Feedback Caracteristica Asamblare - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de špïη†εςα†⊕ruL, 6 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. QUALYQULA

  QUALYQULA User

  Noi înțelegem doar ca va bateți joc de noi.1 am 2 săptămâni dublu la cutii nu funcționează protocol de recuperare.2 ați spus compensații dar trebuie sa sari cu cardul.
   
 2. mobob

  mobob User

  o fi durereos oare sa se citeasca postarile din urma,IN CADRUL ACELEIASI TEME?
   
  Viorel_77 apreciază asta.
 3. Am realizat eventul (adica ce mi-am propus SURGEON) este un event reusit, realizabil, necesita putina munca (10 zile), muntie folisita: x1 + promerium fara nici un buster, harta x-3, rata drop box: rebuturi - aprox 100/ora, plasmida - 100/4-5 ore, prismatium in primele zile a dat la fiecare Kristalon 1 prismatium. Exceptie facand primele 2-3 zile in care nu s-a putut juca la parametri normali eu zic ca este un event reusit. Bafta la toti !!!
   
 4. Putina munca 10 zile:))...,100rebuturi pe ora =>25 de ore...decat atat trebui sa stii , dati si tu seama ca un player normal joaca 2-3 ore...si alea poate le petrece facand uri(cub cutii) daca acel player se hotaraste sa faca rebuturi si sta decat 2 ore pe zi el va termina de colectat cei 2500 de rebuturi in 12 zile...sa nu mai zicem si de plasmida...
   
 5. Viorel_77

  Viorel_77 User

  cred ca ai cam exagerat, eu daca joc cam 2 ore ar trebui sa fac 50 plasmide si de cand a inceput eventul am doar 320 de plasmide , iar duminica si sambata joc chiar 4-5 ore si nu am facut 100 de plasmide. mai taie din coada vulpii, nene:)
   
  ==H*Y*P*E*R*I*O*N==, WIΖΛΓΔ și Seth[RO] apreciază asta.
 6. mobob

  mobob User

  depinde foarte mult de numarul de playeri aflati pe harta si de numarul de npc-uri care se spawneaza pe respectiva harta.
  pe o harta bine populata,numarul npc-urilor va fi mult mai mare,de unde si randamentul mult mai mare.
  adica nu e tot una sa alergi toata harta sa gasesti un mordon,cu sa stai pur si simplu pe loc si npc-urile sa vina la tine in valuri (ma rog,exagerez putin cu"valurile",da intelegi ideea)
   
 7. Herculici

  Herculici User

  Timpul petrecut pe joc de fiecare jucator in parte depinde de acel jucator, ceea ce face el pe joc (cub, cutiute sau rebuturi si plasmide) iarasi depinde de fiecare in parte, nu poti sa faci ambele variante si sa ai pretentia sa faci si urii si sa realizezi eventul (SURGEON cam toata lumea pt el trage la event). In ceea ce priveste ... daca acel player se hotaraste sa faca rebuturi si sta decat 2 ore pe zi el va termina de colectat cei 2500 de rebuturi in 12 zile...sa nu mai zicem si de plasmida... le poti face amandoua deodata distrugand tot ce prinzi in cale in X-3 (saimoni, boss saimoni, mordoni, boss mordon, devolarium si boss devolarium) in afara de lordakium.
   
 8. abc123

  abc123 User

  Cu cat sunt mai putini jucatori in harta respectiva cu atat mai bine pentru tine(asta numai daca folosesti nava rapida ca Pusat-ul), sa nu mai zic de inamicii care n-au ce face decat sa vina la vanatoare... Pe deasupra treaba ar merge mai repede daca am avea si misiunile promise care din pacate au fost foarte putine si slabe in resursele oferite drept recompensa.
   
 9. MADNESS

  MADNESS User

  Ca sa faci treaba asta, ar trebui sa ai harta goala, numai tu sa fii pe ea, fara inamici, care sa vina la vanatoare, fara alte nave care sa faca acelasi lucru ca si tine... deci ma indoiesc de treaba asta, bv tie ca ai reusit sa faci, dar nu imi pot da seama in ce interval de ore ai jucat tu sau pe ce server ca sa faci atat + ca iti permiti sa stai atat timp pe joc...
   
 10. vaaaly

  vaaaly User

  Ori am eu un ghinion incredibil ori ai cam "umflat" ce spui acolo...m-am apucat de event in ziua in care s-a rezolvat lag-ul(am facut toate misiunile)si de atunci intru zilnic si fac npc-uri pe x-3,dau ~12k cu x1 iar bossi ii fac cu x2 si totusi nu am reusit sa strang decat 650/2800 rebuturi si 140/650 plasmide.Deci nu prea inteleg cum faci tu 100 pe ora....
   
  Viorel_77 apreciază asta.
 11. mobob

  mobob User

  nu cred ca exagereaza...
  eu am terminat de alaltaieri ceea ce aveam de adunat ( ceva mai modest,un design chimera verde,adica doar 1300 rebuturi ),colectind ,in medie cam o ora pe zi,DUPA rezolvarea problemei cu lagul .
  "problema" celor veniti la vinatoare am rezolvat-o folosind inel,un config de fuga full ,celalalt o semijapca (motoare pe nava,iar dronele echipate jumatate cu lasere,jumatate cu scuturi),dublu amplificat pe hp si scut,cu hercules-uri pe drone...total 2,5 milioane scut.
  am fost distrus doar de doua ori in acest interval,si atunci de grupuri de vinatori,care dadeau pe rind cu ice si dcr ,impiedicindu-ma sa ajung la portal..
   
 12. Joc pe EG 4 iar intervalul orar a fost intre orele 17.00-22.00, m-am confruntat si eu cu jucatori dornici de vanatoare dar nava mea este full echipata cu de toate: scuturi, LF-4, upgrade... etc, si majoritatea dintre ai au plecat rapid direct in baza ;)

  Am uitat sa mentionez ca eu sunt si jucator premium iar cand face-am un boss lordakium si eram napadit de saimoni si lordakii cu un kamikaze se rezolva problema iar in urma lor 2-3-4 rebuturi depinde de noroc, era cand nu dadea nici macar unul. In ceea ce priveste plasmidele cautam cu locatorul boss devolarium (mie din 3 boss la 2 imi dadea plasmida, rata drop box este foarte buna) iar pe devolarium trage-am in toti, aici e drept ca prime-am mai rar recunosc. Munitie x-1, promerium, mai mult am fost pe "burghiu", aegis, intervalul orar este cel mentonat mai sus si te asigur ca la ora in care eram eu in harti nu eram singur.
   
 13. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  joc pe același server și știu că exagerezi (la fel cum știi și tu) dar na, cineva trebuie să laude eventul ăsta ”reușit” cum spui tu. sper să primești răsplata cuvenită, ce naiba, după atîta efort măcar să... :D

  ps: totuși, aruncă ancora că prea te lași dus de val : ”iar cand face-am un boss lordakium si eram napadit de saimoni si lordakii” ! :p:eek:
   
  Viorel_77 și Veneficus apreciază asta.
 14. dark~ro

  dark~ro User

  De resurse la shop ce se mai aude? Le mai baga sau nu?
   
 15. Bismut

  Bismut User

  Eu cred ca nu, sau le baga in ultimele 2-3 zile pe bani :)
   
 16. zefira97

  zefira97 User

  anticrist bosslordakium e in x5 nu x4 sau x3 asa ca lasa nu te lauda ca vad ca nu ai habar unde se gasesc npc-urile si in ce harta
   
  Viorel_77 și Bismut apreciază asta.
 17. Bismut

  Bismut User

  =)))
   
 18. scuze aici este greseala mea ... am vrut sa spun boss devolarium...
  Rasplata mea este aici...
  18.05.2016 - 21:02[​IMG]Articol obținut: Design de navă - Surgeon
  :D
   
 19. dark~ro

  dark~ro User

  Pe bani? Era vorba sa le bage pe uridium.. Oleleu :(
   
 20. S-ar putea ca pe viitor unele articole implementate pe joc: design de nave sau alte smecherii sa fie introduse prin eventul ASAMBLARE,cine stie...:D
   

Distribuie pagina asta