bug molie

Discuție în 'Probleme generale' creată de Arise, 19 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Arise

Arise User

salut, dupa mentenanta de azi formatia molie nu mai functioneaza corespunzator in sensul ca are aceleasi caracteristici ca oricare alta, intai trebuie sa dispara tot scutu de la inamic/npc ca apoi sa dai dmg in hp....solutii?

2. Am incercat si am aceeasi problema: trag pe molie in nave si dispare scutul prima data. Caracteristica de consumare treptata a scutului propriu se pastreaza, deci, deocamdata, n-are rost sa o mai folosesc.

3. În ceea ce priveşte efectul formaţiei de drone Molie asupra NPC-urilor, acesta funcţionează în mod normal. Atenţie, efectul formaţiei de drone Molie se face resimţit doar asupra NPC-urilor din cadrul porţilor galactice nu şi asupra NPC-urilor de pe hărţile normale de joc.

Voi verifica în ce măsură efectul formaţiei de drone Molie funcţionează în mod corespunzător şi asupra utilizatorilor şi voi reveni cu detalii.

4. Arise

Arise User

cum adica "efectul formaţiei de drone Molie se face resimţit doar asupra NPC-urilor din cadrul porţilor galactice nu şi asupra NPC-urilor de pe hărţile normale de joc. " ?? molia are preferinte??? sau au fost modificate anumite caracteristici ale formatiei ca si in cazul kamikaze de la pet?

5. modificarea aceasta a fost făcută cu foarte mult timp în urmă. surprinzător că nu știi de ea.

6. Arise

Arise User

nu am mai jucat cativa ani buni, si acum am folosit molia doar la nave. dar e interesant cum se tot intampla chestii de-astea, cumperi un produs si dupa ceva timp iti mai taie din proprietatile lui...

7. la nave caracteristicile formației molie ar trebui să fie aceleași, adică 20% daune mai multe direct în HP-ul adversarului.

8. Arise

Arise User

nop, intai ii ia absolut tot scutul si dupa incepe dmg in hp, si nu sunt singurul cu aceasta problema

9. eu de ex. nu am aceasta problema.

10. Arise

Arise User

se pare ca nu se manifesta la toti, chiar acum am vazut 2 inamici care dadeau in mine cu molia dar luam dmg decat in scut

nimic nou referitor la aceasta problema?

tot nimic cu molia? de 2 sapt joc fara ea, sunt curios totusi, cat timp este necesar pentru o banala verificare?

Modificat ultima dată de către moderator: 28 Apr 2016
  11. Din toţi inamicii cu care m-am batut până acum, nu am putut identifica că ar fi vreo problemă în funcţionarea formaţiei de drone Molie şi, ca atare, nu pot trage concluzia că aceasta nu funcţionează aşa cum a fost prevăzută să funcţioneze.

Dacă susţineţi în continuare că respectiva formaţie nu funcţionează în cazul dvs., vă rog să vă adresaţi suportului pt. a efectua ei o verificare direct pe contul de joc.

12. Arise

Arise User

dupa cum se vede deja am facut asta dar nu s-a schimbat nimic

Modificat ultima dată de către moderator: 28 Apr 2016
  13. Şi în forum cu ce anume speraţi dvs. că vă putem ajuta?

Reveniţi la corespondenţa respectivă şi sesizaţi suportului faptul că încă aveţi această problemă.

14. Arise

Arise User

deci ori sunt blond ori sunt blond...recunosc nu am mai jucat de mult dar din ce stiam eu , atunci cand folosesti molia inamicul moare cu scut pe el....corect sau nu?

15. game-over

game-over User

Domnilor... Nu Molia a fost modificata, ci NPC-urile din porti. Molia functioneaza cat se poate de normal, penetreaza scutul cu 20% mai mult.
    Repartizarea daunelor la NPC-urile din porti e diferita fata de cea a NPC-urilor din hartile normale. De asta in porti mor cu jumatate de scut pe ele. Cat despre nave, e putin altfel. Conteaza punctele la registru, conteaza cat scut si cat hp are nava respectiva. Dar Molia are acelasi efect.

Modificat ultima dată: 28 Apr 2016
  16. Arise

Arise User

nu ma leg de functionalitatea ei asupra npc-urilor, vorbesc numai despre nave. daca penetreaza scutul cu 20% mai mult atunci nava ar trebui sa moara cu scut pe ea, indiferent cat de putin ar fi, nu?

17. Bismut

Bismut User

Cum de poti gandi in felul asta ? daca un inamic are 100k scut si 500k hp trebuie sa moara cu scut ?
    Depinde de config-urile fiecaruia.

kαмєłłєση apreciază asta.
  18. Arise

Arise User

nu stiu cum de poti gandi tu in felul acesta. vorbesc de situatii clasice, in majoritatea cazurilor navele au mai mult scut decat hp, si pana acum , cand foloseam molia , navele crapau avand inca scut pe ele....in 98% din cazuri. nu m-am referit la cazuri speciale niciodata, nu ma apuc sa compar cum moare un phoenix si cum moare un citadel.

19. Bismut

Bismut User

Daca foloseste si el molia normal ca nu o sa moara cu scut :)

20. game-over

game-over User

Pai asta e problema. Situatii clasice nu prea mai sunt in momentul de fata. Nu stiu de cand nu ai mai jucat dar lucrurile au evoluat mult in ultima perioada. Dar ca sa te convingi poti sa faci un test cu cineva si o sa ajungi la concluzia noastra.