Booster weekend

Discuție în 'Probleme generale' creată de Gabi, 4 Mar 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Gabi

Gabi User

E deja duminica si inca nu au aparut boosterele de 50%, s-au scos de tot sau e doar o eroare?

2. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Dupa cum ai observat dumineca era ziua recompenselor duble acuma sunt recompense speciale :)) nu se mai intelege om cu persoana :)

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  3. Gabi

Gabi User

E si dublu la porti, daca te uiti la Galaxy Gates:)

4. Conform Calendarului, ar fi trebuit să fie doar amplificatorul de 50% Onoare.

Întrucât nu am avut şansa de a mă putea conecta pe contul de joc duminică, vreţi să spuneţi că nici cel de 50% Onoare nu a fost disponibil?

5. Gabi

Gabi User

Nu, nu a fost niciunul disponibil. Am inteles ca a fost o eroare.

6. se pare ca este o problema majora cu amplificatoarele de orice fel chiar si cu pachetele pro pe euro dar suportul jocului nu vede asta cu toate ca sau trimis catre ei problemele semnalate si aici

7. Ce problemă şi cum anume se manifestă?

8. lipsa pachetelor de amplificatoare cumparate la care suportu jocului raspunde ca nu sa detectat nici un fel de problema iar eu sunt un caz singular deci ....nu au ce face

9. După cum aţi putut observa deja AICI, nu sunteţi singurul.

10. asta am scris si la suportu jocului(sa mai citeasca si forumul)trimitand si mesaje lasate de jucatori pe forum si culmea sa lasat tacerea si nici un raspuns

11. Veneficus

Veneficus User

pana la urma care e deznodamantul?

12. eu am platit ceva ce nu am mai primit si sau dus 3 saptamani.asta e deznodamantul, liniste totala ,poate uitam sau ne plictisim de scris la suport.oricum iti da reject ca sa nu mai te agiti

BROSCOIUL și Veneficus apreciază asta.
  13. in continuare nici dupa o luna nu primim ce am cumparat cu bani reali si conducerea,stafu tehnic,etc isi bat joc de noi neacordand nici macar cateva ore pentru rezolvarea acelor probleme.
    p.s. un avantaj totusi la aceste intamplari am;)nu mai am cumparat nimic cu bani reali pe joc ,ca sa nu primesc iar ......asa ca am pus banii deoparte pentru alte lucruri unde platesc si primesc ceea ce cumpar.va sfatuiesc pe toti nu mai bagati bani in joc ca riscati sa primiti cum am primit si eu, nimic

mobob, Veneficus, Tibles şi o altă persoană apreciază asta.