Buguri

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de ThreeDaysGrace, 26 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Am si eu o curiozitate, este "legal" sa profiti de buguri? De ex. recent a fost, sau poate ca mai este bugul cu blocatul alienilor, am vazut si pe forum ceva, dar nu m-am lamurit... Daca este legal, nu exista riscul de a lua BAN pe cont pt ca profiti de asemenea buguri? Daca nu este legal, ce ar trebui sa faca un jucator care intampina acest bug? Sa renunte la atac pt ca este un bug?

Multumesc

2. Si acum, presupunand ca am de castigat ceva din bug, dar nu profit de el si il raportez imediat forumului, priemesc vreo recompensa, ceva, care sa imi compenseze bunul simt si fair-play-ul? :)) **Tinand cont ca puteam sa tac si profitam de bug**

3. Vladut

Vladut User

Bug-ul cu blocatul npc-urilor nu este recent,are cel putin 3 luni,a fost raportat,se stie de el,a fost transmis echipei tehnice.Rezolvarea bug-ului si timpul alocat rezolvarii lui nu mai tine de noi.Nu,nu ai sa primesti nici o recompensa :)

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  4. Poi, ma gandeam si eu ca o societate comerciala nu o sa-mi dea gratis recompense pt fair-play, dar a meritat sa incerc :))
    Mi-ai putea da exemple de buguri in urma carora au ramas jucatori fara conturile de joc?

PS. Astazi am luat un LF-4 din cutie, si am auzit ca au fost playeri care au luat multe in urma unor buguri (nu stiu daca e adevarat) si ma gandeam si eu, asemenea buguri sunt pedepsite, pana la urma, e greseala jocului, nu a playerului? Iar in cazul in care el raporteaza, i se ofera ceva pt ca a renuntat la asa ceva? :))

Apropo, mersi pt raspunsuri :D

5. Corina-ro

Corina-ro User

Bugurile nu au fost niciodata pedepsite de aia e si diferenta asta imensa intre jucatori....cei care le afla primii devin full iar ceilalti se vor chinui aiurea si vor spera la un inexistent lf4 in nu stiu ce cutie verde.Spor la joc la toata lumea.

6. Ma gandesc, am un prieten care stia un bug in zeta, daca tot ziceai OLD, face nustiu unde ultimul alien si lua havoc, lua tot timpul cu acel bug. Si mai erau si altii, ma indoiesc ca era pura intamplare. Ideea e ca nu au patiti nimic, au ramas fericiti pana la adanci batraneti cu havoc :))

7. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

e o dezinformare ce spui tu aici ! :eek:

8. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

ce vorbesti ma Wizard are dreptate 100% toti care au folosit si mai folosesc buguri isi permit sa aibe de toate si sunt full lf 4 si upgrade uri asa ca bafta la joc

9. relax

relax User

Dar unii asa se pricep sa exagereze din orice.. cand lor trebuie sa le zica cineva sa mai si respire ca altfel uita!
    Un lucru am si eu de intrebat aici, daca tot discutati despre asa ceva si vad ca aveti o mare problema cu aia care sunt full lf4 si aia care au uridium si upgrade-uri, toti care au asta au profitat de buguri ma ? Sa fim seriosi, sa-i baneze pe toti care sunt full lf4 atunci ca sa mai joace aia "cinstiti" carora daca li s-ar oferi ceva sigur ar profita de acel lucru(indiferent daca e bug sau program).