Bug Epsilon

Discuție în 'Probleme generale' creată de VânătoruIl, 29 Iul 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am dat sa fac epsilon. Am 95 din 99 si am bagat aproape 700 de gg pentru celelalte 4.... Din 700 gg nu am primit niciuna....cum se poate asa ceva? Am dat cate 5 si 10 pentru acestea

2. relax

relax User

Nu este niciun bug, asa sunt facute portile, in acele 700gg sigur ai luat multiplicatoare(bucati de poarta- pe care le ai deja), totul este foarte corect, tine si de noroc, eu iti sugerez sa bagi cate o gg odata si sa activezi x4, spor la joc.

3. Bine...e facut aiurea mecanismul acesta... mi se pare anormal ca din atatea gg sa nu iei nimic...

4. relax

relax User

Nu ai luat "nimic", ai luat munitie, nano-coca, xenomit, log-files si sigur ai luat multiplicatoare, care sunt de fapt bucati de poarta pe care le detii deja, nu e nimic gresit daca din 100 de enrgii in loc de 13 bucati de poarta(13% probabilitate) iei 13 multiplicatoare.

Modificat ultima dată: 29 Iul 2014
  5. Hermes

Hermes Guest

Este plin forumul de teme legate de aceste trageri la porti. Fa bine si citeste-le inainte sa deschizi teme aiurea.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.