Bug Alfa Gate

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de TheWonderOfTheGalaxy, 30 Mai 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Abia ce am completat poarta Alfa dupa multa munca si am intrat in ea . Am ajuns pana la ultima runda unde apar protegiti si am murit apoi m-am intors si am terminat . Practic am murit o singura data . Am mai stat putin prin baza iar apoi am dat logout . Iar acum , dupa 2 ore cand am revenit si am vrut sa ma reapuc de ea , lipseste . Stiu ca poarta se distruge cand ramai fara vieti , dar eu cand am intrat prima si singura data aveam 5 ....

BROSCOIUL apreciază asta.
  2. Daca ai terminat si protegitii, inseamna ca ai terminat poarta. Trebuie sa deschizi alta acum.

3. rattyionut

rattyionut User

daca ai primit recompensa dupa poarta inseamna ca ai terminat-o.

4. Habar n-aveam ca trebuie construita iarasi

5. rattyionut

rattyionut User

e acuma ai aflat;);)

6. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Sunt oameni care beau o sticla de bere (nu eu) dintr-o inghititura, daca altii o beau din 50 de inchitituri crezi ca aia cu 1 inghititura dupa ce au terminat berea mai au inca 50 de beri disponibile ???
    Ai crezut ca DO-ul este darnic si-ti da porti gratis pana te faci general :)))

7. True5.1

True5.1 Guest

De fiecare data cand termini orice poarta, trebuie sa o generezi din nou poarta pe care doresti sa o faci iar.

8. Hermes

Hermes Guest

Cum misterul a fost elucidat,

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.