? :rolleyes:
   
 3. Cehn

  Cehn User

  1. Vad ca amenințarea devine sistematica, deși in alte posturi clamați ca cine se plânge de abuzuri nu va fi penalizat (îmi pierd vremea dacă stau sa citez direct).
  2. Pai sa vedem (cu toate ca am postat ceva vreme in urma o lista solida) ce conturi ar putea fi protejate (nu le documentez ca n'am vreme):

  2.1 Conturile patronatului.
  Ex:- Fostul patron german întemeietorul BP (si asta pt ca si-a pastrat un procent mic de actiuni).
  - Doamna sora :) actualului patron responsabila cu niste chestii in firma.
  - Nenumărate conturi aflate in posesia staff-ului functional/amicilor/soti/neveste/presa+PR

  2.2 Conturile alocate staff-ului tehnic/executiv.
  Ex: Doar astăzi erau libere 55 de posturi (nu conturi) la BP :p

  2.3 Conturile alocate testerilor de încredere. Si aici nu e vorba de serverele de test.

  2.4 Conturile dedicate verificării programelor bot, desi se pot trece la staff-ul tehnic. Dar sunt cele mai evidente.

  2.5 Conturile "wallet wariors". Sunt convins ca este protejat contul fotbalistului din liga întâi, cel care v-a adus atâta faima când a cheltuit niște mii de lire pe nu știu de item proaspăt scos la vânzare.

  3. Este absolut naiva cererea de a da exemple concrete pt EG1 cata vreme joc pe EG2.

  4. Am scris mai sus ca aștept sa fiu informat si ca pot transmite mesaje catre BP (care de abia acum spune in mod politicianist, ca s-a tot consultat cu cineva, ca e greu, dar de acum incolo va face totul sa unifice serverele....etc). Bugurile de acum nefiind importante.

  5. Si dacă tot va simțiți expuși/atacați, deși nu aveam aici nici o intenție in aceasta privința, poate imi puteți explica cum de un user roman vinde de peste 3 ani programe bot de tot felul pe un forum evident ostil DO!
  Daca răspundeți ca nu este responsabilitatea voastră in cadrul firmei va rog sa nu va mai supere când scriu "protejați" in același enunț cu BP.

  6. Si acum imi dati idei.
  Ce doriți sa demonstrați cu amenințarea de mai sus?
  Ca voi desi puteti proteja de fapt nu o faceti?
  Despre asta nu am habar nenea.
  Mereu m-am referit la BP iar voi mereu ati zis ca nu sunteți BP ci niste simpli colaboratori cvasi voluntari.
   
  Modificat ultima dată: 11 Oct 2016
 4. Eu as fi deacord cu o alta propunere din partea dezvoltatorului, transferul cate un alt server prin metoda paymant , iar costul lui se dubleaza , astfel spus jucatorii care se plictisec de un server vor schimba pana suma transferului va ajunge costisitoare :) . Iar daca ar mai fii ceva nou sa se adauge hartii noi tip pvp unde (serverele EG toate se pot lupta ,destinata numai pentru serverele de EG care este asemanatoare cu hartiile 4-x , hartiile sa fie mari ca pe 4-4 , pline de cutii bonus ca pe 4-1/4-2/4-3 , iar numarul de jucatori din toate serverele vor creste .
   
  Mos-Craciun, crod, Cehn şi o altă persoană apreciază asta.
 5. Salut, este foarte buna ideea,:rolleyes: ar fi ceva daca ai putea sa o dezvolti (pt. a indeplini toate conditiile, cu beneficii si altele..) si sa o propui la Actualizări și idei, iar daca ar fi aprobata.. ar fi cel mai mai mare succes/boom, atat pt. playeri, cat si pt. dezvoltator.
   
  **Eva2013** apreciază asta.
 6. Tibles

  Tibles User
  ...in sfirsit s-a gasit cineva sa puna punctul pe ''i''....nuantat...
  ...la mai multi si la mai mare....
  felicitari!
   
  ★☆7FRUNZE☆★ și Viorel_77 apreciază asta.
 7. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Atâta timp cât prin cele afirmate întinaţi imaginea celor din echipa(-ele) de administrare/moderare a jocului, fără a prezenta dovezi concrete în acest sens, bazându-vă şi raţionând doar pe seama lui "ar putea", aş fi putut acţiona direct, fără a lansa un avertisment (şi nu o ameninţare, aşa cum o caracterizaţi dvs.), însă am preferat avertizarea, pt. a nu vă da o importanţă de victimă a "abuzurilor moderatorilor".

  E de notorietate faptul că (şi mi-aş pierde vremea dacă stau să vă şi documentez), făcând abuz de poziţia în echipa de administrare, anumiţi moderatori / administratori au fost sancţionaţi prin excluderea din aceste echipe, tocmai pe baza unor evidenţe prezentate chiar de utilizatori ordinari.

  Nu am de demonstrat nimic, cel puţin nu dvs. sau altor utilizatori ai acestui forum.

  Nu o facem (protejarea) nici dacă ne-am dori aşa ceva. Eu sau colegii mei din echipa DO Romania nu suntem singurii care avem acces (în funcţie de poziţie ocupată în cadrul echipei) la informaţii despre conturile de joc ale utilizatorilor. Orice interacţiune cu baza de date aferentă unui cont de joc este înregistrată automat de sistem iar dacă eu "protejez" în vreun fel pe cineva, cu siguranţă acel cineva va atrage atenţia şi utilizatorilor de alte naţionalităţi care, la rândul lor, se vor plânge suportului lor. Nu cred că e nevoie să dezvolt, păreţi suficient de pregătit să pricepeţi!

  Atunci când începi colaborarea cu BP cât şi pe parcursull colaborării (pe de-a-ntregul voluntară) cu BP, totul se bazează pe încredere.

  Afirmaţiile care, fără a avea un fundament real, pot prejudicia imaginea BP, nu au ce căuta în mediile de comunicare susţinute de BP. Încercaţi acelaşi lucru, cu nume şi prenume, în medii de comunicare de interes public de specialitate şi sunt convins că atunci nu vă va mai răspunde un moderator ca mine ci un reprezentant plătit de BP să-i apere imaginea ....dar atunci s-ar putea să vă coste mai mult decât o penalizare pe forum / cont de joc! ;)

  Dacă e să vorbim de sarcasm, da, aveţi notă de trecere prin cele menţionate mai sus. Dacă chiar vă gândiţi că ar exista aşa ceva, atunci s-ar putea să fie o problemă ...în orice caz, nu a BP!;)


  Atâta timp cât vă exprimaţi o temere:


  ....din care reiese că aveţi cunoştinţă că ar exita acea categorie de utilizatori, pe un server diferit de server-ul pe care jucaţi, atunci, din nou s-ar putea să fie o problemă ...şi nu este legată de cererea mea! ;)


  Sunt numeroase modalităţi de a fi informat şi transmite mesaje către BP, lucru care se întâmplă în mod curent prin intermediul diverselor canale de comunicare (Facebook, Twitch, Twitter, Discord, Forum, Chat).

  Că, din diverse motive, dvs. nu puteţi uza de respectivele canale de informare / comunicare, nu înseamnă că BP "s-a tot consultat cu cineva", acel "cineva" fiind o noţiune abstractă. Subiectul "fuzionare" a fost abordat de BP în câteva ocazii (şi n-am să pierd vremea stând să vă documentez). De asemenea, e general sugerat de utilizatori faptul că BP trebuie să facă ceva în vederea rezolvării depopulării server-elor de joc. Acel ceva se va face, fie prin caracteristica "cross server" fie prin preconizata "fuzionare".

  Mai mult decât atât, nu spune "de abia acum"! Dacă aprilie, când se aduceau anumite clarificări în privinţa fuzionării server-elor de joc sau a caracteristicii "Cross-Server", înseamnă pt. dvs. "de abia acum", cred că percepem altfel trecerea timpului, dvs. fiind un caz de excepţie.

  De asemenea, dacă în aprilie se aduceau clarificările respective, e de la sine înţeles că nu ar fi ieşit fumul dacă focul nu era aprins de mai înainte.

  În ceea ce priveşte "
  Bugurile de acum", aveţi deja precizările aduse de dezvoltatorul jocului.

  Nici nu m-am gândit vreun minut că "protejaţi" era corelat cu "BP" la fel cum nici nu îndrăznesc să mă gândesc că există cineva :rolleyes: care să poată face o asemenea corelare. Evident, BP este un butic de cartier şi mai vinde, din când în când, alcool minorilor şi nu dă nici bon fiscal! :rolleyes:

  Deşi nedorită, era mai nimerită corelarea (aşa cum am perceput-o eu) cu eventuali moderatori / administratori. Dar cum gura, adevăr grăieşte, voi continua să nu îndrăznesc să mă gândesc.

  Corelarea pe care o forţaţi între cel care vinde programe bot şi "protecţia" oferită de BP este de o absurditate absolută. Bineînţeles, dacă ştiţi dvs. mai multe decât "ar putea", mă găsiţi aici să vă susţin cauza!

  Cum pică afirmaţia (nevinovată): "Dvs. aţi putea fi user-ul român care vinde." ...şi atunci, s-ar putea să ştiţi mai multe decât "s-ar putea"!;)


   
  relax apreciază asta.
 8. Cehn

  Cehn User

  Mulțumesc pt răspuns.

  Cred ca putem continua sa polemizam in alta parte/thread atâta vreme cât puteți înțelege ca in general nu cu voi, aceia din staff-ul romanesc ne certam. Pariez ca 80% dintre posturi se adresează către BP. Faptul ca voi amestecați ori nu aveți bine definite relațiile cu firma mama chiar nu e treaba noastră.
  Punct.

  Revenind la subiect:
  Mi se pare normal sa ai presiuni legate de reducerea costurilor după o preluare a companiei.

  Ce ma deranjează este faptul ca se da mana libera celor de la design, acelora care ne copleșesc cu grămezi de colorații, cotate drept eforturi de dezvoltare in pofida remedierii problemelor funcționale. O abureala fara rost cata vreme toate merg prost (alta rima...)
  Am citit răspunsul tau legat de acest subiect dar ma aștept sa transmiteți si temerile si preocupările noastre.

  Si o sugestie simpla: Raspundeti in mod rezonabil semnalărilor noastre cu ceva de genul ""S-a notat / se va transmite/ in curs de verificare...etc" in loc sa va certati cu noi. Nimeni nu va va cere sa răspundeți ca si la "Probleme de traducere" cu numarul tichet ori de cum s-o chema in sistemul BP... si mai calm daca puteti... e doar un joc nu se stabileste aici rata dobanzii monetare
   
  Modificat ultima dată: 12 Oct 2016
  SELF, Viorel_77, *gerula57* și alți 4 apreciază asta.
 9. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  O temă de discuţii în secţiunea "Discuții despre joc / Feedback" oare de ce este creată, atunci când este creată?

  E de la sine înţeles şi am mai spus-o şi cu alte ocazii că, săptămânal, opiniile utilizatorilor sunt colectate atât din forum sau chat (chiar dacă nu există o interacţiune directă în chat, moderator - utilizator) cât şi din ceea ce aud / discută moderatorii noştrii cu alţi utilizatori atunci când joacă acest joc, fiind ulterior sintetizate într-un raport ce se trenasmite dezvoltatorului jocului.

  Rezultatele le veţi vedea ulterior în cadrul jocului (mai devreme sau mai târziu) însă, jocul nu se învârte strict doar în jurul dorinţelor utilizatorilor, fiind şi raţionamente de ordin economic în ceea cel priveşte pe dezvoltatorul jocului.

  Nu se ceartă nimeni cu dvs. şi mai degrabă ar trebui să înţelegeţi dvs. că, cel puţin în ceea ce mă priveşte, încerc să fac utilizatorul să vadă şi să judece ambele (sau multiplele) faţete ale unei situaţii.

  Nu am îngrădit niciodată exprimarea unei opinii faţă de BP, joc, activitatea mea şi a colegilor mei, fie ea şi negativă, atâta timp cât această opinie este bazată pe un raţionament logic, "sănătos" şi, bineînţeles, un limbaj care ne diferenţiează de primate. Asta nu înseamnă că nu pot avea propria mea opinie.

  Faptul că o opinie / dorinţă a dvs. sau a unui alt utilizator, legată de joc / o caracteristică a jocului, nu găseşte rezonanţă la dezvoltatorul jocului, gândiţi-vă că nu sunteţi singurul(-ii) care aveţi o astfel de opinie

  Şi eu şi colegii mei jucăm acelaşi joc şi ne lovim de aceleaşi probleme ca dvs. sau oricare alt utilizator. Doar nu îşi închipuie cineva că dacă (de exemplu) am lag am să susţin, de dragul BP, că nu am. Când pot susţine clar că o problemă se datorează în mod neechivoc BP-ului, o fac fără doar şi poate!
   
  Viorel_77, Cehn și Sunlight-Blade apreciază asta.
 10. **İEDÜ**

  **İEDÜ** User

  dupa restartul de azi cand m am logat mi a aparut
  Bine ai venit la sistemele INTEX!
  Felicitări! Ai descoperit ceva!
  stie cineva ce este?
   
 11. Refraction Map super. Abia asteptam. Rezolvasem totul pe DO. De unde si proverbul cu tichia de margaritar..... Incerc sa ma opresc aici pentru ca aici cenzura e mai grava decat a fost in regimul de trista amintire. In rest va urez multa sanatate. Si apropo era vorba de un portal aniversar ,,The Beach`` O vom avea pana la urma?
   
  Viorel_77 apreciază asta.
 12. Cred că s-a scris de nenumărate ori că portalul aniversal este defapt portalul de gheaţă, skroll .
   
 13. dupa ce am iesit din fraction map , observ ca nu mai pot intra , in sensul ca fereastra de unde pot accesa refration e goala , la fel si cea de uba , e ca si cum as avea o restrictie ...
  Pot primi lamuriri cu ceea ce se intampla?
  http://prntscr.com/djfrm7
   
 14. exact aceeasi problema intampin si eu.fereastra e goale dar mai rau e ca dublele nu mi se mai pun.event peste event rezulta bugpoint.pt ce am dat 20 euro sa joc fara dublele care leam luat?va rog rezolvati mai repede problemele astea .asa in plus nu imi dau cei de la BP duble dar pe ale mele nu le mai pot folosi pentru faptul ca am intrat odata in refracti a asta .
   
 15. si la mine este la fel
   
 16. styv86

  styv86 User

  Am intrat si eu azi, totul este ok..in afara ca, nu pot folosii tech factory si altii reusesc. Alta problema este ca o parte din EIC ataca si lupta alaturi de mmo sau vru. In rest este ok..:)
   
 17. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  În acest moment observ că funcţionează. Ţinând cont de noutatea caracteristicii, se prea poate să nu funcţioneze perfect.
   
 18. Corrosive, pe joc este si mai mare lag de cand s-a implementat noua harta. Sunt momente in care jocul nu mai functioneaza. Nu mai merge sa pui tinta pe nimic, nu merg tastele rapide si daca mori, te poti repara numai dupa un refresh. Am observat ca atunci cand se produce acest lag, este valabil pt toti. Cateva secunde bune nu functioneaza nimic la nimeni, am observat acest lucru pt ca folosim ts-ul si ne plangeam toti in acelasi moment. Sa zicem ca 80% din timp totul este ok, dar cand apare acest fenoment jocul efectiv moare, nu functioneaza nicio caracteristica timp de 10-15 secunde.
   
 19. Seth[RO]

  Seth[RO] User

  Confirm aceeasi problema, aparut lag si intreruperi atat pe serverul normal, dar mai ales in harta speciala cross-server, se blocheaza secunde bune, nimic nu mai reactioneaza, blocajul este pentru toti jucatorii simultan.
  Multumesc!
   
 20. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Ori vă revizuiţi modul de exprimare, ori nu vă exprimaţi opinia în acest forum!

  Din ce obeserv eu, sunt active pe contul dvs. de joc amplificatoarele pro de daune, scut si HP. Nu aveţi active amplificatoarele standard de
  de daune, scut si HP.

  Care anume "duble" vă lipsesc?! :rolleyes:


  Pot folosi "tech-urile" în zona "cross server". Se menţine problema la dvs.? Ştergerea de cookies şi cache nu ajută?

  Aceasta nu este o problemă! Cel mult o dezamăgire a dvs.

  "Lag-ul" de care pomeniţi, îl sesizaţi în hărţile normale sau în zona "cross server"? Server?

  În zona "corss server" este de înţeles, deocamdată, existenţa lag-ului şi a altor probleme, ţinând cont de noutatea acestei caracteristici.

  Server?
   
  Modificat ultima dată: 15 Dec 2016

Distribuie pagina asta