bug molie

Discuție în 'Probleme generale' creată de Arise, 19 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Arise

Arise User

ok, 3 probe. sa-mi spuneti voi daca e normal.

2. Bismut

Bismut User

Pai normal mane daca tu stai un an sa il omori normal ca o sa moara fara scut :))
    In testul unde goliath-ul trage in tine cu un dmg decent vad ca functioneaza foarte bine molia :) si sa nu imi spui ca se intampla asta deoarele aveai inel, daca nu aveai inel pun pariu ca aveai putin scut :)

3. Arise

Arise User

da, vad si eu ca la el functioneaza. intrebarea e de ce nu functioneaza la mine. si nu cred ca are importanta dmg-ul meu, puterea de penetrare e cu 20% mai mare indiferent de dmg, deci pot sa trag si 2 ani, ar trebui sa se comporte exact ca la el. pe cand, daca aveai rabdare sa te uiti atent, eu ii iau intai scutul, ceea ce nu e normal

4. Bismut

Bismut User

Daca esti convins ca asta e o problema si se manifesta doar pe contul tau atunci recontacteaza suportul jocului, aici cu mai mult de atat nu te putem ajuta.

5. Arise

Arise User

ok, mersi frumos

6. mobob

mobob User

prietene si prieteni...eu nu am vazut ca cei doi sa fi schimbat configul......deci testul tau l-ai facut PE UN SINGUR CONFIG...asta dovedestre fie ca habar nu ai ce vorbesti vis a vis de molie,fie esti plin de rea vointa.
    deci e normal sa se intimple ce s-a intimplat....molia nu da doar in hp,ci doar modifica raportul de daune dintre scut si hp ,cu 20%
    in mod normal,la un jucator cu 5 puncte la tarie de scut puse,va avea un raport daune 92/8

in traducere libera,daca ii dai 100 daune,92 se duc in scut,si 8 in hp. molia modifica acel raport.adica nu se vor mai duce 92 in scut si 8 in hp,ci aproximativ 70 in scut si 30 in hp (nu am calculat exact procentele,e doar o estimare)
    deci ,iar in traducere libera,ca o nava sa ramina fara hp inainte de a pierde tot scutul de pe un config,valoarea scutului trebuie sa fie de cel putin 3,5 ori mai mare decit valoarea hp-ului.
    de obicei,la inima, valoarea scutului este aproape dubla fata de cea a hp-ului
    iata de ce ai obtinut acele rezultate.
    ideea e ,molia distruge o nava ininte ca sa piarda scutul doar in contextul in care cel atacat foloseste ambele configuratii de scut. altminteri nu!
    nu confunda cu ce se intimpla in portile galactice , unde raportul de daune este 50/50

kαмєłłєση și Bismut apreciază asta.
  7. mobob ce zici tu are noima doar ca nu ai facut calculele exacte. Daca urmaresti atacul asupra pusatului care e full hercules ai trebui sa accepti faptul ca hpul pusatului ar trebui sa dispara mult mai repede decat scutul (deci sa bubuie nava cu scut pe ea fara sa schimbe config), iar in filmare se vede ca dispar aproximativ egal. Gandeste-te ce hp are pusatu si cat scut poate avea un fullelite cu 10 hercules. Cat despre punctele de la registru e clar ca cei din filmari au punctele suficiente pt taria scutului.

8. mobob

mobob User

bineinteles ca nu am stat cu pixul sa fac exact procentele...este o aproximare.
    ideea e ,si eu am pusat,si eu am atacat sau am fost atacat si cu pusat si cu goli,si nu ramii fara hp inainte de consumarea unui singur config de scut .
    si la spearhead ,care are hp mai putin decit pusat-ul si e cam la ghici care se termina primul,dar experienta personala ma indeamna sa zic ca tot scutul