Bug low map

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de teroareaspatiala***, 14 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am observat ca daca vrei sa faci un falcon in low map trebuie sa MOD EDIT: Proliferarea bug. Este o implementare noua sau este bug?Multi mi.au spus ca il poti distruge in acest mod de foarte mult timp.

2. Cu siguranţă, dezvoltatorul jocului nu a intenţionat ca respectivul NPC sa "adopte" acel comportament de "non-combat".

Nu, nu este o implementare ci doar o scăpare!

3. o scapare de peste un an de zile, daca nu ma insel aproape de 2.. ca o nota

4. "Proliferarea" asta s-a facut doar in anumite "cercuri"... cunoastem situatia si mai stim si ca nu se oboseste nimeni sa repare "bug"-ul...se stiu clanurile de pe Europa Globala 4 care s-au "mutat" in Low map...

Death-Kreator apreciază asta.
  5. Probabil aveţi prieteni / rude printre cei de la tehnic...nimic exclus, altfel nu îmi imaginez de unde aţi putea şti că nu se ocupă nimeni sau că nu s-a găsit încă soluţia.

Cât despre cercuri şi mai ales despre proliferare, în locul unor "iniţiaţi" de prin alte cercuri (a se citi forumuri), n-aş flutura aşa de abitir degetele prin aer....

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.