BUG clan

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de √ΛĿŶ~feat~ΛĿŶЙ[KMZ™], 29 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna ziua vreau sa mentionez si eu un bug la clan atunci cand cauti un clan la informati (evident trebuie sa fi intr-un clan) si scri tag-ul si numele clanului nu iti apare nimic dar asta se mai intampla tot asa si la diplomatie.

2. Nu stiu chiar daca este un bug dar stiu sigur din propria experinta ca daca folosesti copy/paste si nu scrii tu numele nu iti arata nimic.Incearca sa stergi ultima litera de la final al numelui clanului atunci cand folosesti copy /paste si ai sa vezi ca dedesubt o sa ti apara toate variantele cu clan/tag pe car il cauti.Dai clic pe cel dorit si ai sa vezi ca merge fara probleme spor la joc

3. -boghyy-

-boghyy- User

e bug
    e bug,nu merge..am trimis la suport de vreo 4-5 zile

4. Da este bug, si eu acesta problema.

5. Hermes

Hermes Guest

Problema este cunoscuta, a fost transmisa spre verificare si remediere. Multumim.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.