Browser...

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de †●•»$kyzzø«•●†, 18 Ian 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ziua buna tuturor.
    Doresc un raspuns de la cineva care se pricepe la acest lucru...nu vreau sa intervina cineva cu sterge cake/cookies sau instaleaza ultima versiune a flashplayerului... :)
    In ultima vreme am cam des probleme cu browserele... in general folosesc mozilla si chrome...dar vad ca problema persista la ambele browsere...
    De obicei, prima data cand ma loghez pe joc, este ok...timp de vreo 5-10 minute...apoi la fiecare jump ( in portal) imi da sa ma reconectez...si daca nu imi apare casuta cu reconectare...astept undeva la 15-20 de secunde pana imi sare portalul...
    Mentionez ca am i3(5005U), ssd 128, placa video nVidia GeForce 920MX....
    Si principala intrebare care ma "apasa" ...
    Problema vine de la laptop-ul meu ? sau exista un mic "viermisor" prin browserele astea ?

Modificat ultima dată: 18 Ian 2018
  2. Cehn

Cehn User

RAM= ?
    Apasa tasta F si incearca sa reproduci situația de mai sus.
    Cat arata la MEM ? Apare undeva in coltul stânga sus.
    Nu te depanez eu dar sunt informații utile.

3. RAM : 4 GB
    FPS : 40
    MEM : 386 MB

P.s : Am un lenovo ideapad 100 ( modelul cu i3 +ssd de 128 pe el )

4. CapoHrx

CapoHrx User

Pare a fi problema de la reteaua ta de internet cel mai probabil, sau nu e laptopul in priza, sau ceva program in background ce iti consuma din RAM sau procesor. 4Gb ram e la limita minima pentru un joc fluid.
    Deasemenea procesorul tau dual core de 2 ghz, fara turbo, nu este tocmai pentru jocuri online. Daca este suprasolicitat ca si consum de energie sau temperatura, sistemul, pentru a proteja procesorul si a prelungi durata bateriei, poate reduce capacitatea maxima si cu 50%.In jocurile online procesorul duce greul nu placa video. Ideal ar fi un procesor de la 3Ghz in sus.

Foarte important este deasemenea, ca un laptop nu va functiona la capacitate maxima pe baterie, doar conectat in priza. In setarile de energie exista optiuni pentru inbunatatirea performantei, insa asta implica cresterea consumului, si riscul de a praji procesorul.

Veneficus și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  5. True5.1

True5.1 Guest

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.