Bug UBA

Discuție în 'Probleme generale' creată de TiTo-BlinDaT, 16 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut , am intrat acum 30 de minute in UBA , am facut un meci nimic special , am intrat a 2-a oara in UBA, am gasit jucator am dat intra s-au scurs cele 30 de secunde nu am intrat pe harta PvP, am dat relog la pagina si nu m-a mai logat dupa ce apas start imi scrie " conexiunea va fi stabilita etc " se incarca in nestire . Am pierdut meciul de UBA ,nava imi arata ca este on in mapa UBA dar nu ma lasa sa intru pe aceasta si nici sa schimb pe alta nava .. pur si simplu nu ma pot conecta ,desi nu mi-a cazut netul sau mai stiu eu ce :mad:

2. Momentan am vazut ca nu mai e asa bug cu reconectul (cum era in halul ala inainte dupa o harta....) , dar s-a mentinut bugul pe molie,roata ,viteza peste limite (856 pe pusat de la abilitatea de la tartarus/linghting ) ,iar in uba nu mai comentez cum intri parca e facut sa te scoata .... , va rog frumos sa face-ti ceva cu jocul acesta ca nu mai merge jocul .
    Imi pare rau ca nu mai pot sa joc cu atata drag (ca inainte ).

3. Nici pana in momentul de fata nu am primit raspuns si nici nu ma pot conecta la joc .. in continuare nava a ramas in UBA si cand apas start acelas lucru "Conexiunea va fi stabilita .." am incercat si dupa alt browser dar nimic nou .. lucrul asta nu cred ca s-a intamplat din cauza pc-ului meu

4. Am vrut sa intru in UBA si nu ma mai baga pe joc!!
    "Conexiunea va fi stabilita..."

5. Deci eu nu mai suport .. am trimis mesaj si la suport nici un raspuns ,nu cred ca asta e rasplata dupa ce ca majoritatea jucam mai mult cu bani jocul asta ,sa nu pot intra de la ora 9 pana la ora asta ,m-am deconectat de la net am facut iar conexiunea si tot nu merge mai departe de "conexiunea va fi stabilita" nu inteleg de ce .. nava trebuie sa fie bubuita in UBA nu sa ramana ON.. desi eu am pierdut meciul

6. rattyionut

rattyionut User

mai curata si tu coche/cache si browser poate merge

7. Cumva, aici, aţi furnizat vreun userID? :rolleyes:

Mai întâmpinaţi problema respectivă?

8. Acum nu , problema s-a rezolvat, se poate inchide

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.